Stela123

XXX.XXX.73.249
Dobrý den, můžete mi poradit co to může být za druh kočky viz obrázky? Děkuji
Stela123
napsal(a):
Dobrý den, můžete mi poradit co to může být za druh kočky viz obrázky? Děkuji
To musíte vědět Vy, odkud ji máte, kdo byli její rodiče...
Vzhledem ke kulatosti hlavy je tam možná přimíchaná Britka... Ale pokud k ní nemáte PP, tak jde stejně "jen" o obyčejnou kočku evropskou...a ty jsou stejně fajn jako ty s rodokmenem jak britská královna!
Janae1

XXX.XXX.160.6
fikovnice
napsal(a):
To musíte vědět Vy, odkud ji máte, kdo byli její rodiče...
Vzhledem ke kulatosti hlavy je tam možná přimíchaná Britka... Ale pokud k ní nemáte PP, tak jde stejně "jen" o obyčejnou kočku evropskou...a ty jsou stejně fajn jako ty s rodokmenem jak britská královna!
Vzhledem k barvě to obyč. evropská nebude.
Co v tom je nevím, pravděpodobně kulatá hlava, ta barva.......asi britka, ale klidně i peršanka.
Já bych tomu říkala "Britská bez PP"
Stela123

XXX.XXX.73.249
Janae1

XXX.XXX.160.6
Stela123
napsal(a):
další fotky
Pokud vám to pomůže, téměř totožné kotě měla moje peršanka, když se spustila s místním mourkem.
Nebo to může být čistokrevná britka, nebo taky ne.
Ale bez PP vám to nikdo neřekne.
Hledejte plemena s kulatou hlavou a ředěnýma barvama. Ono jich moc není.
Já teda vůbec nevím, jestli Evropská kočka může mít ředěnou barvu?
Nikdy jsem to neřešila, spíš ne?
Myslím, že v ní je větší či menší kus Britky. Tím, že paní nepíše nic o PP, je to stejně "jen" mix. Ale jak jsem psala, vždyť je to jedno, pro mě má každá kočka svůj půvab... I když je pravda, že některá plemena trpí na určité nemoci a dobré CHS chovají samozřejmě na zdravých a testovaných zvířatech. Což právě u kříženců není a v tom je asi to největší riziko.
Britky mají poměrně širokou škálu barev. Tohle může být lila(ano, Gucci je lilina, ale nemám v notebooku fotky pro porovnání) moje se mi zdá trochu světlejší, ale to může být monitorem. Nebo je tahle možná písková. Britka v tom zřejmě bude. Nevím jak moc se mění kočky, jestli z té kulaté hlavinky může ,,vyrůst"? tak jak se stává u štěňátek? Známí si taky vzali pejska, malého puclíka s širokýma packama a vyrostla z toho vysoká nohatá vyžle