Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2019 15:24
Lusy

XXX.XXX.244.35

Prosim cim je nejlepsi cistit kotatkum oci?Mam cca 6tydnu stara kotata a ted jim zacala hnisat ocka.Nekdy je maji slepene.Muzu dat ocni framykoin?A nebo spise hermanek?Dekuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2019 15:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

A nebude lepší to "hnisání očí" vyšetřit veterinářem a nechat si předepsat něco přímo na daný problém? Podle mě, jestli už jim hnisají oči, tak nebude stačit je jen čistit, měla by se nasadit léčba a to co nejrychleji.
My takhle měli u kocoura zánět spojivek, dostali jsme na předpis mast a 3x denně mazali oči. Po týdnu to zmizelo, ale mast jsme museli dávat dohromady cca 14 dnů, aby se zánět nevrátil. Každopádně bych mu sama od sebe do očí nic nedávala...max jsem výtok z očí čistila převařenou vodou, než jsme jeli k vetce.

1.6.2019 16:39
Lusy

XXX.XXX.244.35

Ja se samozrejme k vetovi chystam ale zrovna jim to zacalo dneska.No a veta sezenu az v pondeli.Neni to zase tak strasne ale chci to podchytit za vcas.

2.6.2019 19:49
Laila.aila

XXX.XXX.92.172

My dávali optalmo framykoin když byl problém z očima a zachytlo se to hned a byl klid jako první pomoc to je možné udělat pokud by to nezabíralo říct vetu že jste mazali právě tím aby věděl že je to resistentní na framykoin

3.6.2019 07:27
Lusy

XXX.XXX.244.35

Dekuji za radu.Ja jsem to zkusila a uz to maji pekne jen jednomu jeste trochu slzi ocko-spise voda,hnis tam neni.Dnes se jeste poradim s vetem zda to muzu par dni davat at se to nevrati.Prcci jdou cca za mesic do novych domovu tak at jsou zdravi☺8

Přidejte reakci

Přidat smajlík