Ahoj, máme doma s přítelem kočičku a jak snadno jsme vybrali granule, tak složitě teď hledáme nějaký kvalitní pamlsky/odměnu. Nehledáme nic předraženého, ale samozřejmě je pro nás důležitý hlavně složení, takže pokud možno s co nejvíce masem a jednoduše aby to té naší kočičí holce fakt chutnalo :-D
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mně chodí kočky na sušený plíce.
Tak toto - viz obrázek jsem objednávala zrovna včera. Mám dost mlsné kočky, ale toto jim fakt jede. Objednávka je ze ZOOHITU, ale nejde mi o reklamu, to fakt ne. Možná se snacky dají sehnat i jinde...
LauraMackova
napsal(a):
Zdravím, já se přidávám také s konzervami, nejčastěji u nás jede asi Brit Fish Dreams nebo beru to větší balení Brit premium kapsiček s filetami - z těch mají naši kočičáci najradši to růžové balení, kdybyste se dívala :-)
No jo, ale to je krmení. A my se tu bavíme o pamlscích. Moje kočky třeba šílí i po Dreamies. Strašnej šunt . Ale jednou za čas si myslím, že to nevadí, když krmím pestře. Jinak jako pamlsek nejvhodnější vnímám prostě sušené maso - rybí, hovězí, kuřecí (viz výše ty snacky).
Než jsem začala maso pro psy sušit sama, kupovala jsem takovéto sušené v pytlíčkách, s glycerinem(což mi nedošlo ) Koupila jsem ho na zkoušku i kočkám, nic nechtěli. Nechtěli ani ty sušené šproty. Sušené maso teď mají k dispozici prakticky pořád, ani kočka, ani kocour se ho nedotkne. Včera jsem si utrhnula od huby lososa a ukrojila jsem pár kousků kočeně - ani se ho nedotknula. Takže ne, nemáte mlsné kočky
fikovnice
napsal(a):
No jo, ale to je krmení. A my se tu bavíme o pamlscích. Moje kočky třeba šílí i po Dreamies. Strašnej šunt . Ale jednou za čas si myslím, že to nevadí, když krmím pestře. Jinak jako pamlsek nejvhodnější vnímám prostě sušené maso - rybí, hovězí, kuřecí (viz výše ty snacky).
No tak na tom je moje kočena taky závislá...
lesnížínka
napsal(a):
Musela jsem si ty Dreamies vyhledat, co to vlastně je Ha, tak to jsme od někoho dostali jako dárek, žádná s koček se toho ani nechytla, leželo to v krabici, až se mi do toho daly moli, tak jsem to vysypala psu
Hmm... Máte vybíravé kočky .
Dále jsem dostala tuhle hrůzu na výstavě. Kočena se po tom mohla utlouct .
https://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_kocky/pamlsky_pro_kocky/pasty/dalsi/48475 0?gclid=Cj0KCQiAvqDiBRDAARIsADWh5Te0OSt08_MdclMCufOjMYiF6qXVQS_IMaf-tLoMblksI25aFX2c8twaAqvxEALw_wcB
Pak jsme dostaly tohle. Až na ty kvasnice v tom... Nu to jí chutnalo
https://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_kocky/pamlsky_pro_kocky/vitakraft/525866?gclid=Cj0KCQiAvqDiBRDAARIsADWh5Te-saQ_Wrc1KBfTtjwqQP1kAUqKknYm8FsmDQE390pQWHqKMRWQgkMaAmpmEALw_wcB
Pak jsem koupila tohle - úspěch
https://www.krmiva-pucalka.cz/pamlsky-pro-kocky-288/nobby-starsnack-fish-pamlsky-pro-kocky-50g?gclid=Cj0KCQiAvqDiBRDAARIsADWh5TewKhE1nRklPBwkkQFHRz_ahYlZMv4GSj1nty20-bXp0i_WMjXWh5EaAmsTEALw_wcB
Teď má u nás velký úspěch tohle.
https://www.e-zverinec.cz/pamlsky-pro-kocky/akinu-nudlicky-kachni-pro-kocky-50-g/?gclid=Cj0KCQiAvqDiBRDAARIsADWh5TcxpVdil0d3mcxwNQamLoEi-rTl5zrjKF-FtQEKfQ5A88MLyx0bXAsaAtZ_EALw_wcB
No... Naštěstí moje kočka sní všechno, co jí dám.. Teda vlastně všechno kromě syrového hovězího masa .
Ale ŤUK, ŤUK.
lesnížínka
napsal(a):
Musela jsem si ty Dreamies vyhledat, co to vlastně je Ha, tak to jsme od někoho dostali jako dárek, žádná s koček se toho ani nechytla, leželo to v krabici, až se mi do toho daly moli, tak jsem to vysypala psu
Buď ráda, to je fakt šunt. Mně z toho kočky fakt šílí a když to delší dobu nedostanou, tak mají absťák. Nejstarší přijde hrabat na místo, kde je obvykle skladuji. Nic tam není a on tam významně hrabe packou a čučí mi do očí s nevysloveným:"Dej mi to!"
fikovnice
napsal(a):
Buď ráda, to je fakt šunt. Mně z toho kočky fakt šílí a když to delší dobu nedostanou, tak mají absťák. Nejstarší přijde hrabat na místo, kde je obvykle skladuji. Nic tam není a on tam významně hrabe packou a čučí mi do očí s nevysloveným:"Dej mi to!"
Není v tom marjána?
lesnížínka
napsal(a):
Zkoušela jsem kočkám už nabídnout kde co(asi jako všichni, že? ) a nevemou si ani nic, kolem čeho prošla tepelná úprava, ani nic, co by bylo nějak ochucené. Krom těch blbých Royalek Že bych to solila nakonec málo?!? A to já si myslím, že solím právě celkem hodně
No tak to fakt buď ráda. Já si kladu za vinu, když jsem fakt byla hodně nezkušená, že jsem jednomu svému kocourovi nevhodným krmením přispěla k selhání ledvin.
Zrovna včera jsem pro kočku koupila mléko bez laktózy.
Zkusila jsem to a bylo to tak divně nasládlé. To bude důvod, proč je na tom tak závislá. .........
Nalila jsem jí to do misky a šla jsem se dívat na televizi. Kočka to vypila, přišla za mnou, skočila na mě a začala úplně příšerně vrnět.
Pochopila jsem, že chce ještě, tak jsem jí trochu nalela.
Kočka to vypila, skočila na mě a začala vrnět........... V tom fakt bude nějaká droga .
Vzala jsem čičinu a dala ji ven, ať si jde hrát s ostatníma kočkama.
Ona na mě hleděla přes okno..... Nevšímala jsem si jí a ona odešla.............
Teď už to mléko dostává jen když se jí něco povede. Třeba něco uloví apod.
................................................Raději budu kupovat jen normální mléko, které ona nemůže ...................................................
Malkina
napsal(a):
A co vám říkají vaše na šantu?Naše teda vůbec nic -nezájem.Ten obrázek je proto,že mi nejdou určitý tlačítka mačkat
Šanta nic moc. Ale zkoušela jste kozlík? Nejlépe sušenou drogu (sušenou část rostliny, třeba nasekaný kořen). Moje, a nejen moje, kočky se dostávají do transu jen jak jej ucítí!
Valeriánu jsme kapávali siamce do bedýnky,když měla období "čůrám všude jinde" a zabralo to-ale je to děsnej puch Já si na jaře zasadila šantu do skalky se strachem,že kočky to budou valchovat,ale vůbec si jí nevšímaj.Kocoura jsem zkusmo strčila přímo do trsu a zhnusen odkráčel..Nezajímá je v žádný fázi růstu ani sušená,tak jsem byla zvědavá co ostatní.Ale naše kočky jsou venkovní-spávaj na seně takže žádná bylinná vůně je asi moc neuhrane.
Malkina
napsal(a):
Valeriánu jsme kapávali siamce do bedýnky,když měla období "čůrám všude jinde" a zabralo to-ale je to děsnej puch Já si na jaře zasadila šantu do skalky se strachem,že kočky to budou valchovat,ale vůbec si jí nevšímaj.Kocoura jsem zkusmo strčila přímo do trsu a zhnusen odkráčel..Nezajímá je v žádný fázi růstu ani sušená,tak jsem byla zvědavá co ostatní.Ale naše kočky jsou venkovní-spávaj na seně takže žádná bylinná vůně je asi moc neuhrane.
Já mám bytový, ale šanta je taky nezajímá. Zato ten kozlík...to šílí!
Jako kočičí šanta, se označuje Nepeta fassenii, která je běžnou zahradní kytkou už, také ji mám v několika záhonech a kočky absolutně nezajímá. Ovšem ani já jsem donedávna nevěděla, že ta správná šanta pro kočky je Nepeta cataria. Zkusím si objednat a dám vědět výsledek Nevím, co přesně má vonět kočkám z kozlíku, jako droga je označovaný kořen. Mám ho taktéž různě po zahradě vysemeněný a proto je nejspíš taky nijak nezajímá, ke kořeni se jaksi nedostanou