Uteklo nam 4 měsíční kotě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2019 14:16
OcenaskovaP

XXX.XXX.61.1

Přeji hezké odpoledne.Včera k večeru zhruba kolem 17té hodiny nam uteklo 4 měcíční kote.Já jsem byla s dětmi na karnevale a tchyne která bydlí s námi ve stejném domě spatne zavřela vchodové dveře.Kotě mělo k dispozici celý dum ale vetsinou kdyz jsme nebyly doma tak někde spinkal.Včera jsme dosly domu zhruba pul hodiny po tom co utekl.Šla jsem ho hned hledat ale marne.Šla jsem hledat znovu kolem 22 hodiny večer.Problém je v tom že byl čistě domácí a venku nikdy nebyl,nezná auta,psy,žádné vekovní nebezpečí.K hlavnímu vchodu jsem mu dala deku,jídlo i vodu.Moje otazka zní kdyby se stal zazrak a on se vratil domu jak to udelat kdyz jsou dveře zavřene?přece je nemuzu nechat ted v zime pořád pootevřene,mám strach ze kdyby se sam vratil a uvidí zavřene dveře že zase odejde.Pochybuji ze kdyz se vrati v noci ze bude do rana čekat u dveří nez mu nekdo otevře.A je vubec nejaka sance ze najde cestu domů?Strasne jsme ho oplakaly,bylo to naše miminko,spaval s nami v postely.Dala jsem na socialni síte jeho fotky,dala jsem to i na psího detektiva ale myslím si že pokud ho neprejelo auto,nebo neroztrhal pes že bude nekde zalezlý a jen tak nevyleze.Ale za chvíli to bude 24 hodin a už muze byt buh ví kde.Chudáček musí se strasne bat,mít hlad a urcite mu bude i zima,přece jen nemá takovou srst jako venkovní kočky.Sezení doma a jen čekání jestly se vratí je strasný.Večer az bude klid ho pujdu zase hledat.Moc vám dekuji za odpovedi.Miláček muj

14.1.2019 14:56
OcenaskovaP

XXX.XXX.61.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.ceskatelevize.cz/porady/1095970013-chcete-me/1756-co-delat-kdyz-se-vam-ztrati-kocka/

Moc děkuji,takových článku jsem od včerejška přečetla stovky.Me jde spíše o to jak to udelat kdyby se sam vratil třeba v noci a dveře budou zavřené.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2019 15:02

Když to venku nezná, tak netrefí. Otevřené nebo zavřené dveře mu nijak nepomáhají. Neumí se vrátit.

14.1.2019 15:03

Musíte ho najít vy. Bude ale pravděpodobně někde blízko, oni neutíkají někam pryč do dáli, spíš se někde schovají.

14.1.2019 15:16
OcenaskovaP

XXX.XXX.61.1

Musíte ho najít vy. Bude ale pravděpodobně někde blízko, oni neutíkají někam pryč do dáli, spíš se někde schovají.

Moc vam dekuji,no doufala sem ze se vratí.Samozrejme ho pujdu hledat jak dojede manzel z práce,u me je to složitejsi ze mam miminko a nemám hlídaní.Projdu okolí i večer až bude vetsi klid.Já ale vubec netusím kde by se tady mohl schovat.Bydlíme na kraji města v zastavbe rodinych domu a nase zahrada sousedí s několika dalšími zahradami kam ja se nedostnu.Nevím ani zda sel smerem na zahradu nebo přez silnici na druhou stranu.Kdyby aspon reagoval na volání.

15.1.2019 13:02
OcenaskovaP

XXX.XXX.61.1

Měla jste pravdu.Díky bohu za to - včera jsem Macíčka našla.Nebyl moc daleko.Našla jsem ho díky jeho reagování mnoukáním na me volání.

15.1.2019 13:51

OcenaskovaP napsal(a):
Měla jste pravdu.Díky bohu za to - včera jsem Macíčka našla.Nebyl moc daleko.Našla jsem ho díky jeho reagování mnoukáním na me volání.

Super

15.1.2019 15:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uf, tak to to dobře dopadlo Hmm, já bych ho těžko na mňoukání našla, když houby slyším

Kristyna19

14.9.2020 08:33
Kristyna19

XXX.XXX.70.199

Včera po obědě kolem 15:00 hod se mi stratilo kotě byly Mu 4 měsíce sliší na jméno elsa. Děkuji tomu kdo ji najde

14.9.2020 09:00
rapotacka11

XXX.XXX.212.228

Už ho mám doma . . .

14.9.2020 10:59
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kristyna19 napsal(a):
Včera po obědě kolem 15:00 hod se mi stratilo kotě byly Mu 4 měsíce sliší na jméno elsa. Děkuji tomu kdo ji najde

Nebylo by marné napsat, kde se to kotě ztratilo. Teda jestli už ho Rapotacka nevrátila...

14.9.2020 20:10
Bobča

XXX.XXX.87.249

holky,vy si děláte pr.del,ne??

Kristýno,hledat,hledat,hledat,...volat,volat,volat!!!vyvěsit lístky po sloupech v okolí,kde by mohl být...týden,dva,třeba měsíc!!!jestli ho máte rádi

já toho mého našla..

Přidejte reakci

Přidat smajlík