Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.8.2019 12:06
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Podíveje se TV Seznam.

30.8.2019 23:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já vám nevím. Neslyším tohoto pána poprvé a tak nějak mi vyjde...že nic. Třetina lidí na celém světě je nakažená, asi od dob domestikace kočky, v každé zemi se žije trochu jinak, trochu líp, trochu hůř...takže pořád nevidím v konečném důsledku ten rozdíl, mezi nakaženýma a nenakaženýma. Výstupy má tak nějak mi přijde vycucány z prstu. Jedno procento oproti dvěma procentům je pro mne 00nic všeobecně. Na takový rozdíl může mít vliv cokoliv. Dává data od schizofrenie a to chce říct, že každému schizofrenikovi dělají test na toxoplazmu? No a nakonec z něj vyleze, že vlastně na to jestli onemocní či ne to nemá vliv, spíš na to, že se u něj pak víc projevuje, pokud toxoplazmu má. Nějak mi celý tento výzkum přijde ve stylu: všichni jsme blbci a na co to hodíme? Toxoplazma se přímo nabízí!

2.9.2019 01:11
fikovnice

XXX.XXX.135.179

lesnížínka napsal(a):
Já vám nevím. Neslyším tohoto pána poprvé a tak nějak mi vyjde...že nic. Třetina lidí na celém světě je nakažená, asi od dob domestikace kočky, v každé zemi se žije trochu jinak, trochu líp, trochu hůř...takže pořád nevidím v konečném důsledku ten rozdíl, mezi nakaženýma a nenakaženýma. Výstupy má tak nějak mi přijde vycucány z prstu. Jedno procento oproti dvěma procentům je pro mne 00nic všeobecně. Na takový rozdíl může mít vliv cokoliv. Dává data od schizofrenie a to chce říct, že každému schizofrenikovi dělají test na toxoplazmu? No a nakonec z něj vyleze, že vlastně na to jestli onemocní či ne to nemá vliv, spíš na to, že se u něj pak víc projevuje, pokud toxoplazmu má. Nějak mi celý tento výzkum přijde ve stylu: všichni jsme blbci a na co to hodíme? Toxoplazma se přímo nabízí!

"Dává data od schizofrenie a to chce říct, že každému schizofrenikovi dělají test na toxoplazmu?"

Teda vůbec nevím, oč jde (o jakého pána se jedná), ale co je tohle za blbost?

3.9.2019 12:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Se na to mrkni, néé...

3.9.2019 22:58
fikovnice

XXX.XXX.135.131

lesnížínka napsal(a):

Však si vzpomeň na někdejší šílenství z "nemoci šílených krav"!
Ona samozřejmě existuje, ale tehdy média psala, že pokud budeme konzumovat dál hovězí, tak všichni vymřeme a bude to nehezké umírání, a tak dále a tak dále....jak to zkrátka média a novináři umí!

Přidejte reakci

Přidat smajlík