Ježek žere kočkám granule.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

koč.

9.11.2019 14:44
koč.

XXX.XXX.29.155

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat s tím , když dáme kočkám granule (většinou večer) a nějaké kapsičky a do rána jsou granule vyžrané. Samozřejmě že kočky něco z granulí vyžerou , ale nezdá se mi že by sežrali celou misku a ještě k tomu je tam právě ten trus , který se domníváme že je od ježka a možná i od kuny a nachází se všude okolo žrádla. Všude kudy chodí nechávají trus a já to musím pořád uklízet nevíte někdo , jak to udělat aby jim na granule nechodil ježek a nejspíš i kuna ? Děkuji předem za odpověď :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.11.2019 15:20

1. krmit je doma
2. krmení dát někam nahoru
3. kunu asi nezastaví nic

9.11.2019 15:28
rapotacka11

XXX.XXX.212.233

U nás to jsou ježci.
Nevadí mi to.
Teď už nevidím ani je a ani stopu po nich.

9.11.2019 22:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
U nás to jsou ježci.
Nevadí mi to.
Teď už nevidím ani je a ani stopu po nich.

Kočičí granule máme na stole, tam se ježek nedostane, ale je mi zase líto toho ježka, že na ně nemůže. Bohužel u nás to nejde z důvodu, že by je sežral pes. Ježek ale chodí psu na kosti, tedy okusuje z nich maso, tak snad ještě leoší, než by měl ty granule Zrovna tři dny zpátky, vykouknu za záclonou, jestli je u baráku kočka. Kočka sedí u ježka, který ožírá ty psí kosti, pes leží opodál a po očku to pozoruje

10.11.2019 09:13

před x lety, si tak sedím v obýváku a zdola - z kuchyně - slyším ale hyper mlaskání. Tož se teda jdu podívat, které to kočičí prasátko a houby, ježek si tam pochutnával na mase .
A chodil/i tak několik let, pěkně se na zimu nadlábli a přezimovávali ve sklípku, teď už dlouho ne.

10.11.2019 10:53

Nám také chodí ježek do chléva kočkám na granule a maso,ale nevadí mám to.Alespoń se vykrmí na zimu.Část krmení mají kočky na stole a část se nechává na zemi pro ježky.Jeden už si ustlal na chodbičce chléva v krabici co měly kočky na spaní,tak jsme museli kočkám udělat jinou krabici a tuto zabezpečit aby tam kočky nechodily.Tak jsem zvědavá jestli tam ježek bude až do jara.

10.11.2019 13:23
fikovnice

XXX.XXX.135.179

Mám plnou chalupu kun - jejich všudypřítomný trus je usvědčuje. Nejvíc mě fascinuje, že i v zimě jsou v jejich trusu pecky - jako by třeba od třešní - nechápu! Pokud máte kdokoli nějaký osvědčený nápad, jak se zbavit kun, vřele uvítám! Dodávám, že chalupa je přes týden opuštěná, takže tam je kuní ráj! Co mi udělali z půdy, je nepopsatelné. Myslela jsem, že největší bordelář na světě jsem já, ale kdepak, jsou to kuny! Měla jsem tam v krabicích cennosti - třeba časopisy Mladý hlasatel, Junák, ale i ještě mnohem mnohem starší věci (chalupa je obrovitá zemědělská usedlost z pol. 19.stol.). Všechno ty mrchy kuny roztrhaly, roztahaly, zničily...

10.11.2019 14:37
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Mám plnou chalupu kun - jejich všudypřítomný trus je usvědčuje. Nejvíc mě fascinuje, že i v zimě jsou v jejich trusu pecky - jako by třeba od třešní - nechápu! Pokud máte kdokoli nějaký osvědčený nápad, jak se zbavit kun, vřele uvítám! Dodávám, že chalupa je přes týden opuštěná, takže tam je kuní ráj! Co mi udělali z půdy, je nepopsatelné. Myslela jsem, že největší bordelář na světě jsem já, ale kdepak, jsou to kuny! Měla jsem tam v krabicích cennosti - třeba časopisy Mladý hlasatel, Junák, ale i ještě mnohem mnohem starší věci (chalupa je obrovitá zemědělská usedlost z pol. 19.stol.). Všechno ty mrchy kuny roztrhaly, roztahaly, zničily...

No jen jestli ti nechodí i na kompoty A buď si jistá, že největší bordelář jsem já, takže buď ráda, že tam máš ty kuny

10.11.2019 19:15
fikovnice

XXX.XXX.135.179

lesnížínka napsal(a):
No jen jestli ti nechodí i na kompoty A buď si jistá, že největší bordelář jsem já, takže buď ráda, že tam máš ty kuny

Ne ne, Rady, pořadí v bordelářství je: 1.místo - kuny
2. místo - já
pak dlooouho nic, a až pak MOŽNÁ Ty!

Jinak - jak by se dostaly do kompotů? Možná tam nějaké, už teda hodně staré, mám. Ale takové šikulky to zas nejsou... Mně to říkalo víc lidí, že v kuním truse i v zimním období nacházejí různé pecky.

10.11.2019 19:36
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No jak by se dostaly do kompotů? Kuna má přeci zuby né? Ne sice ty žahnutý nahoru, ale víčko od kompotu by asi nebyla překážka. Ale je to nadsázka. Hele, mám pro tebe pytlík kozlíku, ale musela jsem teď kousek vybrat a hodit ho Gucci do papírovéhp pytlíku a udělat jí z něj kuličku, protože mi ožírala ve váze usušenou levanduli a rozhazovala to po celém stole

10.11.2019 23:56
fikovnice

XXX.XXX.135.179

lesnížínka napsal(a):
No jak by se dostaly do kompotů? Kuna má přeci zuby né? Ne sice ty žahnutý nahoru, ale víčko od kompotu by asi nebyla překážka. Ale je to nadsázka. Hele, mám pro tebe pytlík kozlíku, ale musela jsem teď kousek vybrat a hodit ho Gucci do papírovéhp pytlíku a udělat jí z něj kuličku, protože mi ožírala ve váze usušenou levanduli a rozhazovala to po celém stole

Jééé, super, moc děkuju! Tak ještě suš, prosím. A jak domluvíme předávku? Poštou na účet adresáta? To si asi pošťáci počichají!

Jerabinka

25.10.2021 20:36
Jerabinka

XXX.XXX.172.9

Přidám taky zkušenost...kuny ač se zdají být bordelky jsou mimořádně cistotny.. stačí rozsypat obyčejný prací prášek..jak se jim to lepí na packy a oni si je olizuji..tak jim to nechutná a odstehuji se 🤣

26.10.2021 11:55
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Jerabinka napsal(a):
Přidám taky zkušenost...kuny ač se zdají být bordelky jsou mimořádně cistotny.. stačí rozsypat obyčejný prací prášek..jak se jim to lepí na packy a oni si je olizuji..tak jim to nechutná a odstehuji se 🤣

A vyvoněná půda jako bonus

Přidejte reakci

Přidat smajlík