Melinda66

XXX.XXX.68.188
Dobrý den, chtela jsem se zeptat. Moje kočka nedávno měla nateklé cecíky, ale ted se ji objevili 3 velké boule o velikosti vajicka na břiše. 1 mezi předními nohy a 2 mezi zadními? Samozřejmě k veterináři zajdu ale chtela jsem se zeptat tady nejdříve, jestli s tím nema někdo zkušenosti? Je mazliva, ji jako kdyby týden nejedla ( má tak denně 6 psích misek plných granuli). Ani nevypadá ze by ji to bolelo. Na internetu bohuzel nic takového jsem nikde nenašla. Tak prosím o radu, kdyby si s tím vedel nekdo rady nebo uz se to stalo jeho mazlickovi? Dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Miky01

XXX.XXX.106.26
Dobry den
Muzu se zeptat jak to dopadlo? Ke me se zatoulal mlady malinky kocourek a take zere jak smyslu zbaveny ale vypada stale jak z koncentraku. Na brise jsem mu nahmatal docela velkou asi 3cm mekou bulku. K veterinari s nim urcite nepujdu ale rad bych mu nejak pomohl pokud je to mozne
Diky
Miky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Miky01
napsal(a):
Dobry den
Muzu se zeptat jak to dopadlo? Ke me se zatoulal mlady malinky kocourek a take zere jak smyslu zbaveny ale vypada stale jak z koncentraku. Na brise jsem mu nahmatal docela velkou asi 3cm mekou bulku. K veterinari s nim urcite nepujdu ale rad bych mu nejak pomohl pokud je to mozne
Diky
Miky
Bez veterináře nepomůžete. Čára máry fuk (fuč) nefunguje.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!