Havlíčková

XXX.XXX.44.1
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jestli nevadí, aby Dospělá kočka měla dohromady kočičí záchod s jejím kotětem (kocour)?
Kocourkovi začíná pátý týden.
Aby jsme věděli do budoucna, jestli ho začít učit na samostatný nebo ne.
Předem děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Havlíčková
napsal(a):
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jestli nevadí, aby Dospělá kočka měla dohromady kočičí záchod s jejím kotětem (kocour)?
Kocourkovi začíná pátý týden.
Aby jsme věděli do budoucna, jestli ho začít učit na samostatný nebo ne.
Předem děkuji za odpověď.
...kamarádka má tři kočky - kocour + dvě kočky a jeden velký záchod - bez jakékoli nehody......já mám jednoho kocoura + dvě kočky, opět jeden velký záchod a opět bez jakýchkoli problémů......vím, že by měla mít jedna kočka = jeden záchod, ale bytové podmínky mi to neumožňují a kočkám to nevadí........pracuji na pravidelní turnusy a naučili se všechny tři vykonat velkou potřebu když jsem doma anebo když přijdu, to pak jde vzorně jedna za druhou, já vyberu bobky po každé a je to........ale nemusí to tak vyhovovat všem, pokud máte možnost, asi bych druhou toaletu kočkám přidala......
Uživatel s deaktivovaným účtem

Máme dvě kočky (3 roky a cca 8. měsíc) a měla jsem připravené 2 zachody. Ragdollka chodila na menší původně, ale kvůli maině jsem koupila největší krytý, co měli. Každopádně je i ragdollce pohodlnější, takže oba chodí na obrovský. Druhý používám jen kdybych nebyla třeba 2 dny doma a velký jim přišel už moc špinavý. Myslím, že je to kočka od kočky. Uvidíte. Kdyby jim to nevyhovovalo, je možné že začnou dělat potřebu jinde, potom by byl další záchod nutnost. Samozřejmě i ten velký čistím 2x denně.