Mourinek

XXX.XXX.33.144
Stratil se nám rok kastrovaný kocour už se nevrátil 3 dni tohle nám nikdy neudělal je to poprvé strašně se o něho všichni bojíme je tu možnost že by se vrátil ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mourinek
napsal(a):
Stratil se nám rok kastrovaný kocour už se nevrátil 3 dni tohle nám nikdy neudělal je to poprvé strašně se o něho všichni bojíme je tu možnost že by se vrátil ?
Možnost tu je vždycky, stejně jako možnost, že už se vrátit nemusí.
Nám ještě dřív na vesnici jednoho kocoura ukradli a když jsme to zjistili a chtěli ho vrátit, slehla se po něm zem. Druhého, taky kastráta, přejelo auto a to jsme bydleli od silnice docela dost daleko a za barákem louky a lesy.
Zkuste vylepit nějaké letáky, dát vědět v okolí, případně na sociálních sítích, jestli ho někdo neviděl...mohlo se stát i to, že ho někde omylem někdo zavřel.

Jeden z našich kastrovaných kocourů už 3 roky vždy přes léto na dva,tři měsíce zmizí a v září se zase vrátí a až do dalšího léta je doma.Nyní už je opět 14 dní pryč a tak doufám,že se zase,když ne dřív,koncem srpna či v září objeví.Kam chodí nevíme,ale hubený se nikdy nevrátil.
napsal(a):
Jeden z našich kastrovaných kocourů už 3 roky vždy přes léto na dva,tři měsíce zmizí a v září se zase vrátí a až do dalšího léta je doma.Nyní už je opět 14 dní pryč a tak doufám,že se zase,když ne dřív,koncem srpna či v září objeví.Kam chodí nevíme,ale hubený se nikdy nevrátil.
To by byla má smrt tohle Já každé ráno hledám kočky. Respective kočky mají ráno nástup, vizita a pokud se některá neobjeví, hystericky lítám, řvu po zahradě...dokud se nedostaví. Nepřijít některá z nich, tak mám infarkt.

lesnížínka
napsal(a):
To by byla má smrt tohle Já každé ráno hledám kočky. Respective kočky mají ráno nástup, vizita a pokud se některá neobjeví, hystericky lítám, řvu po zahradě...dokud se nedostaví. Nepřijít některá z nich, tak mám infarkt.
Jednak máme 11 různě starých nalezenců a všichni se sejdou málokdy.Máme rozlehlou zemědělskou usedlost,kočky spí různě po stodole,chlívech.Nejčastěji se sejdou když se něco zabíjí.Kdybych je měla hledat,nedělám nic jiného.Chodí do polí,sadů v okolí,to bych se nalítala.
Chápu, však já vás neosočuju, jsou to normálně žijící vesnické micky, taky jsme vždycky u babči takové měli, málokdy jsme je hledali. Jen když už se dlouho neukázali, tak jsme se sháněli, hulákali po dvoře, v humně. Jenže já mám šlechtěnky, místo děcek, takže vyšiluju dost. Ale doma zavřené bych je nenechala nikdy, to bych jim nemohla udělat. Malá Gucci se slušně rozlovila, každý den na terase myš, dneska na políčku krtek. Leon se chtěl taky předvést, když je ta malá opice tak chválená tak onehdá vítězoslavně přinesl 15cm zajdu Bohužel zajícová u nás pravidelně vyvádí mladé a často o některé z nich přijde...

Naše nosí domů hlavně myši,sem tam křečka,občas slepýše nebo ještěrku.nechají to ležet na dvoře a mňoukají ať se přijdeme podívat.Zajíce tu také máme a i divoké bažanty a koroptve,ale ty zatím nepřinesly. Na to,že bydlíme u silnice se vyjímečně stane,že nějakou přejedou,ale moje zkušenost je,že pokud u nás vydrží 2 roky už přežije.No někdy se holt nějaká ztratí,ale s tím se musí počítat.Kočky u nás mají domov,krmení,odblešení,odčervení,jsou kastrovaní a víc už je jen na nich.