Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2019 22:35
LuckyFox

XXX.XXX.72.64

dobrý den chtěla by jsem se zeptat jestli si myslíte že je dobré venčit kočky mám v plánu to zkusit ale ráda bych slyšela vaše názory

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2019 22:41

když jsem byla malá, taky jsem měla takové hovězí nápady. koupila jsem ve zveráči postroj a vodítko pro kočku, doma jsem dovnitř navlíkla kočku a že půjdeme na zahradu.

kočka změnila skupenství a v mžiku jsem měla prázdný postroj a kočku za plotem. přišla za několik hodin, když už jsem pochopila, že to byla blbost.

25.2.2019 09:44
Felinka120

XXX.XXX.225.2

No, je to nepřirozené, sice jsem viděla pár koček chodit na postrojku a se svojí Felinkou jsem taky chodila na postrojku, ale to bylo v době, kdy měla hypoalergení granule, takže nesměla chodit volně ven, aby nejedla u sousedů, protože nic jiného nesměla jíst a chodila pěkně, akorát člověk musel jít kam chtěla ona a jednou zmerčila ptáčka na stromě a v momentě vyběhla po kmenu stromu do koruny a já vysela na vodítku pod stromem....

Felinka má běžně volný přístup ven i domů skrz kočičí dvířka.Kočka má mít volný přístup ven a nebo, pokud ji nechcete pouštět samotnou ven, tak raději, ať venek vůbec nepozná, protože jakmile kočka pozná venek, tak po venku touží - pokud ovšem nezažije venku něco zlého, to se potom drží doma a z venku má strach.

25.2.2019 10:38

LuckyFox napsal(a):
dobrý den chtěla by jsem se zeptat jestli si myslíte že je dobré venčit kočky mám v plánu to zkusit ale ráda bych slyšela vaše názory

...venčila jsem našeho kocoura spolu se psem - sám otravoval u dveří když viděl jak se se psem chystáme........postroj si nechal nasadit bez problémů, první vycházky byly stylem přískokem vpřed, plazení se, apod., ale časem začal chodit normálně, miloval očichávání zaparkovaných aut, naučil se i na povel "okolo" obcházet pouliční lampy aby se nezapletl s vodítkem.........také když se mnou cestoval metrem, tak od metra vždy chtěl jít po svých až domů.......procházky přestal vyžadovat, když mu domů přišla první kočka........ale chození po baráku a doprovázení mně s prádlem na půdu vyžaduje neustále.........

25.2.2019 12:58
LuckyFox

XXX.XXX.72.64

no tak jsem s ní byla poprvé venku a myslím že ji to nevadilo divila jsem se že se neplazila nebo neležela ale normálně chodila a i tak děkuju za vaše názory

25.2.2019 13:10

LuckyFox napsal(a):
no tak jsem s ní byla poprvé venku a myslím že ji to nevadilo divila jsem se že se neplazila nebo neležela ale normálně chodila a i tak děkuju za vaše názory

..je šikovná...

Přidejte reakci

Přidat smajlík