KATYSO

XXX.XXX.168.198
Zdravím všechny, 25.2.2019 se nám ztratil 9-letý kocourek. Byl kastrovaný. Byl plachý, ale domů chodil na zapískání. Pravidelně když jsem přijela z práce mi šel naproti a vítal mě. Má ještě s druhým vykastrovaným kocourem domeček u našeho vchodu, kde přes den spávají.
Miloval chodit do areálu za námi. Bohužel tu je mnoho dalších koček od sousedů a ty tam lezli také. Začali lézt i k nám do zahrady a náš Mikeš se s nimi pořád pral a chránil si území. 3 dny před ztracením (pátek) jsem ho vezla k veterináři s poraněnou zadní tlapou od kousnutí. Dostal ATB a injekci proti bolesti. Hned mu otrnulo a chtěl zase ven.
V pondělí ráno se přišel jako obvykle nažrat a já ho poté jako vždy pustila ven. Večer jsem přijela z práce a kocour nikde. Tak jsem si říkala, že je jen někde dál než obvykle. Ráno ale také nebyl a to už jsem začala plašit. Celý týden ho volám, domluvila jsem se s majitelem vedlejšího areálu, že tam budu chodit ho hledat, ale nikde nic. Prohledala jsem i studny, stromy..Žádné mňoukňutí, žádné tělo. Máme ještě nevýhodu, že v areálu jsou 2 staré budovy do kterých není přístup, takže kdyby byl mrtvý tam, nemám možnost ho najít. Dnes je to 6. den od jeho ztracení a já jen truchlím. Vylepila jsem letáky, dala na FB, na weby psídetektiv.cz apod. 5x denně ho volám. Ztrácím naději.
Psala mi jedna paní, že u ní chytá myši, ale je to běžná směska. Bohužel už tam u ní není. Paní je od nás vzdálená 1 km. Už jsem jela jednou na výjezd právě do areálu za námi, že tam je, ale byl to jiný kocourek.
Napadlo mě, že se bojí vrátit domů kvůli ostatním kocourům - právě začíná období páření.
Stalo se Vám, že kastrovaný kocourek se najednou ztratil i po tolika letech a vrátil se? Chápu, že nevykastrovaní se toulají, ale vykastrovaní a tak staří? Mikeš to nikdy ještě neudělal. Myslíte, že už je s ním ámen?
Moc díky za Vaše odpovědi.
KATYSO

XXX.XXX.168.198
lesnížínka
napsal(a):
Nemusí být. Trošku se bojím, že ho opravdu cizí kocouři terorizovali, až vyštvali někam do klidu. Kočky to tak mají. prostě, když se jim doma z nějakého důvodu přestane líbit, odstěhujou se k někomu, kde je jídlo taky...a klid prostě.
Kéž by to tak bylo. byl to takový závislák. Kde jsem byla já, byl i on. Ale teď se opravdu hodně rval.
Celkem aktuální - půjčeno ze skupiny na FB. Trasa jednoho kastrovaného kocoura během jedné noci. Toliko jen k tomu, že kastrovaní se drží u domu. I kastrovaná kočka může mít rádius kolem domu až 5km. V takovém horizontu je tedy třeba začít pátrat. Je možné, že ho kocouři zahnali dál než obvykle a on tam našel klidnější lokalitu, možná ho tam někdo i krmí. Neupínala bych se na nejbližší budovy. Ale neupínala bych se bohužel ani k tomu, že je někde naživu. Jsou někde blízko rušnější silnice, železniční trať? Jsou kolem lesy (a myslivci)? Zkuste vylepit plakáty i ve vesnicích, které jsou kolem těch 5km vzdálené. Držím pěsti.
KATYSO

XXX.XXX.168.198
odberryho
napsal(a):
Celkem aktuální - půjčeno ze skupiny na FB. Trasa jednoho kastrovaného kocoura během jedné noci. Toliko jen k tomu, že kastrovaní se drží u domu. I kastrovaná kočka může mít rádius kolem domu až 5km. V takovém horizontu je tedy třeba začít pátrat. Je možné, že ho kocouři zahnali dál než obvykle a on tam našel klidnější lokalitu, možná ho tam někdo i krmí. Neupínala bych se na nejbližší budovy. Ale neupínala bych se bohužel ani k tomu, že je někde naživu. Jsou někde blízko rušnější silnice, železniční trať? Jsou kolem lesy (a myslivci)? Zkuste vylepit plakáty i ve vesnicích, které jsou kolem těch 5km vzdálené. Držím pěsti.
Dobrý den, moc díky za reakci a zaslání mapy. V životě bych si nemyslela, že by vykastrovaní kocouři takto lítali. Je pravdou, že jsem se strašně upnula na ten areál. Dnes jsem si domluvila, že mi zítra půjčí klíče a já si to večer projdu a budu ho volat. Určitě si už myslí, že mi haraší na cimbuří. Minulý týden jsem tam byla snad 5x. Letáky jsem dala na zastávky autobusu, na poštu a na vývěsky pro plakáty. Dnes mi to dal obecní úřad i na nástěnku a web stránky.
Pokud by ale takto coural, tak by cestu domů snad našel. Hlavní silnici tu samozřejmě máme, ale vždy se aut hrozně bál, takže šel jen na naší vedlejší silnici, kde od pojezdových vrat pak hned zmizel za vraty zmíněného areálu. (asi 2 m) a nebo šel přes zahrady sousedů nahoru a tak se dostal taktéž do toho areálu. Ale za areálem jsou jen rozlehlá pole. Lesy žádné, jen křoviska. Myslivce bych snad i vyloučila...Dám ty letáky na Vaše doporučení i dál. Uff, kéž by se našel. Vůbec nemůžu fungovat a to ani v práci, stále se mi chce brečet.
KATYSO

XXX.XXX.168.198
rapotacka11
napsal(a):
Mohl vlézt někam do garáže, do kůlny
a omylem ho tam třeba zavřeli ...
Dobrý večer Rapotečko, ano to je možný. Rozhodila jsem letáky všem sousedům. Mám jen ulici nad námi. V naší ulici našeho Mikeše povětšinou znají i tak jsem jim dala leták....Ach jo, právě jsem ho byla zase volat. ..nic jen ticho...
Škoda, že neměl ten GPS obojek. Kdyby už tak existovaly GPS čipy..By člověk vystopoval mazlíčka hned.
