Saša strávila celý svůj život prozatím v útulku

Saša je poslední z černého gangu, která u nás čeká na nový domov - Bude jí...
Renitko86
XXX.XXX.17.125
Zdravím chci se zeptat :) chci se poradit naše kátka doted je máme v koupelně ve sprchovém koutě bez vany v plastové bedně od zeleniny, která je nadkrytá napříč druhou stejnou bednou přes to je dán ručník aby měli přítmí, kotata už budou mít v pátek 3 týdny už jsou celkem akční a sem tam některé kotě z bedny už vyleze, mnauká tak ho vracím zpět za den několikrát, někdy když se ostatní kojí. Už mi prostě příjde že na 5 kotátek a kočku to musí být nepohodlné:( chtěla jsem něco pro ně většího ale zase nee obr , máme i klec dnes jsem je v tom zkoušela dát do chotby, do koupelny se mi ta klec samořejmě nevejde no a nelíbil o se jim tam plakaly a kočka za něma ani nevlezla, tak jsem jim zase deky a vše přendala do té bedýnky na tu zeleninu, klec má mříže tak se i celkem bojím že tam nějak blb strčí packu hlavu což už zkoušely tak to moc ideál prostě asi není ani jeden způsob. POradí někdo do čeho je dát?:D Na fotce je ta klec. Na volno je uplně nemůžu nechat máme 3 děti a aby je nezašláply zatím dokud jsou tak malé.
Proč nemohou být volně v pokoji ?
- že tam nějak
blb ?
strčí packu hlavu což už . . .
Koťata jsem odchovala v pokoji.
Byla v korbě hlubokého kočárku,
ale to není důležité.
Mohou být i v krabici na dece ap.
Není třeba je omezovat zavíráním.
Nezažila jsem nejmenší znečištění.
Ani loužičku, ani cokoli jiného.
Jednu středu se narodila a přesně
čtvrtou středu začala používat WC.
Do té doby se o hygienu pečlivě stará matka.
Renitko86
XXX.XXX.17.125
No uplně volně po baráku být nemůžou aspon ne v tomhle počtu obávám se že synové 4 a 2 roky by ji moc pokoj všem uplně nedali. Mám strach aby na ně někdo nešlápnul, nicméně 1-2 si plánujeme nechat ty pak budou mít přístup všude tak jako má naše kočička. Napadl mě třeba ještě nějaký starý proutěný koš na prádlo sice ho nemáme ale?:) Jde mi o to aby měli nějaké místečko na spaní a tak ay je kočka mohla kojit v klidu:)