PerciK

XXX.XXX.199.110
Dobrý den, mám kocoura a je cca 8 měsíců starý. Přestěhovala jsem se s ním do nového bytu (ve starým všechno počůral-viděl triko na zemi a hned na něj čůral). V novém bytě na nic nečůrá. Má krytý záchod a teď ten hlavní problém: když čůrá do záchodu tak čůrá opravdu vysoko že to jde až na strop záchoda. Smrdí to a štve mě furt dezinfikovat vnitřek záchoda. Když jsem s ním jela k rodičům tak mi dali nekrytý záchod a já pro jistotu dala před záchod staré triko. Čůral 3 dny v pohodě, ale pak zase do výšky a kdybych tam to triko nedala, tak by počůral zeď. Na YouTube jsem viděla jak značkuje kocour a když můj čůrá tak vypadá úplně stejně. Ocas do výšky (ke konci občas zakroucený) a přivře oči.
Je toto značkování? Je možný že značkuje jen do záchoda?
Je to domácí kocour, ven nechodí a s jinou kočkou do styku nepřijde. Děkuji za pomoc
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je kastrovaný?
Na druhou stranu jestli ne a jestli už značkuje, tak se toho taky nemusí zbavit už nikdy.
Jinak zní to jako značkování...náš kocour, když čůrá, tak čůrá normálně v "sedě" jako kočka.

to je značkování
i holky kočky takto značkují
PerciK

XXX.XXX.168.160
Ještě není kastrovaný ale on občas normálně v sedě čůrá a pak čůrá zase do výšky. Ale právě do výšky čůrá jenom do záchoda nikam jinam nečůrá mimo záchod. Děkuji za odpověď.

PerciK
napsal(a):
Ještě není kastrovaný ale on občas normálně v sedě čůrá a pak čůrá zase do výšky. Ale právě do výšky čůrá jenom do záchoda nikam jinam nečůrá mimo záchod. Děkuji za odpověď.
Prostě značkuje. Buďte ráda, že to dělá jenom na záchodě a ne v bytě.