O jaké plemeno se jedná?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kiki9983

2.6.2019 22:00
Kiki9983

XXX.XXX.34.212

Dobrý den, nedávno jsem našla kocoura, ke kterému se nikdo nehlásil, tak jsem si ho nechala. Zajímalo by mě, o jaké plemeno se jedná.
Děkuji za pomoc

2.6.2019 23:12
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nejspíš ruská modrá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2019 11:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Docela pochybuji, že by se ruská modrá toulala ulicemi, není to zrovna rozšířené plemeno. A navíc tyhle kočky mají smaragdově zelené oči (ty z prokázaných chovů, samozřejmě)...já bych řekla,že to bude nějakej kříženec s britkou, jelikož jsou nejrozšířenější a pár odchycených kříženců už jsem viděla v útulcích.
Pokud nebyla kočka zanedbaná, nejspíš někomu patří. Zkusila bych kontaktovat nejbližší útulek, že jste našla kočku, případně vyvěsila nález na psím detektivovi (pokud jste to udělala, ignorujte :D). Původní majitel se může myslím přihlásit do 4 měsíců.

4.6.2019 11:49
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Může to být ruská modrá, do roka mají očka žlutá až hnědá,potom zezelenají.Nebo ještě kartouzská ,ale to by jí očíčka musely časem zoranžovět:-)Každopádně je pěknám já bych si jí taky nechala .)

Neregistrovaný uživatel

10.6.2019 23:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.15

Já v tom vidím nejvíc kočku kartouzskou. Toto plemeno vypadá tak nějak jako britská modrá "trochu nepovedená". Není tak kulatá a huňatá.

11.6.2019 18:01
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nejspíš to bude prostě kříženec, kterékoliv modré kočky. Není to vlastně jedno?

Přidejte reakci

Přidat smajlík