Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2019 06:27
Tina125

XXX.XXX.193.217

Veterinářka mi dříve říkala, že bílé kočky mají větší sklony k různým nemocem. Hlavně k různým problémům s imunitou. No u nás se to projevilo. Celý život tam byly náznaky. A na závěr bylo diagnostikováno autoimunitní onemocnění. Kočička byla bíla. Veterinářka mi říkala, že z její osobní zkušenosti na tom ještě nebývají nejlépe kočky rezavé. A že si sebou taky nesou různé imunitní a dýchací obtíže. Samozřejmě to neznamená, že každá bílá, nebo rezavá kočka musí být nemocná....jen, že se zvyšuje pravděpodobnost.

Vzhledem k tomu, že máme vyhlídnuté bílo-rezavé kotě, tak mě to po všech těch hrůzách vyděsilo. Jsem už úplný blázen? Myslíte si, že jsou to jen náhody, nebo máte taky ze zkušeností vypozorované, že kočky v určitých barvách mají obecně vyšší nemocnost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2019 07:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zrzavci naopak bývají drsoni:D ne,nemohu to potvrdit.bílé kočky můžou být hluché a bílé plochy na hlavě jsou ve větším riziku vzniku rakoviny kůže,to je vše co je potvrzené.

Janae1

8.10.2019 08:07
Janae1

XXX.XXX.160.6

Bílých koček jsme v rodině měli a máme hodně. Všechny se dožily věku přes patnáct let, celý život byly zdravý, ale je fakt, že mnoho jich zemřelo rakovinu. Ale prožily celkem dlouhý a spokojený život.

8.10.2019 12:11
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Já měla bristkou bílou s modrýma očima a dožila se 23let.A její děti cca 20let.

9.10.2019 07:09
Tina125

XXX.XXX.193.217

Všem moc děkuji za odpověď. Fakt mě tím vyděsila, ale už je to jedno. Měli jsme zamluvená koťata, ale paní najednou, že nerezervuje i když před tím tvrdila, že ano a začala se chovat jako totální kr..... Znovu mě to utvrdilo, že útulky fakt ne.

Dnes je asi problém sehnat v okolí Brna zdravé kotě.....

9.10.2019 22:14
Rita R

XXX.XXX.69.197

Tina125 napsal(a):
Veterinářka mi dříve říkala, že bílé kočky mají větší sklony k různým nemocem. Hlavně k různým problémům s imunitou. No u nás se to projevilo. Celý život tam byly náznaky. A na závěr bylo diagnostikováno autoimunitní onemocnění. Kočička byla bíla. Veterinářka mi říkala, že z její osobní zkušenosti na tom ještě nebývají nejlépe kočky rezavé. A že si sebou taky nesou různé imunitní a dýchací obtíže. Samozřejmě to neznamená, že každá bílá, nebo rezavá kočka musí být nemocná....jen, že se zvyšuje pravděpodobnost.

Vzhledem k tomu, že máme vyhlídnuté bílo-rezavé kotě, tak mě to po všech těch hrůzách vyděsilo. Jsem už úplný blázen? Myslíte si, že jsou to jen náhody, nebo máte taky ze zkušeností vypozorované, že kočky v určitých barvách mají obecně vyšší nemocnost?

Nestrašte, já mám doma bílou a rezavého . Zatím žádný zdravotní problém, ale jsou jim teprve 3 a 2 roky

Přidejte reakci

Přidat smajlík