Granule pro kastráty kotěti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vandělík

5.7.2019 05:35
Vandělík

XXX.XXX.49.27

Dobrý den, chtěl sem se zeptat, jestli bude vadit když budu dávat svému britskému modrému kotěti granule pro kastráty. Mám ještě roční kastrovanou mainskou mývalí a ta mu vždycky všechny kotěcí granulky sežere. Nebo bude lepší obě krmit granulemi pro koťata? Krmím kvalitními granulemi s vysokým podílem masa purizon. Předem děkuji za vaše názory.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.7.2019 12:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Roční mainka myslím vůbec nepotřebuje granule pro kastráty, je to ještě odrostlejší kotě ve vývinu (dospívají až kolem 3 let). Každopádně i starší kočka pokud není tlustá, tak granule pro kastráty nepotřebuje. Kotěti bych je určitě nedávala. My krmíme většinou granule ND, Orijen, které jsou vhodné pro všechny fáze, takže vůbec nevadí, že je jí kotě i naše tříletá kočka. Do toho se snažím jim do krmné dávky dávat mokré krmení (konzervy, kapsičky s vysokým obsahem masa - maso syrové ani vařené totiž naši rozmazlenci nesežerou, pokud to není losos :D).
Kdyžtak se poptejte u chovatelky, od které máte kotě? Nám naše chovatelka dala ke krmení docela obsáhlý návod, bavila jsem se s ní i o tom, že mám starší kočku. Ta vám poradí asi nejlépe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík