Michael12

XXX.XXX.88.198
Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda neznáte někoho kdo by pohlidal dvě mladé kocky. Musí bejt spolu jedná bez druhé nedá ani ránu. Potřebuji hlídání na 1 měsíc z důvodu me náhle cesty do zahraničí. Hledám někoho z Brna a okolí. Dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michael12
napsal(a):
Dobrý den chtěl jsem se zeptat zda neznáte někoho kdo by pohlidal dvě mladé kocky. Musí bejt spolu jedná bez druhé nedá ani ránu. Potřebuji hlídání na 1 měsíc z důvodu me náhle cesty do zahraničí. Hledám někoho z Brna a okolí. Dekuji
K takové žádosti je vždy dobré doplnit zda jsou kočičky očkované a také je před přemístěním nechat testovat na přenosné nemoci, pokud budou na hlídání u někoho s kočkami (to samé samozřejmě požadovat i po kočkách případných hlídačů).
napsal(a):
K takové žádosti je vždy dobré doplnit zda jsou kočičky očkované a také je před přemístěním nechat testovat na přenosné nemoci, pokud budou na hlídání u někoho s kočkami (to samé samozřejmě požadovat i po kočkách případných hlídačů).
To máte plnou pravdu! Já zažila u kotěte FIP (ta je tedy pravda nepřenosná), dále FeLV, obě zvířata mi zemřela, a nevzala bych si ke stávajícím zvířatům neotestované zvíře ani na jeden den.

fikovnice
napsal(a):
To máte plnou pravdu! Já zažila u kotěte FIP (ta je tedy pravda nepřenosná), dále FeLV, obě zvířata mi zemřela, a nevzala bych si ke stávajícím zvířatům neotestované zvíře ani na jeden den.
Ono si to bohužel spousta lidí neuvědomuje. Klidně někomu kočku pohlídám, ale řádně očkovanou a testovanou, protože svoje zvířata neohrozím. Požaduji to i po kamarádech a rodině. Aktuálně teda nemůžu, protože kotě má v krvi koronaviry...které právě jsou přenosné a které mohou zmutovat ve FIPku (po propuknutí už přenosné nejsou, jak jste psala). Pokud by právě nepřišel s dalšími kočkami do styku ( které je taky mají) měl by je časem vyloučit...takže nás čeká někdy na podzim přetestování, jestli ta hladina klesá, nebo ne. A to jsme na to přišli náhodou...dělaly se krevní testy (nebo spíše přetestování) kvůli jiným problémům.