Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2019 15:10
Jackousek

XXX.XXX.27.108

Dobrý den, je možné, že se mi otravilo kotě pipetou proti parazitům? Včera ráno dal veterinář kotěti pipetu za krk (pořád se drbal a viděla jsem blešku) a večer to začalo. Nejdřív vodnatý průjem a potom 2x zvracení jídla. V noci jsem našla už jen vodu a pote žluč. Kotě k ránu začalo naříkat a pak zase zvracelo,tak jsme jeli hned na pohotovost. Nyní je na kapačkách a snad už OK, ale vůbec mi neřekli, co mu může být

12.11.2019 15:41
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nepsala jste vedle, že je kotě nemocné?? Pokud to tak je, dost dobře nechápu veterináře, který odčervuje nemocné kotě! Hodím se koťátko na klín a blešky mu vyberu.

12.11.2019 17:23
Jackousek

XXX.XXX.27.108

Ano, kotě bylo nemocné. Měl vodnatý průjem. Chodili jsme na infuze a bral týden antibiotika. Nejdřív strašili panleukopenyií, potom koronaviry a nakonec paraziti, ale pak byl již OK (posledních pár dní měl normální bobek a choval se jako zdrave kotě). Na kontrole mu vysadili antibiotika a dali pipetu a večer začalo to co jsem psala chudák malej...Jednu blechy jsem zlikvidovala, ale další se mi nepodařilo chytit. Doktor říkal, že kvůli 2 kocourovi mu tu pipetu dá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík