Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Siamska

20.4.2019 15:14
Siamska

XXX.XXX.66.49

Dobrý den, chci zeptat mám doma půl ročního kocoura, je to tak týden co strašně mnauka u oken, když ho pustím na balkon musím ho hlídat protože chodí přes mržiže a chtěl by vyskočit ven. Bydlíme v paneláku takze ven ho pouštět vůbec nechci ale to mnaukani je unavny.. Myslíte že se mrouska? Děkuji za jakoukoli radu.

20.4.2019 21:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ano, je to pravděpodobné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2019 21:27

No, kocour se asi mrouskat nebude, protože není samice.

Ale jaro na něho samozřejmě jít může.

21.4.2019 06:47
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.6.136

Neříká se tomu u kocoura náhodou říje ?

21.4.2019 08:02

Phyllobatesvittatus12 napsal(a):
Neříká se tomu u kocoura náhodou říje ?

Neříká.

Říje, estrus, je projev samic, které jsou v té době svolné k páření.

21.4.2019 09:11
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.6.136

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neříká.

Říje, estrus, je projev samic, které jsou v té době svolné k páření.

Aha .

21.4.2019 09:48

kluci jsou svolní k páření furt, ti na to žádné jakkoliv nazvané období nepotřebují

Siamska

21.4.2019 10:44
Siamska

XXX.XXX.66.49

Jee tak pardon že jsem napsala mrouskani,neni to snad jedno myslím že všichni pochopili co myslím.. Děkuji za rady vidím to tedy na kastraci mnaukani je k nevydrzeni.

21.4.2019 11:02
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

kluci jsou svolní k páření furt, ti na to žádné jakkoliv nazvané období nepotřebují

Já to myslela tak, že je někde poblíž mrouskající se kočička, kterou cítí.

21.4.2019 13:02

na to ani nemusí být poblíž mrouskající se kočka, v půl roce už kotě přechází do kocoura a pudy ho pudí do světa, lovit, objevovat, rozmnožovat se......a jestli je to siamák, tak ti jsou ukecaní až až, a temperamentní taky.....

23.4.2019 21:02
fikovnice

XXX.XXX.135.179

na to ani nemusí být poblíž mrouskající se kočka, v půl roce už kotě přechází do kocoura a pudy ho pudí do světa, lovit, objevovat, rozmnožovat se......a jestli je to siamák, tak ti jsou ukecaní až až, a temperamentní taky.....

Noo, ale po mnoha a mnoha zkušenostech s venkovními tzv. chalupovými kocoury mohu napsat, že opravdu větší "pohotovost" mívali tak cca v únoru (to odpovídá tomu, že se hodně rodí májová koťata) a pak zase na začátku léta. A mezitím byly období, kdy zdaleka tak netrajdali a nechodili domů dorvaní.
Jinak zadavatelčin kocour je stopro natěšen na nějakou samici (ať už se tomu říká jakkoli ) a mj. pohlavní dospívání také pozná značkováním nebo aspoň změnou zápachu moči. Myslím, že ten smrádek se nedá "přehlídnout", ehm teda přečuchnout...

24.4.2019 07:24

opravdu větší "pohotovost" mívali tak cca v únoru
tak to byl tenhle konkrétní ještě děcko

24.4.2019 13:14
fikovnice

XXX.XXX.135.131

opravdu větší "pohotovost" mívali tak cca v únoru
tak to byl tenhle konkrétní ještě děcko

OK, ale já to myslela všeobecně.

25.4.2019 11:54
manitschka

XXX.XXX.203.152

Jaro na něj určitě jít může. S kastrací bych ale asi ještě chvíli počkala, pokud neznačkuje, přijde mi to v půl roce zbytečně brzo. Co jsem slyšela, siamky jsou ukecané tak nějak obecně, tak aby to nebylo taky tím, že je prostě takovej.. Má dost zábavy, věnujete se mu nějak aktivně?

Přidejte reakci

Přidat smajlík