Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2019 16:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Znáte někdo tuto chovku? Tedy jestli je to chovka, ne množka, protože jim stránky nefungují. Sousedka si brala od nich kočku, ale oni jsou v tomto směru negramotní, takže dostat z nich, jak vypadají ty papíry, které údajně má, je takřka nemožné

27.5.2019 22:31
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Takže omyl, jedná se o jimou chovku - našla jsem podle udané adresy. Je pod TICA. Ovšem netuším, co si pod tím představit. Máte někdo kočku pod touto organizací?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2019 11:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, co vím, tak TICA je oproti FIFE o dost volnější v pravidlech a hodně chovatelů tam utíká právě proto, že uznává více plemen (např. munchkin), mutací a barevných variant a má prý trochu jiné posuzování na výstavách. Dříve byly TICA výstavy spíš v okolních zemích, než v ČR, ale to teď už neplatí a rozmáhá se i u nás pod klubem https://www.coolcats.cz/ .TICA je sice celosvětová organizace, ale skoro nikdo o ní v ČR ještě donedávna nevěděl, protože FIFE tu měla většinu výstav a dá se říct že i tak trochu monopol. To jsem tak nějak vysledovala v kočičích skupinách :D.

28.5.2019 21:39
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, co vím, tak TICA je oproti FIFE o dost volnější v pravidlech a hodně chovatelů tam utíká právě proto, že uznává více plemen (např. munchkin), mutací a barevných variant a má prý trochu jiné posuzování na výstavách. Dříve byly TICA výstavy spíš v okolních zemích, než v ČR, ale to teď už neplatí a rozmáhá se i u nás pod klubem https://www.coolcats.cz/ .TICA je sice celosvětová organizace, ale skoro nikdo o ní v ČR ještě donedávna nevěděl, protože FIFE tu měla většinu výstav a dá se říct že i tak trochu monopol. To jsem tak nějak vysledovala v kočičích skupinách :D.

Děkuju za info. Co jsem právě o TICA hledala, tak nic moc nevyhledala. Jako, že to založili v USA, dle mne spíš proto, aby uchovnili kdejakové křížence. To je pro mne takové nedůvěryhodné, neb tam je možné prostě cokoliv. Tak uvidíme, co z kočeny vyroste

Přidejte reakci

Přidat smajlík