KATYSO
napsal(a):
Dobrý večer Rapotečko, ano to je možný. Rozhodila jsem letáky všem sousedům. Mám jen ulici nad námi. V naší ulici našeho Mikeše povětšinou znají i tak jsem jim dala leták....Ach jo, právě jsem ho byla zase volat. ..nic jen ticho...
Škoda, že neměl ten GPS obojek. Kdyby už tak existovaly GPS čipy..By člověk vystopoval mazlíčka hned.
Jen se přidám s tím, že moc držím pěsti, ať jej najdete živého a zdravého!
Jinak můj minulý kocour - nekastrovaný - ke konci života se z mně neznámých důvodů odstěhoval do sousední vesnice. Nejsem si vědoma toho, že by jej jiné kočky u nás na chalupě terorizovaly... Dle vetky tam šel umřít. Ale žil ještě nejméně rok (pak odešel na selhání ledvin). Dodnes si pamatuji, jak jsem třeba kolem 3.-4.h ráno vzala auto a jela pro kocoura do té sousední vesnice. Tam na zavolání ihned přiběhl, naprosto automaticky skočil do auta a při dovezení na chalupu se nažral (byl vždy hladový). Ale velmi brzy zase odešel do té druhé vesnice. Toto martyrium trvalo opravdu asi rok... Kočky jsou někdy nevyzpytatelné...
KATYSO

XXX.XXX.168.198
Zdravím všechny, kocourek stále nikde. Propadám depresi a představám, co se mu vše mohlo stát. Jsem opravdu zoufalá. V pondělí znovu areál. . Snad mi majitel půjčí klíče alespoň na týden. Pořád mám představu, že tam je zavřený v nějakém návěsu. Pokud tomu tak je, tak už Miki určitě nežije... Budu tam moci znovu až v pondělí = 14 dní od ztráty.. Já se z toho zblázním...Ale zase si říkám, že by ho někdo snad slyšel.... Celý den se tam pohybují lidé, myslím, že by snad řval, že chce ven, jak to ostatně vždy uměl. Cítím jen strach a smutek....
KATYSO
napsal(a):
Zdravím všechny, kocourek stále nikde. Propadám depresi a představám, co se mu vše mohlo stát. Jsem opravdu zoufalá. V pondělí znovu areál. . Snad mi majitel půjčí klíče alespoň na týden. Pořád mám představu, že tam je zavřený v nějakém návěsu. Pokud tomu tak je, tak už Miki určitě nežije... Budu tam moci znovu až v pondělí = 14 dní od ztráty.. Já se z toho zblázním...Ale zase si říkám, že by ho někdo snad slyšel.... Celý den se tam pohybují lidé, myslím, že by snad řval, že chce ven, jak to ostatně vždy uměl. Cítím jen strach a smutek....
"Katyso", držím Vám pěsti. Vím jaké to je, nesčetněkrát jsem v minulosti hledala ztracené kocoury...pravda, to byli nekastráti a občas se toulali.
Naděje umírá poslední...
Já jsem tehdy k našemu kocourovi v sousední vesnici přišla i díky tomu, že jsem na vylepené inzeráty všude možně dala dost velkou peněžitou nabídku za jakoukoli info, i třeba o mrtvém těle. Tak mi na tom kocourovi záleželo. A fakt mě tehdy kdosi (už si nepamatuji kdo) pomohl tím, že četl ty moje inzeráty. I si pamatuji, že odměnu si nechtěl vzít, tak jsem ji musela dotyčnému vnutit.
KATYSO

XXX.XXX.168.198
fikovnice
napsal(a):
"Katyso", držím Vám pěsti. Vím jaké to je, nesčetněkrát jsem v minulosti hledala ztracené kocoury...pravda, to byli nekastráti a občas se toulali.
Naděje umírá poslední...
Já jsem tehdy k našemu kocourovi v sousední vesnici přišla i díky tomu, že jsem na vylepené inzeráty všude možně dala dost velkou peněžitou nabídku za jakoukoli info, i třeba o mrtvém těle. Tak mi na tom kocourovi záleželo. A fakt mě tehdy kdosi (už si nepamatuji kdo) pomohl tím, že četl ty moje inzeráty. I si pamatuji, že odměnu si nechtěl vzít, tak jsem ji musela dotyčnému vnutit.
Dobrý večer, dala jsem prozatím 2 tisíce. Abych se teď nedostala na úplný dno (mám to jako děti - ty naše 2 kocoury) pátrám na internetu v podobných příbězích, kde si pročítám šťastné konce...) to mi dává trochu síly...
Taky jsem hledala Felinku asi třikrát, toulala se mi a to byla rok po kastraci, teď, už se drží doma nebo blízko domova. Když jsem ji hledala, tak jsem vyvěsila inzeráty v okolních vesnicích, v útulcích, na veterinách, v obchodech, na sloupech elektrického vedení a v blízkosti zastávek MHD(protože na zastávkách se nesmí věsit inzeráty-hned vám je strhnou).Taky jsem dávala odměnu 3000Kč. Jednou byla u sousedů v ložnici pod peřináčem a mňoukat začla, až, když zhasli, tak na mne v noci zvonili, že mám u nich kočku, jednou jsem ji viděla běhat s jinou kočkou a potom po dvou dnech přišla a po třetí byla zavřená ve skleníku.Mému známému se ztratila kočka na dovolené, přišla, až po roce a byla v dobrém stavu, když na ni zavolal, tak přiběhla k němu, otřela se o nohu a zase odešla a už ji nikdy neviděl. Známý veterinář mi taky říkal, že někdy kočky odejdou z domova, když se chystají zemřít nebo si najdou lepší domov, kde se jim líbí víc. Tak Vám přeji, ať se najde. Jak píše Fikovnice, naděje umírá poslední! Moc Vám přeji šťastný konec! Držím všechny tlapky!
KATYSO

XXX.XXX.168.198
Moc všem děkuji za podporu!
Nám takhle odešel kocour když jsem přinesla domů nová koťata. Téměř rok a půl nepřišel domů. Pak už jsme ho za nějakou dobu ani neviděli a mysleli jsme, že už jsme o něj definitivně přišli. Pak se ukázal a musela jsem ho pomalu lákat na konzervy a teď se kocour drží pouze doma nebo na zahradě. Tak si myslím, že ho cizí kocouři opravdu mohli vypudit ze svého. Držím palce ať se najde
KATYSO

XXX.XXX.168.198
Zdravím Vás, je to všechno možné. Připadá mi to jako hledat jehlu v kupce sena. Prostě nemám šanci s mým možným volným časem ho najít. Může být de facto všude. Přijde mi s manželem, že jaký tu byl před 14 dni frčák, kdy se to tu kočkami jen hemžilo, teď pomalu není vidět žádná. Nevím, zda sem nechodily za Mikešem, ale je tu divný klid. Večer se to tu mrouskalo a teď nic.....
Dnes jsem si zaplatila SMS hledání přes psidetektiv.cz + emailing na všechny veteriny ve městě, byť jsem je měla obeslaný. Máte s psimdetektivem.cz někdo zkušenost?
Krásný večer všem... Dnes je to přesně 14 dní co se ztratil...
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Zdravím, kocourek stále doma není. Jeho ztráta mě zasáhla víc než jsem předpokládala. Zaplatila jsem sms hledání + emailing přes psidektiv.cz - bohužel zatím nic. V příštím týdnu mi vejde na 1/2 stránky inzerát v místních novinách, tak snad dá někdo informaci.
Včera se tu přes pozemek prohnaly a rvali 2 kočky nebo kocouři. Vůbec bych se nedivila, kdyby jim vyklidil pozemek. Doufám, že stále žije.
KATYSO
napsal(a):
Zdravím, kocourek stále doma není. Jeho ztráta mě zasáhla víc než jsem předpokládala. Zaplatila jsem sms hledání + emailing přes psidektiv.cz - bohužel zatím nic. V příštím týdnu mi vejde na 1/2 stránky inzerát v místních novinách, tak snad dá někdo informaci.
Včera se tu přes pozemek prohnaly a rvali 2 kočky nebo kocouři. Vůbec bych se nedivila, kdyby jim vyklidil pozemek. Doufám, že stále žije.
Jedno je jisté: děláte naprosté maximum! I kdyby se už nenašel, nemáte si co vyčítat! I když moc dobře vím, jak ztráta blízkého tvora bolí! Kéž to nějak zvládnete, ať už to dopadne jakkoli!
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Phyllobatesvittatus12
napsal(a):
Nic není nemožné!
On se najde !
Možná si ho vzalo nějaké dítě domů...
Zdravím Vás, on by asi s dítětem resp. s nikým cizím nikam nešel a ani by se asi nenechal chytit na dobrotu, byl nedůvěřivý. Byl to závislák na mě. Když byl s manželem a se mnou doma a já třeba odešla věšet prádlo, hned mňoukal a chtěl za mnou. Každý den ztrácím víc a víc naději. Snad nikam nezapadl nebo ho někam nikdo nezavřel, to už by nežil po tak dlouhé době. Snad opravdu jen někam utekl ať už za kočkou nebo před tím rvavým kocourem. Ale tím, že je vykastrovaný už 8 let, místní terén, si myslím, tu znal dobře (z vesnice jsme se přestěhovali do malého města a jsme tu už 4 roky) a ještě je na mě tak závislý ( cizí kočička nám porodila 2 koťátka ve staré stodole a za 2 týdny ji přejelo auto a já je vypiplala) tak myslím, že se mu fakt něco stalo vážného....No uvidíme. Ta inzerce by mohla zabrat. Dostane se do každé domácnosti a spousty lidí si to opravdu přečte a ti co nemají internet se to dozví..
Moc díky Fíkovničce i Vám za podporu...
KATYSO
napsal(a):
Zdravím Vás, on by asi s dítětem resp. s nikým cizím nikam nešel a ani by se asi nenechal chytit na dobrotu, byl nedůvěřivý. Byl to závislák na mě. Když byl s manželem a se mnou doma a já třeba odešla věšet prádlo, hned mňoukal a chtěl za mnou. Každý den ztrácím víc a víc naději. Snad nikam nezapadl nebo ho někam nikdo nezavřel, to už by nežil po tak dlouhé době. Snad opravdu jen někam utekl ať už za kočkou nebo před tím rvavým kocourem. Ale tím, že je vykastrovaný už 8 let, místní terén, si myslím, tu znal dobře (z vesnice jsme se přestěhovali do malého města a jsme tu už 4 roky) a ještě je na mě tak závislý ( cizí kočička nám porodila 2 koťátka ve staré stodole a za 2 týdny ji přejelo auto a já je vypiplala) tak myslím, že se mu fakt něco stalo vážného....No uvidíme. Ta inzerce by mohla zabrat. Dostane se do každé domácnosti a spousty lidí si to opravdu přečte a ti co nemají internet se to dozví..
Moc díky Fíkovničce i Vám za podporu...
Já jsem přehlédla, že je plachý.
Každopádně neztrácejte naději
Kocourek na Vás určitě pořád myslí. Vrátí se!
Nevzdávejte to !
Přeji pevné nervy Vám i maželovi .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem Pašíka nenašla nikdy.
Už je ztracený roky a asi to tak zůstane.
napsal(a):
Já jsem Pašíka nenašla nikdy.
Už je ztracený roky a asi to tak zůstane.
Ach jo...
Lidé jsou zlí a bezohlední...
Člověk, co mi přejede kočku před očima ani nezastaví, neomluví se... Kdyby se alespoň omluvil...
Poněkud smutné téma .
Soused mi na Micku chlustl olej do auta. Další sousedi mi ji krmili sladkou krupicí. A de.il mi ji přejel. Tolik kočičích kamarádů měla. Den po nehodě před okny čekaly kočky na Micinku. Ony to chudáci nepochopí. Čekají, ale nedočkají se... Mně je jich tak líto .
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Phyllobatesvittatus12
napsal(a):
Ach jo...
Lidé jsou zlí a bezohlední...
Člověk, co mi přejede kočku před očima ani nezastaví, neomluví se... Kdyby se alespoň omluvil...
Poněkud smutné téma .
Soused mi na Micku chlustl olej do auta. Další sousedi mi ji krmili sladkou krupicí. A de.il mi ji přejel. Tolik kočičích kamarádů měla. Den po nehodě před okny čekaly kočky na Micinku. Ony to chudáci nepochopí. Čekají, ale nedočkají se... Mně je jich tak líto .
Ten můj druhý kocourek je 12-letý. Zajímavé je, že tady může být 10 agresivních kocourů a jemu je to jedno. Sedí na boudičce a kouká. Ten ztracený šel ihned do boje a bránil to tu. Dnes jsem si přečetla zde na ifauně příspěvky, kdy se paní dotazovala "ptáčkařů", že viděla souseda (měl voliéry), jak narafičil klec na její kočku a kočku už od té doby neviděla. A těchto chovatelů ptáků se ptala co s tím má dělat. Jejich odpovědi mě úplně "rozbily". Doufám, že tu takové "chovatele" nemáme v okolí. Ti tak strašně nenávidí kočky a to co tam popisovali, co s nimi dělají........Tekly mi slzy, jak jsou lidé zlí.
Já sice nejsem chovatel, ale papoušky mám. Diskusi jsem sice nečetla, ale je to hrozné .
Vždy, když byla Micinku doma, tak jsem měla papouchy v kleci v jedné zavřené místnosti.
Přece jenom, kdyby kočka ulovila nějakého mého papouška, tak to není chyba kočky, ale moje.
Já zvládnu zabít sotva mouchu...
Já kočky miluju, ale stejně tak papoušky .
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Zdravím vás,
tak přináším nové informace. Jsem přesvědčena, že Mikeš žije. 3x jsem ho "asi" za tento týden zahlédla. Je to na 90% on. Vždy ho vidím z velké dálky za svitu lamp z cca. 80 m. Dnes jsem si vyšla na schody zakouřit a vidím jak na zdi, na konci pozemku, seděl "Asimikeš" a koukal k nám do zahrady. Když jsem se přibližovala, skočil do areálu. Myslím ale, že je to on.
Dala jsem do skleničky granulky a tiše volala - nic. Došla jsem tedy pro konzervičku (ty on rád), stále jsem dělala, že ji otevírám - nic. Tak jsem donesla ještě jeho mističku a cinkala lžičkou - nic. Nechala jsem teď jídlo na schodech, ale nemůžu to tam nechat přes noc. Je tu halda nevykastrovaných kocourů a vše nám tady očurávají. Manžel to nesnáší - myslím ten smrádek.
Proč ke mě ale Mikeš nejde? Proč prostě nejde domů? Jak ho lapit? Byli jsme fakt velcí kámoši. Celý jeho útěk je vůbec divný. Za celých 9 let to neudělal.
Odchytovou klec vylučuji, je tu moc koček, nechci chytat cizí kočky nebo svého druhého kocourka, protože to je takový ťuňťa, že by byl jistě první, který by tam vlezl. Myslíte, že mám čekat, že Mikeš přijde, až se sám odhodlá?
Někde jsem tu četla radu a to, že chlupy z vysavače se poházejí kolem baráku, ale vyměnila jsem nedávno pytlík, takže nemám nic..:(
Prosím poraďte..
PS: Vzkaz pro Phyllu - jste rozumná chovatelka;)
KATYSO
napsal(a):
Zdravím vás,
tak přináším nové informace. Jsem přesvědčena, že Mikeš žije. 3x jsem ho "asi" za tento týden zahlédla. Je to na 90% on. Vždy ho vidím z velké dálky za svitu lamp z cca. 80 m. Dnes jsem si vyšla na schody zakouřit a vidím jak na zdi, na konci pozemku, seděl "Asimikeš" a koukal k nám do zahrady. Když jsem se přibližovala, skočil do areálu. Myslím ale, že je to on.
Dala jsem do skleničky granulky a tiše volala - nic. Došla jsem tedy pro konzervičku (ty on rád), stále jsem dělala, že ji otevírám - nic. Tak jsem donesla ještě jeho mističku a cinkala lžičkou - nic. Nechala jsem teď jídlo na schodech, ale nemůžu to tam nechat přes noc. Je tu halda nevykastrovaných kocourů a vše nám tady očurávají. Manžel to nesnáší - myslím ten smrádek.
Proč ke mě ale Mikeš nejde? Proč prostě nejde domů? Jak ho lapit? Byli jsme fakt velcí kámoši. Celý jeho útěk je vůbec divný. Za celých 9 let to neudělal.
Odchytovou klec vylučuji, je tu moc koček, nechci chytat cizí kočky nebo svého druhého kocourka, protože to je takový ťuňťa, že by byl jistě první, který by tam vlezl. Myslíte, že mám čekat, že Mikeš přijde, až se sám odhodlá?
Někde jsem tu četla radu a to, že chlupy z vysavače se poházejí kolem baráku, ale vyměnila jsem nedávno pytlík, takže nemám nic..:(
Prosím poraďte..
PS: Vzkaz pro Phyllu - jste rozumná chovatelka;)
Óóó, děkuji .
Tak to je dobrá zpráva . Tak mě napadlo, jestli ho nemohl třeba vyhnat nějaký kocour ? Ono je totiž zajímavé, že nepřichází...
To chce nějakou past .
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Phyllobatesvittatus12
napsal(a):
Óóó, děkuji .
Tak to je dobrá zpráva . Tak mě napadlo, jestli ho nemohl třeba vyhnat nějaký kocour ? Ono je totiž zajímavé, že nepřichází...
To chce nějakou past .
Myslím, že vyhnal. Je to tu teď samá kočka. Bydlíme tu 4 roky a minulý rok jich tu hodně přibylo. Nikdo to tu nekastruje a pak to takto dopadá. 2 dny před jeho zmizením se Mikeš porval, měl prokousnutou zadní tlapu. Musela jsem s ním k veterináři, což je pro něj vždycky trauma. Dal mu ATB a něco na bolest a hned pookřál. Už mě i napadlo, jestli to nějak nezavinil náš druhý kocourek. Ale je to taky kastrát a je mu 12 let. Spíš bych to viděla na ty mladý, nekastrovaný kocoury co tu lítají. No ale co s tím?
Minule jsem ho zahlédla, jak jde z areálu dolů po ulici, tam mají taky kočky, tak proč se bojí k nám?
Sákriš, potřebovala bych mu vidět do tý jeho kebulky...
KATYSO
napsal(a):
Myslím, že vyhnal. Je to tu teď samá kočka. Bydlíme tu 4 roky a minulý rok jich tu hodně přibylo. Nikdo to tu nekastruje a pak to takto dopadá. 2 dny před jeho zmizením se Mikeš porval, měl prokousnutou zadní tlapu. Musela jsem s ním k veterináři, což je pro něj vždycky trauma. Dal mu ATB a něco na bolest a hned pookřál. Už mě i napadlo, jestli to nějak nezavinil náš druhý kocourek. Ale je to taky kastrát a je mu 12 let. Spíš bych to viděla na ty mladý, nekastrovaný kocoury co tu lítají. No ale co s tím?
Minule jsem ho zahlédla, jak jde z areálu dolů po ulici, tam mají taky kočky, tak proč se bojí k nám?
Sákriš, potřebovala bych mu vidět do tý jeho kebulky...
Tak co je nového? Napadlo mě, že k Vám možná nechce jít kvůli té veterině....? Že se třeba bojí. Nevím, je to jen nápad. Každopádně pořád nepřestávám držet pěsti!
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Zdravím Fíkovničko, chodím často kontrolovat zahradu, ale neviděla jsem tu teď žádnou kočku. Dnes mi to vyšlo v místních novinách, tak snad se někdo ozve. Kéž by. Úplně mi z toho už "hrabe". Sousedi mi říkali, že to taky vartují. Tak ráda bych ho našla. Snad to byl opravdu on... Pokud bude něco nového, určitě se ozvu...
Krásný večer a děkuji za podporu....
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Zdravím všechny......tak 2 kocouři se tu po ztrátě Mikýska snaží zabydlet na noc, Mikýsek zde moc chybí. Fífa ( můj druhý kocourek) je nechává být a snaží se být vůči nim flegmatický.Vždy slyšíme strašný rambajs po půlnoci v domečku pro naše kočky a když jukneme ven, Fífa sedí v pelíšku nahoře a čučí co se pod ním děje. Ale to by nebylo tak důležité, s tím si poradíme...
Bohužel jsem včera dostala zásadní informaci (bohužel jediná reálná - po mých inzercích, SMS pátrání a emailingu na psím detektivu, které nebylo vůbec účinné a už víme asi proč). Můj "Asimikeš" již nebyl spatřen, nejspíš to byl kocourek dolních sousedů, jenž je našemu Mikýskovi strašně podobný.
Oslovila mě včera další paní sousedka, že od té doby, co jsme jí hodili letáček do schránky, že hledáme Mikeše, tak stále sleduje, zda ho nezahlédne aby nám mohla zavolat. Zná ho velmi dobře, chodil u nich po zámecké zdi, která s nimi přímo sousedí. Včera mi řekla, že od té doby co se ztratil ho ani jednou nespatřila, ale že mi chce něco povědět, ale že je to jen a jen její domněnka a mám to tak i brát a zda chci, aby mi to pověděla. Samozřejmě že jsem chtěla vědět, co mi chce říct. A ona, že prý minulý týden, jak bylo pěkně a teplo, celá její rodina se shodla, že vzadu u nich na pozemku (mají tam sezení a černou kuchyni a sousedí přesně se zdí zámku) cítí neuvěřitelný zápach rozkládajícího se masa....řekla mi to na férovku -"Myslím, že to je on"......
A já s tím bohužel souhlasím.
Termínově po ztracení by to souhlasilo...Zítra si opět půjčím klíče a znovu to pořádně v areálu zámku prohledám, byť si myslím, že kuny se už o vše postaraly a pokud by to byl on, už nebudu mít šanci ho najít a udělat mu hrobeček. Samozřejmě, že naděje umírá poslední, ale Mikešek opravdu nechodil dál než za tu zeď, byl vždy za celá ta léta na zapískání v dosahu....Trhá mi to srdíčko, protože na těch místech jsem byla po jeho ztrátě několikrát hledat...
Kéž by přišel, ale už to nejspíš nenastane..Dnes je to 1 měsíc a týden...Co se mu mohlo stát je ve hvězdách....
Dali jsme mu za těch 9 let hodně lásky a on nám jí patřičně vracel. Byl to můj velký miláček a mazel a žádný jiný kocourek ho již nikdy tak nenahradí..... ..
Tak to jen abyste věděli, jak se tento smutný příběh vyvíjí..ne vždy jsou happyendy, kdy jsem opravdu doufala, že zrovna u nás proběhne....
KATYSO
napsal(a):
Zdravím všechny......tak 2 kocouři se tu po ztrátě Mikýska snaží zabydlet na noc, Mikýsek zde moc chybí. Fífa ( můj druhý kocourek) je nechává být a snaží se být vůči nim flegmatický.Vždy slyšíme strašný rambajs po půlnoci v domečku pro naše kočky a když jukneme ven, Fífa sedí v pelíšku nahoře a čučí co se pod ním děje. Ale to by nebylo tak důležité, s tím si poradíme...
Bohužel jsem včera dostala zásadní informaci (bohužel jediná reálná - po mých inzercích, SMS pátrání a emailingu na psím detektivu, které nebylo vůbec účinné a už víme asi proč). Můj "Asimikeš" již nebyl spatřen, nejspíš to byl kocourek dolních sousedů, jenž je našemu Mikýskovi strašně podobný.
Oslovila mě včera další paní sousedka, že od té doby, co jsme jí hodili letáček do schránky, že hledáme Mikeše, tak stále sleduje, zda ho nezahlédne aby nám mohla zavolat. Zná ho velmi dobře, chodil u nich po zámecké zdi, která s nimi přímo sousedí. Včera mi řekla, že od té doby co se ztratil ho ani jednou nespatřila, ale že mi chce něco povědět, ale že je to jen a jen její domněnka a mám to tak i brát a zda chci, aby mi to pověděla. Samozřejmě že jsem chtěla vědět, co mi chce říct. A ona, že prý minulý týden, jak bylo pěkně a teplo, celá její rodina se shodla, že vzadu u nich na pozemku (mají tam sezení a černou kuchyni a sousedí přesně se zdí zámku) cítí neuvěřitelný zápach rozkládajícího se masa....řekla mi to na férovku -"Myslím, že to je on"......
A já s tím bohužel souhlasím.
Termínově po ztracení by to souhlasilo...Zítra si opět půjčím klíče a znovu to pořádně v areálu zámku prohledám, byť si myslím, že kuny se už o vše postaraly a pokud by to byl on, už nebudu mít šanci ho najít a udělat mu hrobeček. Samozřejmě, že naděje umírá poslední, ale Mikešek opravdu nechodil dál než za tu zeď, byl vždy za celá ta léta na zapískání v dosahu....Trhá mi to srdíčko, protože na těch místech jsem byla po jeho ztrátě několikrát hledat...
Kéž by přišel, ale už to nejspíš nenastane..Dnes je to 1 měsíc a týden...Co se mu mohlo stát je ve hvězdách....
Dali jsme mu za těch 9 let hodně lásky a on nám jí patřičně vracel. Byl to můj velký miláček a mazel a žádný jiný kocourek ho již nikdy tak nenahradí..... ..
Tak to jen abyste věděli, jak se tento smutný příběh vyvíjí..ne vždy jsou happyendy, kdy jsem opravdu doufala, že zrovna u nás proběhne....
Je mi to moc líto "Katyso", doufala jsem s Vámi, že příběh bude mít šťastný konec...
Mně vždy hrozně záleželo i na pohřbení zemřelé čičiny, a v podstatě se mi to nepovedlo jen u mého úplně prvního kocoura. Měl přes 19let, odešel někam umřít a nikdy jsem jej nenašla.
Já nevím, zda vůbec napsat, co teď cítím, ale napíšu to. I kdybyste našla už opravdu rozložené ostatky, já osobně bych jej pohřbila. Mám takto má zemřelá zvířata pohřbená na své chalupě. Ach jo, dejte pak vědět a posílám Vám hodně síly!
KATYSO

XXX.XXX.168.16
fikovnice
napsal(a):
Je mi to moc líto "Katyso", doufala jsem s Vámi, že příběh bude mít šťastný konec...
Mně vždy hrozně záleželo i na pohřbení zemřelé čičiny, a v podstatě se mi to nepovedlo jen u mého úplně prvního kocoura. Měl přes 19let, odešel někam umřít a nikdy jsem jej nenašla.
Já nevím, zda vůbec napsat, co teď cítím, ale napíšu to. I kdybyste našla už opravdu rozložené ostatky, já osobně bych jej pohřbila. Mám takto má zemřelá zvířata pohřbená na své chalupě. Ach jo, dejte pak vědět a posílám Vám hodně síly!
To mám v plánu Fíkovničko
Dám vědět...... .Moc děkuji...
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Fíkovničko milá, dnes jsem to ta tedy znovu prošmejdila a fakt pořádně...NIC....ani chlup z Mikeše.... Do budov se nedostanu, ale dříve byly prohledány min. 1x. Prostě se propadl do země.....
KATYSO
napsal(a):
Fíkovničko milá, dnes jsem to ta tedy znovu prošmejdila a fakt pořádně...NIC....ani chlup z Mikeše.... Do budov se nedostanu, ale dříve byly prohledány min. 1x. Prostě se propadl do země.....
Já jen čtu a čekám, jak to všechno dopadne. Takže oni zápach cítili a vy ne? Jak to? Jako...naštěstí, to ano, ale nechápu. Tak ještě je naděje...Myslím na vás.
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Lesnížínko, je to fakt záhada...(jen pro vysvětlenou - my s tou zdí také sousedíme ale je od domu cca 100m po zahradě). Byli jsme s manželem přesvědčeni, že tam dnes najdu alespoň pár chlupů, když ne celého. Lezla jsem tam snad 2 hodiny a prošmejdila návěsy, kontejnery, pod paletami, mezi nimi. Prostě ani chlup....Jedině, že by byl zavřený ve vedlejší plechové budově, kde mají sklady, ale mají tam senzory na pohyb, to by už první týden určitě spustil a nehledě, že mi to tam byl skladník zkontrolovat. Takže jsem stále bez důkazu, že je mrtvý. Mohl vlézt někomu do motoru auta a vypadnout po cestě...To je tak jediný co mi přijde reálný. Jsem z toho už úplně znavená a už jsem vyplakala i ty poslední slzy....Teď už mám spíš vztek, že ho nemůžu najít. Sběrný dvůr mám taky pod palcem, ale je fakt, že lidi mrtvou kočku hodí i do popelnice. Takže prostě budu čekat a sledovat nalezence, zda se někde nepotuluje a nepřišel k někomu, že ho dohnal hlad..Nic jiného mi už nezbývá. Zkusím tak za 14 dní znovu letákovou kampaň, byť je to tam na chvíli...
Musím říct, že ten správce areálu mě už musí mít za blázna...:).Když jsem mu dnes řekla o klíče a co tam jdu hledat (smrad mrtvolky) tak už se opravdu usmíval.
KATYSO
napsal(a):
Lesnížínko, je to fakt záhada...(jen pro vysvětlenou - my s tou zdí také sousedíme ale je od domu cca 100m po zahradě). Byli jsme s manželem přesvědčeni, že tam dnes najdu alespoň pár chlupů, když ne celého. Lezla jsem tam snad 2 hodiny a prošmejdila návěsy, kontejnery, pod paletami, mezi nimi. Prostě ani chlup....Jedině, že by byl zavřený ve vedlejší plechové budově, kde mají sklady, ale mají tam senzory na pohyb, to by už první týden určitě spustil a nehledě, že mi to tam byl skladník zkontrolovat. Takže jsem stále bez důkazu, že je mrtvý. Mohl vlézt někomu do motoru auta a vypadnout po cestě...To je tak jediný co mi přijde reálný. Jsem z toho už úplně znavená a už jsem vyplakala i ty poslední slzy....Teď už mám spíš vztek, že ho nemůžu najít. Sběrný dvůr mám taky pod palcem, ale je fakt, že lidi mrtvou kočku hodí i do popelnice. Takže prostě budu čekat a sledovat nalezence, zda se někde nepotuluje a nepřišel k někomu, že ho dohnal hlad..Nic jiného mi už nezbývá. Zkusím tak za 14 dní znovu letákovou kampaň, byť je to tam na chvíli...
Musím říct, že ten správce areálu mě už musí mít za blázna...:).Když jsem mu dnes řekla o klíče a co tam jdu hledat (smrad mrtvolky) tak už se opravdu usmíval.
Katyso, já jsem poměrně vážně onemocněla, nevím jak budu zvládat sem chodit. Ale budu se snažit na Vás myslet. Derou se mi slzy do očí, co vše jste pro nalezení kocourka udělala!
KATYSO

XXX.XXX.229.227
fikovnice
napsal(a):
Katyso, já jsem poměrně vážně onemocněla, nevím jak budu zvládat sem chodit. Ale budu se snažit na Vás myslet. Derou se mi slzy do očí, co vše jste pro nalezení kocourka udělala!
Milá Fíkovničko, určitě, pokud bude něco nového napíšu. Nicméně, sama už tomu moc nevěřím.
Já Vám přeji, abyste měla vždy klidnou a dobrou mysl a brzy se uzdravila!!!
Moc Vám děkuji za Vaší podporu!!! Doufám, že se tu příště potkáme a budeme mít nové a veselé zprávy...Hlavně ať jste brzy opět fit!
Já už tady na ifaunu moc často nechodím. Upřímně už mě to tady nebaví...
Tahle diskuze je pro mne ovšem něco jiného. Tady chodím se smutkem, strachem, ale i s radostí. Hlavně co nejčastěji.
Kdo hledá, ten najde. Vy ho najdete, a ať už třeba po smrti. S dobrým srdcem mu vykopete hrobeček a uložíte si tam s kocourkem společných 9 let .
I mrtví potřebují péči. Třeba se má dobře. Tohle nikdo nezjistí..
Vám Fíkovničko přeji, ať jste brzy fit .
A Vám Katyso přeji pevné nervy. Třeba bude další kočičák, který ale nenahradí Mikyho. Bude Vám jen dělat radost, jako Váš nynější druhý kocourek .
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Phyllobatesvittatus12
napsal(a):
Já už tady na ifaunu moc často nechodím. Upřímně už mě to tady nebaví...
Tahle diskuze je pro mne ovšem něco jiného. Tady chodím se smutkem, strachem, ale i s radostí. Hlavně co nejčastěji.
Kdo hledá, ten najde. Vy ho najdete, a ať už třeba po smrti. S dobrým srdcem mu vykopete hrobeček a uložíte si tam s kocourkem společných 9 let .
I mrtví potřebují péči. Třeba se má dobře. Tohle nikdo nezjistí..
Vám Fíkovničko přeji, ať jste brzy fit .
A Vám Katyso přeji pevné nervy. Třeba bude další kočičák, který ale nenahradí Mikyho. Bude Vám jen dělat radost, jako Váš nynější druhý kocourek .
Milá Phyllo, moc děkuji po celou dobu za Vaše příspěvky, které mě alespoň pohladily na dušičce. Stále jsem na soc. sítích a hledám mého kocourka, co kdyby... Právě jsem ale našla kočičku jiným lidem. Tak alespoň dobrý skutek. Mějte se moc pěkně a pokud proběhne něco nového, určitě to sem vložím. Stále doufám, že Mikýska najdu...Je to 50 : 50 a to není málo;) ....
Mějte se moc pěkně a ať se Vám daří ,
KATYSO
napsal(a):
Milá Fíkovničko, určitě, pokud bude něco nového napíšu. Nicméně, sama už tomu moc nevěřím.
Já Vám přeji, abyste měla vždy klidnou a dobrou mysl a brzy se uzdravila!!!
Moc Vám děkuji za Vaší podporu!!! Doufám, že se tu příště potkáme a budeme mít nové a veselé zprávy...Hlavně ať jste brzy opět fit!
Katysko, pořád na Vás myslím, a říkám si, že by Vám mohlo pomoct pořízení nového kocourka. Já vím, že naděje pořád žije... Víte - já to tak mám - když jsem přišla o zvíře, musela jsem co nejrychleji pořídit nové, jinak bych se asi zbláznila. A to zemřelé má navždy místo v mém srdci.
Ale jak píšu, někdy se dějí věci téměř zázračné, někdo zažil shledání se ztraceným zvířetem (třeba zrovna kočenou) i po roce či dvou letech. Držím nadále pěsti!
KATYSO

XXX.XXX.168.16
fikovnice
napsal(a):
Katysko, pořád na Vás myslím, a říkám si, že by Vám mohlo pomoct pořízení nového kocourka. Já vím, že naděje pořád žije... Víte - já to tak mám - když jsem přišla o zvíře, musela jsem co nejrychleji pořídit nové, jinak bych se asi zbláznila. A to zemřelé má navždy místo v mém srdci.
Ale jak píšu, někdy se dějí věci téměř zázračné, někdo zažil shledání se ztraceným zvířetem (třeba zrovna kočenou) i po roce či dvou letech. Držím nadále pěsti!
Fíkovničko milá, jsem moc ráda, že je Vám již lépe! Moc držím pěsti a přeji Vám, aby už bylo jen a jen líp a brzy jste byla zase v plné síle!
Já se pomalu snažím zpamatovat ze ztráty. I když po pravdě, moc mi to nejde...Stále smutním...Manžel mne už moc nechápe, že i po tak dlouhé době (1,5 měsíce) stále pláču jen při vyslovení jména Mikeš. Ale já ho měla fakt ráda. Naštěstí mám ještě druhého kocourka, takže ten se má teď jak sultán..:D a je řádně rozmazlován. Nového kocourka/kočičku prozatím nechci (byť už jsem si řekla, že kočičku kvůli tomuto hledání a trápení už nikdy!!!)... ale nikdy neříkej nikdy... Během pár měsíců bychom se měli stěhovat, takže raději kvůli zvykání mého druhého kocourka na nový domov, si nechci přidělávat starosti.
Stále mě moc trápí, co se mu tak asi mohlo stát......Zda opravdu odešel, že mu tu nebylo dobře ...nebo co ho potkalo za zlý osud.....Pokud nebude nalezen, bude mne to trápit asi pořád...Nedá se ale nic dělat...
Mějte se moc pěkně a děkuji Vám za krásné zprávy v této diskuzi... Jsme prostě takové kočičí mamči...
KATYSO
napsal(a):
Fíkovničko milá, jsem moc ráda, že je Vám již lépe! Moc držím pěsti a přeji Vám, aby už bylo jen a jen líp a brzy jste byla zase v plné síle!
Já se pomalu snažím zpamatovat ze ztráty. I když po pravdě, moc mi to nejde...Stále smutním...Manžel mne už moc nechápe, že i po tak dlouhé době (1,5 měsíce) stále pláču jen při vyslovení jména Mikeš. Ale já ho měla fakt ráda. Naštěstí mám ještě druhého kocourka, takže ten se má teď jak sultán..:D a je řádně rozmazlován. Nového kocourka/kočičku prozatím nechci (byť už jsem si řekla, že kočičku kvůli tomuto hledání a trápení už nikdy!!!)... ale nikdy neříkej nikdy... Během pár měsíců bychom se měli stěhovat, takže raději kvůli zvykání mého druhého kocourka na nový domov, si nechci přidělávat starosti.
Stále mě moc trápí, co se mu tak asi mohlo stát......Zda opravdu odešel, že mu tu nebylo dobře ...nebo co ho potkalo za zlý osud.....Pokud nebude nalezen, bude mne to trápit asi pořád...Nedá se ale nic dělat...
Mějte se moc pěkně a děkuji Vám za krásné zprávy v této diskuzi... Jsme prostě takové kočičí mamči...
Milá Katysko, děkuji, že jste se ozvala a děkuji za milá slova. Budu ráda, a určitě nejen já, když se ještě ozvete....kdyby něco. Já vždy říkávám, že člověk může ztratit štěstí, může ztratit lásku, ale jakmile ztratí naději a víru, tak je to moc špatné - z toho se opravdu těžko vyhrabává. Přeji Vám v životě je to nejlepší!
KATYSO
napsal(a):
...Takový je bohužel život...
Vy jste měla a máte svého kocourka velmi ráda a udělala byste pro něho všechno. To jde vidět . Dala jste do něho peníze, objetovala jste tolik času kvůli něho..
Doufejme, že ho najdete. To, že přijde venkovní kočka domůpro jídlo a pomazlit se je vždy jen 50ti procentní šance. Kočky jsou lovci. Mají svá teritoria a jsou velmi citlivé. Když se bude kočce nebude něco líbit, tak se sebere a odejde. Když kocoura nebo kočku vyžene kocour, tak už se nikdy nevrátí..Tohle Váš případ doufejme není.
Přeji Vám hodně štěstí holky !
Teď před chvilkou jsem viděla přejetou mainku nebo norskou lesní (moc nešel vidět obličej) na cestě.... Všude plno krve................................
Phyllobatesvittatus12
napsal(a):
...Takový je bohužel život...
Vy jste měla a máte svého kocourka velmi ráda a udělala byste pro něho všechno. To jde vidět . Dala jste do něho peníze, objetovala jste tolik času kvůli něho..
Doufejme, že ho najdete. To, že přijde venkovní kočka domůpro jídlo a pomazlit se je vždy jen 50ti procentní šance. Kočky jsou lovci. Mají svá teritoria a jsou velmi citlivé. Když se bude kočce nebude něco líbit, tak se sebere a odejde. Když kocoura nebo kočku vyžene kocour, tak už se nikdy nevrátí..Tohle Váš případ doufejme není.
Přeji Vám hodně štěstí holky !
Teď před chvilkou jsem viděla přejetou mainku nebo norskou lesní (moc nešel vidět obličej) na cestě.... Všude plno krve................................
Ach jo, ten konec jsem neměla číst...
Já onehdá srazila autem zajíce...a i když s tím se prostě nedalo nic dělat (bylo to v noci), tak mi z toho tedy dobře nebylo.
fikovnice
napsal(a):
Ach jo, ten konec jsem neměla číst...
Já onehdá srazila autem zajíce...a i když s tím se prostě nedalo nic dělat (bylo to v noci), tak mi z toho tedy dobře nebylo.
To se občas stává. V noci to chápu .
Jenže u nás jsou přejeté kočky pořád.. A to hlavně ve dne . To je tam pak zachraňuji já..
Ale jenže já jsem nikdy toho člověka, který kočku přejel neviděla zastavit, ani vystoupit. To je to.
Kolikrát na cestě pomalu jenom kožich s orgány venku vidím.. .
KATYSO

XXX.XXX.168.16
Ahoj holky,
tak já už nevím. Tento týden jsme přijeli za večera domů z práce a manžel se šel projít (je po operaci zad) tak chodí o 2 FH a dělá si krátké procházky. Já jsem šla domů. Doma jsem vzala koš na odpadky a vyšla z baráku a v to vidím Asimikeše, opět jak si to štráduje z areálu směrem dolů do postranní ulice. Manžel byl od něj asi 30 m. Manžel ho zblýsknul a automaticky na něj volá "Mikeši, Mikeši pojď domů"..On se zastavil a prý bylo vidět, že mu to "šrotuje". Jenže manža se nezastavil a šel pomaličku k němu, což asi neměl. Já jak jsem ho zmerčila, položila jsem odpadky a letěla jsem za nimi. Ale kocourek už byl fuč někde v zahradách. Chvíli jsem pískala a volala, ale nic. Manžel i já jsme fakt přesvědčeni, že je to on. Ten podobný kocour, co mají dole sousedi je z pravé strany skoro celý černý včetně tlapek. Náš je jinak zbarvený. Mikýsek ale nevypadal, že by strádal. Byl čistý a zdál se fit. Budu pátrat dál. Podle mě sem chodí už jen sporadicky nebo jen večer a to jsem doma, takže toto byla opět náhoda. Ten mi dává, rošťák jeden. Ale pokud by to tak bylo a já věděla, že je OK, budu ta nejšťastnější...I když mě to bolí, že mi dal takto košem....Ale kdoví, co se tu dělo, když jsme byli v práci. Koupili jsme fotopast, protože stále nějaká kočka leze do našeho domečku pro kočky a potřebujeme se dopátrat která to je. Tak toliko pro Vaše info.....Hezký večer.
Mikešek

XXX.XXX.24.180
Dobrý den,přesně to se stalo nám náš Kocourek Mikeš,měli jsme ho 7 roků káždý den chodil domů a před 8 týdny v neděli nepřišel ,taky chodil domů když jsem zavolala nebo pískla.Nemůžu se pořád z toho dostat,denně chodím za dveře jestli tam náhodou není.Pořád doufám,že se objeví.

Mikešek
napsal(a):
Dobrý den,přesně to se stalo nám náš Kocourek Mikeš,měli jsme ho 7 roků káždý den chodil domů a před 8 týdny v neděli nepřišel ,taky chodil domů když jsem zavolala nebo pískla.Nemůžu se pořád z toho dostat,denně chodím za dveře jestli tam náhodou není.Pořád doufám,že se objeví.
S Vámi patřím mezi ty lidi, co svého kocoura vyhlíží. Měl jsem kocoura Damiána (nekastrovaný, nar. asi 6/2019) a v prosinci ´19 se ztratil. Pak už jenom zpráva, že něco bílozrzavého někdo viděl v Litovli za řekou, 2 týdny po ztrátě, a teď někdy v únoru sestra viděla ve městě takového kocoura, co říkala, že byl určitě on, že měl tu barvu na chlup stejnou...