Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Permonik

3.3.2019 09:07
Permonik

XXX.XXX.52.75

Zdravím,

dneska ráno nám umřela kočička. Našla se ráno natažená před dveřmi, kde jako obvykle čeka i s kocourem na ránní kapsičku. Měla sice skoro 10 let, tak jsem počitál s tím, že muže umřit.
Ale přijdemi, že umřela náhle, večer ještě byla čiperna, nic co by nasvědčovalo že by byla stará. Tak mi vrtá hlavou na co mohla umřit (to by přesně zjistila jen pitva)? Zůstala ležet na boku, jazyk vyplazený, jen kaluž od slin a žadné viditelné zranění.

3.3.2019 09:15
bodlinka

XXX.XXX.237.163

bez pitvy to fakt nejde říct, ale nejčastější příčinou skutečné náhlé smrti, jako že nic nic a najednou úhyn, je srdeční selhání.

Permonik

3.3.2019 11:06
Permonik

XXX.XXX.52.75

Jo.

Ještě mě napadlo zda se nezrazila s autem a neměla nějaké vnitřní zranění a nebo se neotravila jedem v nějaké pasti.

3.3.2019 11:15
bodlinka

XXX.XXX.237.163

Permonik napsal(a):
Jo.

Ještě mě napadlo zda se nezrazila s autem a neměla nějaké vnitřní zranění a nebo se neotravila jedem v nějaké pasti.

když je srazí auto, většinou končí hned na místě a kdyby ne, nečekala by na kapsičku,ale byla by někde zalezlá. stejně tak při otravě by nečekala na kapsu, ale byla by někde zalezlá, plus jediný dostatečně prudký jed k nečemu takovému je karbofuran, ten způsobuje výrazné slinění a křeče a ty mrtvolky podle toho vypadají

Permonik

3.3.2019 11:50
Permonik

XXX.XXX.52.75

bodlinka napsal(a):
když je srazí auto, většinou končí hned na místě a kdyby ne, nečekala by na kapsičku,ale byla by někde zalezlá. stejně tak při otravě by nečekala na kapsu, ale byla by někde zalezlá, plus jediný dostatečně prudký jed k nečemu takovému je karbofuran, ten způsobuje výrazné slinění a křeče a ty mrtvolky podle toho vypadají

Aha. Díky za informaci, hned jsem o něco informovanější.

Ať odpočiva v pokoji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík