Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zrzeček

15.7.2019 22:03
Zrzeček

XXX.XXX.120.123

Dobrý den, moc prosím o radu. Roční kocorek mých dětí má ŽLUTÉ RTY a je celkově vyhublý a zesláblý i po odčervení před dvěma týdny. Bohužel zítra nemáme možnost navštívit veterinu. Mám doma antibiotikum DOXYGAL neznám dávkování a zda je to dobrý postup. Může prosím někdo poradit, Moc děkuji, Pepa

15.7.2019 22:14
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

jak vypadají oční bělma?

ABZ

15.7.2019 22:42
ABZ

XXX.XXX.232.106

Příznaky by seděly na onemocnění jater, pokud by to tak bylo tak mu ATB nejspíš ještě víc uškodí. Bez vyšetření mu nic nedávejte, už vůbec ne Doxygal

Zrzeček

15.7.2019 22:52
Zrzeček

XXX.XXX.120.123

Oční bělma má intenzivně žluté se světlými povlaky, což ještě dnes odpoledne vůbec neměl. Děkuji za součinnost a prosím o Váš další názor, děkuji, Pepa

ABZ

15.7.2019 23:15
ABZ

XXX.XXX.232.106

Typické příznaky žloutenky - játra z nějakého důvodu nefungují jak by měly ( zánět, selhání, otrava .....) víc musíte pořešit na klinice, na dálku těžko někdo pomůže.

Zrzeček

15.7.2019 23:17
Zrzeček

XXX.XXX.120.123

Moc děkuji za odpověď, ráno je beru k vet., Pepa

15.7.2019 23:24
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Zrzeček napsal(a):
Oční bělma má intenzivně žluté se světlými povlaky, což ještě dnes odpoledne vůbec neměl. Děkuji za součinnost a prosím o Váš další názor, děkuji, Pepa

Játra v hajzlu, jestli je vyhublý, je to chronický proces, možná otrava. Doxygal je primárně určen pro hromadnou aplikaci, netrefíte dávkování.

15.7.2019 23:25
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Játra v hajzlu, jestli je vyhublý, je to chronický proces, možná otrava. Doxygal je primárně určen pro hromadnou aplikaci, netrefíte dávkování.

15.7.2019 23:25
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Zrzeček

16.7.2019 02:09
Zrzeček

XXX.XXX.120.123

Vyhublý je již více dní, proto jsem jej dva týdny nazpět i odčervil, dva dny po sobě a dostal to až do jícnu, takže to spolehlivě pozřel. Přesto stále hubne, ještě včera se chtěl mazlit a byl při chuti na krmení, dnes po podedni ještě normální čisté oči a v očních koutcích zaschlé lojdy velikosti pšenice, později odpoledne jenom ležel a začala apatie a pozdě večer po Vaší zprávě v očích silný povlak a žlutá barva. Nyní jenom spí a nereaguje na podněty, brzy ráno je vezu k vet. Moc děkuji za spolupráci a rady, Pepa

Zrzeček

16.7.2019 11:43
Zrzeček

XXX.XXX.120.123

Bylo to opravdu moc špatné, Doktorka to ihned rozhodla a vyřešila, děti jej oplakaly a již zbyly jenom fotky a vzpomínky, přeji hezký den a ještě jednou děkuji za spolupráci, Pepa

16.7.2019 23:05
canka

XXX.XXX.35.234

Kdyby jste to řešil dřív,od prvních příznaků a hubnutí,mohl ještě žít...na co jste čekal??

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2019 05:22

canka napsal(a):
Kdyby jste to řešil dřív,od prvních příznaků a hubnutí,mohl ještě žít...na co jste čekal??

to je naprosto běžný přístup, všimnu si, že zvíře hubne, odčervím, čekám a řeším to až když se zhroutí

opravdu, běžná věc.

17.7.2019 22:59
canka

XXX.XXX.35.234

Ale to je právě smutné,že je to běžná věc...tak ať si takový lidé zvířata nepořizují...buď si uvědomím,že si pořizuji živého tvora a ten taky potřebuje zdravotní péči(když by mu hubnulo zničeho nic dítě,taky by to řešil u doktora),nebo ať zvíře radši nemá,když nechce dát pár stokorun za vyšetření...

18.7.2019 23:25
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

canka napsal(a):
Ale to je právě smutné,že je to běžná věc...tak ať si takový lidé zvířata nepořizují...buď si uvědomím,že si pořizuji živého tvora a ten taky potřebuje zdravotní péči(když by mu hubnulo zničeho nic dítě,taky by to řešil u doktora),nebo ať zvíře radši nemá,když nechce dát pár stokorun za vyšetření...

Moje kočka má tasemnici co dva měsíce..jsem špatná panička, když s ní každé dva měsíce nelítám na vyšetření? Ano, její předchůdkyně podobně umřela: začala hubnout, poznala jsem, že je zle, až jsem ji viděla u krmení - že nemůže žrát. Předtím také dostala odčervení. Bohužel měla rakovinu. Jenže tak to prostě u venkovních koček chodí. I když já mám PP britky.

20.8.2019 23:15
dark

XXX.XXX.126.37

Mě docela zaujalo to odčervení 2 dny po sobě. Nemohlo to kocoura otrávit?

28.8.2019 08:49

lesnížínka napsal(a):
Moje kočka má tasemnici co dva měsíce..jsem špatná panička, když s ní každé dva měsíce nelítám na vyšetření? Ano, její předchůdkyně podobně umřela: začala hubnout, poznala jsem, že je zle, až jsem ji viděla u krmení - že nemůže žrát. Předtím také dostala odčervení. Bohužel měla rakovinu. Jenže tak to prostě u venkovních koček chodí. I když já mám PP britky.

Jenže čekat 2 týdny, že mi kocour hubne a je apatický a žloutne je opravdu dlouho. Na to nemusím být doktor. Tak snad pro Zrzečka poučení pro příště.

28.8.2019 18:17
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak něco jiného je jinak normální kočka, jen hubená. Pokud začíná být apatická, je to už o něčem jiném, to už je zle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík