čí

XXX.XXX.190.48
prosím o radu, mám doma 2 ruské modré kocoury a už mi začali značkovat. Mají 11 měsíců. Chystám se je nechat vykastrovat. Jenom bych prosila o radu, jak odstranit to jejich značkování. Děkuji za rady
Já kdysi kupovala takovou pěnu proti kočičímu zápachu ve spreji ,ale už je to 7 let,co kocour značkoval.Bylo to také v únoru a venku bylo mínus 10 i přes den.Moc se větrat nedalo a to byl smrad jako čpavek,když jsem vešla do bytu
Kocour mi značkoval i na zdi ,závěsy-závěsy jsem vyprala ale z těch zdí to nešlo.Trvalo to pár měsíců,než zápach zcela zmizel...
K nám chodil kočičími dvířky na gramule cizí kocour a čůral nám na koberec, tak se mi sice podařilo vyhnat kocoura, ale zápach z koberců byl strašný. Podařilo se mi sehnat Bio Enzym (neutralizér zápachu i po zvířatech) a tím jsem koberec vyčistila a pomohlo to.
https://www.kukacka.cz/bio-enzym-neutralizer-stop-zapachu-500-ml/_dscnt/431813335302023?utm_source=google-merchant&utm_content=bio-enzym-neutralizer-stop-zapachu-500-ml&utm_medium=prc&utm_campaign=prc_campaign&gclid=EAIaIQobChMI4PacsufH4AIV0_hRCh0e-QeWEAQYASABEgIeRfD_BwE
https://ekologicke-cistici-prostredky.heureka.cz/bio-enzym-neutralizer-stop-zapachu-rozprasovac-500-ml/specifikace/#section
čí

XXX.XXX.190.48
problém je v tom, že nevím, kde si to označkovali, vím jenom, že je to někde v obyváku
No mně kočena začala mrouskat. Už ji objednám na kastraci. Vzala jsem jí teď domů, když mrouská. To mňoukání se ještě dá vydržet... Nu jenomže mi domů, když jsem se vracela z práce přišel dveřmi kocour a označkoval si stěnu... Ten puch je neskutečný. Zkusím na radu od Felinky koupit ten Bio enzym .
čí
napsal(a):
problém je v tom, že nevím, kde si to označkovali, vím jenom, že je to někde v obyváku
To musíte vyloženě lozit po zemi a čichat a čichat. Mě tak náš kocour přeznačkoval obývák. Normálně byla přestříkaná sedačka, konferenční stolek a opěrka další části sedačky. Přišlo mi, že se postavil na tu lehačku a točil se a chcal. Potahy se naštěstí daly sundat a vyprat, to vsáknuté vespod jsem normálně zhusta přestříkala octovou vodou, za pár dní nějakou aviváží...ale smrdělo to snad 3 týdny. A to jsem taky přečichala všechno centimetr po centimetru. Děs běs. Ale o tom enzymu jsem tehdy ještě nevěděla, prý fakt pomáhá.
čí

XXX.XXX.190.48
lesnížínka
napsal(a):
To musíte vyloženě lozit po zemi a čichat a čichat. Mě tak náš kocour přeznačkoval obývák. Normálně byla přestříkaná sedačka, konferenční stolek a opěrka další části sedačky. Přišlo mi, že se postavil na tu lehačku a točil se a chcal. Potahy se naštěstí daly sundat a vyprat, to vsáknuté vespod jsem normálně zhusta přestříkala octovou vodou, za pár dní nějakou aviváží...ale smrdělo to snad 3 týdny. A to jsem taky přečichala všechno centimetr po centimetru. Děs běs. Ale o tom enzymu jsem tehdy ještě nevěděla, prý fakt pomáhá.
ve čtvrtek jdou na kastraci. Už se těším, jak pročichávám byt :( Už jsem si objednala i ten bio enzym, tak uvidím. Jinak ocet to jistí