Zuzinkaa

XXX.XXX.239.196
Zdravím,
včera jsme dali kastrovat kocourka a samozrejme po krastraci byl otapenej zlatej no na druhy den, t.j.dneska se kocou chova nevyspitatelne a utocne, nebo mozna i agresivne, je to normalne nez mu vyprchnou hormony, nebo to chovani takove zustane, nebo je nastvanej co jsme mu udelali?
Zuzinkaa
napsal(a):
Zdravím,
včera jsme dali kastrovat kocourka a samozrejme po krastraci byl otapenej zlatej no na druhy den, t.j.dneska se kocou chova nevyspitatelne a utocne, nebo mozna i agresivne, je to normalne nez mu vyprchnou hormony, nebo to chovani takove zustane, nebo je nastvanej co jsme mu udelali?
Jednak to, co píše "Lesnížínka" , a druhak - ano, trvá klidně i dva tři měsíce než se hormony vyplaví úplně z organismu. A stejně ještě něco budou nadále produkovat nadledviny.
Uživatel s deaktivovaným účtem

...no můj umazlený kocour byl takhle (před lety) dopoledne kastrován, doma se do odpoledne dal dokupy, večer jsem dopisovala diplomovou práci a on se šel přitulit, jenomže nebyla asi ještě úplně koordinovaný v pohybu a tak se mi svalil na klávesnici a devadesát stran nezálohovaného textu mi odpálil neznámo kam........ani ajťáci si s tím neporadili......já to celé obrečela a nepřála bych Vám ty nervy, když jsem to odvyprávěla svému vedoucímu práce a pak to lhaní v žádosti o prodloužení termínu odevzdání.........vedoucí mi tehdy řekl, že to byla kocourova pomsta za jeho kastraci.......
napsal(a):
...no můj umazlený kocour byl takhle (před lety) dopoledne kastrován, doma se do odpoledne dal dokupy, večer jsem dopisovala diplomovou práci a on se šel přitulit, jenomže nebyla asi ještě úplně koordinovaný v pohybu a tak se mi svalil na klávesnici a devadesát stran nezálohovaného textu mi odpálil neznámo kam........ani ajťáci si s tím neporadili......já to celé obrečela a nepřála bych Vám ty nervy, když jsem to odvyprávěla svému vedoucímu práce a pak to lhaní v žádosti o prodloužení termínu odevzdání.........vedoucí mi tehdy řekl, že to byla kocourova pomsta za jeho kastraci.......
To se mně stalo už taky, ale asi ne v takovém rozsahu. Po klávesnici mi obzvlášť prostřední chodí strašně rád...
napsal(a):
I když hodně smutný pro Vás, tak mě to dost rozesmálo
Zuzinkaa
napsal(a):
Zdravím,
Tohle jsem měla s kočkou.Špatně snášela narkózu a chovala se opravdu tak zle,že si jí tam veterináři nechali do příštího dne s límcem.Druhý den byla stále zlá vrčela v přepravce,a když jsem jí vypustila ven,narážela do zdí ,lítala jak smyslů zbavená,tak jsem jí sundala ten límec tak se teprve uklidnila a v klidu usnula.
Zuzinkaa

XXX.XXX.239.196
Už sa mi zdá celkom lepší, mazlivý, hravý, ale samozrejme jako keby sa nestalo a znova máme nacurano v loznici na perinach, nejlepší natom je, že nikdy nepocura moji stranu, ale vždy jen perinu pritele :D
Doufam, že to brzo prestane :D
Nekde jsem cetla, muze to byt pomsta za něco a nebo proste ješte porad znackuje co muze trva aj te dva mesice nez asi te hormony odejdou nekam papa :D

zuzinka,mohu tě ujistit, že kastrace značkování neodstraní a že vesele značkují i dlouholetí kastráti, když mají důvod
Zuzinkaa

XXX.XXX.239.196
Je to nas první kocou, tak ja nevim co, zachod se mu cisti denne, nikdo ho nemlati a už jsme se ze vsim nejak stotoznili takze si muze lozit kam chce, jidlo dostava pravidelne, když se chce mazlit, tak se mazli, dovolime mu dokonce aj lezet s nama v posteli a na noc ale bohužel jelikož pak vyvadi tak jde z loznice pryc a kolikrat i sam od sebe, že ho nemusíme ani dat do pelisku.
Co tak ještě muze kockam vadit, jiné zvířata krome neho nemame v nasom bytu. :( :(
Zuzinkaa
napsal(a):
Je to nas první kocou, tak ja nevim co, zachod se mu cisti denne, nikdo ho nemlati a už jsme se ze vsim nejak stotoznili takze si muze lozit kam chce, jidlo dostava pravidelne, když se chce mazlit, tak se mazli, dovolime mu dokonce aj lezet s nama v posteli a na noc ale bohužel jelikož pak vyvadi tak jde z loznice pryc a kolikrat i sam od sebe, že ho nemusíme ani dat do pelisku.
Co tak ještě muze kockam vadit, jiné zvířata krome neho nemame v nasom bytu. :( :(
Mému kocourovi byla strašně cítit moč ještě tři měsíce po kastraci.Smrdělo to příšerně,jako čpavek.Taky to vypadalo,že není vykastrovaný ale po třech měsících byl klid. Ten Váš má ještě spousty hormonů v těle a až se vyplaví,bude to klidný voňavý miláček,jako je ten můj,uvidíte.Mému je 9 let,a nikdy po kastraci už neznačkoval.

Janaaa
napsal(a):
I když hodně smutný pro Vás, tak mě to dost rozesmálo
...no ono to tehdy rozesmávalo všechny okolo........