Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Renitko86

3.6.2019 09:07
Renitko86

XXX.XXX.17.125

Zdravím chci se zeptat, naší kočce se narodilo 5 kotátek v pátek měli 14 dnů kočka se stará, je domácí mazel ale chodí i ven. 3 dny po porodu byla kastrovaná zůstala ji v děloze placenta. Celá ta situace nás stále celkem slušný peníz co by ale člověk neudělal že .
Tyden pak ještě dostávala antibiotika v tabletkách o kotata se pořád starala. Podávání léků celke boj, ještě že už skončil V době braní antibiotik nechodila ven byla pouze doma. Ted začala chodit ven ve stylu ráno jde ven vrací se v rozmezí 1.5- až 3 včera i 4 hodin domů hodin domů a pak jde ještě jednou v podvečer a taky je venku nějak takto dlouho. Je to tak v pořádku? Vím asi že si od kotat pořebuje odpočinout provětrat se. ale nevím jestli třeba těm kotatkům nedávat kotěcí mléko mám ho doma od veterináře, dávala jem jim jednou než se vrátila z kastrace. Jak dlouho vydrží taková to kotátka nejíst? Jsme si mysleliže se bude po kastraci více držet u domu a zatím to tak moc nevypadá. Máme ji moc rádi, doma se ale moc udržet celý den nedá:( a já vždy trnu jestli se k těm kotátkům vrátí. Dřív byla takový mazel, to se ted nějak změnilo:/ Jestli je na nás pořád naštvaná za ty léky no kdo ví:/

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2019 09:36

a koťata během její nepřítomností spí, nepláčou? pokud spí, je to ok a kočka to má pod kontrolou

Renitko86

3.6.2019 10:12
Renitko86

XXX.XXX.17.125

Ano spí. K těm 4 hodkám včera už knourali ale to pak už přišla najedla se a hned k nim šla do pelíšku. Pak s něma byla celo u noc a ráno kolem pul 8 chtěla ven a no a ted ji zase už vyhlížím že už by snad bylo na čase i přijít.

Renitko86

3.6.2019 11:42
Renitko86

XXX.XXX.17.125

Mi příjde prostě jen to aby neměli hlad když nedostávají od ní po těch 3 hodkách. Ale zase chápu že 5 kotat je asi pro ni obruz někdy:D A při tom si myslím že je celkem drobná má 3,2 kg vážili ji na vaterině, tak nás počet kotat lehce překvapil. :) Jedno až 2 si máme v plánu nechat, vykastrovat a zbytek už je zadaný. Zatím se je právě bojím dokrmit aby pak když se objeví tak aby od ní pak chtěli, aby je třeba pak nepřestala kojit, když budou mít plná bříška po umělém kočičím.
Přece jen se zeptám kdyby se stalo že by fakt nedošla.. za jak dlouho nejpozději je mám nakrmit? Mám Bephar Kitty milk mléko. Kolik toho mléka jim dát stříkačkou nemám nějak představu kolik toho 17 dení kotě vypije, a asi tedy ze stříkačky z mističky se asi ještě sami asi nenapijí že. NA krabici je akorát doporučené ředění, ale ne kolik ml dát kotěti na jednu dávku.

3.6.2019 11:43

Neřešte, když neplakají, je to ok.

Renitko86

3.6.2019 18:41
Renitko86

XXX.XXX.17.125

No došla asi kolem 1 hodiny, a ted se šla zase provětrat už to asi tedy řešit nebudu. Zkusím to no stres Dneska teda když už začala chodit zase ven tak dostala bravecto spot za krk na klíštata a blechy a jak jsme ji zase museli podržet a jak je z toho držení a léků celá rozhozená, tak jsme ji to na radu veta nakapali mezi uši a bylo toho teda celkem dost té tekutiny oproti třeba frontline a hned prchla a jak má dlouhé chlupy tak ji to steklo po srsti po hlavě na bok krku Takže doufám že se to tou kůží vstřebá i tak prostě jak prchla a bylo toho ohodně tak to prostě nemá hezky tam kde má mít:( Tak doufám že za těch 700 to ude účinkovat:D
Naše Meggy by měla být klasická kočka domácí jen tak pro zajímavost myslíte že je to fakt klasická kočka nebo s něčím mix? Má takovou zvláštní trúhelníkový tvar hlavy, Pod mourivanou šedou srstí má bílý podklad je hodně chlupatá ted teda po tom porodu a všem hoodně líná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík