Boule na břiše u kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Melinda66

27.4.2019 20:31
Melinda66

XXX.XXX.68.188

Dobrý den, chtela jsem se zeptat. Moje kočka nedávno měla nateklé cecíky, ale ted se ji objevili 3 velké boule o velikosti vajicka na břiše. 1 mezi předními nohy a 2 mezi zadními? Samozřejmě k veterináři zajdu ale chtela jsem se zeptat tady nejdříve, jestli s tím nema někdo zkušenosti? Je mazliva, ji jako kdyby týden nejedla ( má tak denně 6 psích misek plných granuli). Ani nevypadá ze by ji to bolelo. Na internetu bohuzel nic takového jsem nikde nenašla. Tak prosím o radu, kdyby si s tím vedel nekdo rady nebo uz se to stalo jeho mazlickovi? Dekuji

28.4.2019 10:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.google.com/search?q=mammary+hyperplasia+in+cats&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjNsMWK_PDhAhWFA2MBHZR2BacQ_AUIDigB&biw=1366&bih=576

Probůh Bodlinko, to jste sem snad ani neměla dávat, málem to se mnou seklo. To vypadá děsně

Miky01

27.7.2020 13:10
Miky01

XXX.XXX.106.26

Dobry den

Muzu se zeptat jak to dopadlo? Ke me se zatoulal mlady malinky kocourek a take zere jak smyslu zbaveny ale vypada stale jak z koncentraku. Na brise jsem mu nahmatal docela velkou asi 3cm mekou bulku. K veterinari s nim urcite nepujdu ale rad bych mu nejak pomohl pokud je to mozne

Diky
Miky

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2020 13:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Miky01 napsal(a):
Dobry den

Muzu se zeptat jak to dopadlo? Ke me se zatoulal mlady malinky kocourek a take zere jak smyslu zbaveny ale vypada stale jak z koncentraku. Na brise jsem mu nahmatal docela velkou asi 3cm mekou bulku. K veterinari s nim urcite nepujdu ale rad bych mu nejak pomohl pokud je to mozne

Diky
Miky

Bez veterináře nepomůžete. Čára máry fuk (fuč) nefunguje.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík