Ztracená nemocná kočička

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Floki

23.11.2019 17:44
Floki

XXX.XXX.141.182

Dobrý den.

Prosím o radu 🙏 Před třemi dny se nám ztratila kočička. Byl to nalezenec, po srážce s autem. Mela rozdrcenou panev, ale dostala se z toho. Teď ji byli cca dva roky, měla všechno co jsme ji na očích viděli. Byl to miláček, strašně hodná kočička. Před tím než zmizela ji nebylo dobře. Byla smutná, apatická a nejedla.. Takže ji očividně neco bylo, trápilo.. Jela jsem s ní na veterinu. Tam mi řekli, že vypadá v pořádku..dali mi pastu na chlupy (lepší trávení) a kontrastní látku ze ji mam aplikovat a přijet, když se nic nezmění. Aplikovala jsem ji jenom tu pastu a v ten večer mi začala jíst, tak se mi ulevilo. Další den přestala jíst znova.. Znova jsem ji dala tu pastu..což se ji moc nelíbilo 😞Chtěla jít ven, pustila jsem ji ať se proběhne.. Od té doby ji nemůžeme najít. Bojím se že šla umřít, že byla nemocná a vyčítám si, že jsem ji neměla nikam pouštět...nemáte někdo zkušenost, že kočička odešla, chtěla být sama a když se ji ulevilo, tak se vrátila?? Běhala venku, chytala myšky, byla čilá a takhle najednou odešla.. Jsme z toho zničení a hlavně kocourek, který ji miloval.. Přestal jist a je uplne jinej 😢😢 Zpackala jsem to ale pořád věřím, že se stane zázrak a vrátí se nám 😞 Předem děkuji za jakoukoliv radu - zkušenost

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.11.2019 18:51

Já vás nechci strašit a stresovat, ale přesně to dělávaly babiččiny kočky...ty venkovní šly někam ven umřít (bylo na nich vidět, že nejsou v moc dobrém stavu, odmítaly žrát a nakonec se už nevrátily), ta domácí - už hooodně stará čičina - jí zalezla jeden den do díry za vanou a tam do rána umřela (asi nechtěla, ať ji otravují další kočky, nevím)...Je to těžké, ale nijak byste to asi nezměnila, pokud to je tak, jak si myslím...

Ale samozřejmě vám přeji, aby se kočka vrátila.

Jakpak byla stará? Odhadem...

Floki

24.11.2019 08:20
Floki

XXX.XXX.141.182

No byli ji teprve dva roky.. Byla uplne v pohode a behem 3 dnu se to vsechno semlelo.. Porad ji hledame, vecer, rano, pres den.. Ale to asi nema cenu 😞 Moc nam chybi.. I kocourkovi, ten je strasi a je v pohode. Nevim co se ji mohlo stat.. Ale jak pisete kocky, kdyz jsou apaticke a prestanou jist jdou vetsinou umrit.. Mrzi me jenom ze jsme ji nedokazali pomoct a pritom nam davala signaly.. Treba se stane zazrak ale kazdym dnem nam nadeje ubyva.. Dekuji

Floki

24.11.2019 09:31
Floki

XXX.XXX.141.182

No byli ji teprve dva roky.. Byla uplne v pohode a behem 3 dnu se to vsechno semlelo.. Porad ji hledame, vecer, rano, pres den.. Ale to asi nema cenu 😞 Moc nam chybi.. I kocourkovi, ten je strasi a je v pohode. Nevim co se ji mohlo stat.. Ale jak pisete kocky, kdyz jsou apaticke a prestanou jist jdou vetsinou umrit.. Mrzi me jenom ze jsme ji nedokazali pomoct a pritom nam davala signaly.. Treba se stane zazrak ale kazdym dnem nam nadeje ubyva.. Dekuji

24.11.2019 10:10

no, hledat má cenu v tom smyslu, že bude někde blízko.

24.11.2019 16:39
fikovnice

XXX.XXX.135.227

Floki napsal(a):
Dobrý den.

Prosím o radu 🙏 Před třemi dny se nám ztratila kočička. Byl to nalezenec, po srážce s autem. Mela rozdrcenou panev, ale dostala se z toho. Teď ji byli cca dva roky, měla všechno co jsme ji na očích viděli. Byl to miláček, strašně hodná kočička. Před tím než zmizela ji nebylo dobře. Byla smutná, apatická a nejedla.. Takže ji očividně neco bylo, trápilo.. Jela jsem s ní na veterinu. Tam mi řekli, že vypadá v pořádku..dali mi pastu na chlupy (lepší trávení) a kontrastní látku ze ji mam aplikovat a přijet, když se nic nezmění. Aplikovala jsem ji jenom tu pastu a v ten večer mi začala jíst, tak se mi ulevilo. Další den přestala jíst znova.. Znova jsem ji dala tu pastu..což se ji moc nelíbilo 😞Chtěla jít ven, pustila jsem ji ať se proběhne.. Od té doby ji nemůžeme najít. Bojím se že šla umřít, že byla nemocná a vyčítám si, že jsem ji neměla nikam pouštět...nemáte někdo zkušenost, že kočička odešla, chtěla být sama a když se ji ulevilo, tak se vrátila?? Běhala venku, chytala myšky, byla čilá a takhle najednou odešla.. Jsme z toho zničení a hlavně kocourek, který ji miloval.. Přestal jist a je uplne jinej 😢😢 Zpackala jsem to ale pořád věřím, že se stane zázrak a vrátí se nám 😞 Předem děkuji za jakoukoliv radu - zkušenost

Naděje umírá poslední , i když "Tenurri" má pravdu. Kočky si nepřejí umírat v blízkosti svého člověka. Svého prvního venkovního kocoura, který se dožil věku přes 19let, jsem nikdy nenašla. A i eutanázie doma mých předešlých koček probíhala někdy trochu "divoce" - kočky si nepřejí umřít v náručí svého člověka. Já akorát nerozumím tomu, jakou kontrastní látku jste kočičce dávala...? Měla jít na nějaké vyšetření (CT,...?)?

Floki

24.11.2019 20:21
Floki

XXX.XXX.141.182

No aspon myslim ze se tomu tak rika.. Nejaka bila tekutina ve strikacce.. Nechapu protoze kdyz jsem byla s pejskem tak hned mu vzali krev a udelali sono i bez tady toho..a ja jsem ji tu latku prave nedala.. Jenom pastu na chlupy. Udelalo se ji pravdepodobne lip a zacala papat. Tak jsem ji to nedala a to byla chyba..druhy den zase prestavala papat tak jsem zkusila opet tu pastu.. Utekla mi ven a uz se od te doby nevratila.. Mela jsem ji dat tu latku a jet s ni na sono briska.. Moje blbost.. A hlavne jsem na vysetreni mela trvat hned u prvni navstevy.. 😡 Priste uz to neudelam, ted uz to vim..

Floki

24.11.2019 20:55
Floki

XXX.XXX.141.182

Zkousime to porad.. 😞 A doufame 🙏

25.11.2019 01:57
fikovnice

XXX.XXX.135.83

Vyvěste letáky s fotkou a nabídkou odměny. Takto jsem kdysi našla ztraceného kocoura - teda ono v tom byla i jakási podivná magie , to je příběh na dlouhé vyprávění , ale každopádně mi tehdy ty letáky pomohly.

Floki

25.11.2019 06:52
Floki

XXX.XXX.248.63

To 100% udelame, jen se bojim ze kdyz ji neco bylo, tak uz se nevrati.. 😢 I kdyz u te dvoulete kocicky mi to pripada divne.. Kdyz odchazela, tak to bylo sviznym skokem.. Neodchazela pomalu, jakoby sla umrit, proto me to ani nenapadlo a ted kdyz si to vsechno vracim zpetne tak ji neco trapilo a ja to podcenila 😢 Ten vas kocourek byl v poradku, kdyz se ztratil? Jak dlouho jste ho hledala? 😇 Me se dneska v noci o ni zdalo, ze se vratila...😢

26.11.2019 14:18

Držím pěsti že se kočka najde. Myslím si, že vám dodám naději když vám řeknu, že dnes se nám vrátila kočka, která byla ztracená necelé 4 týdny. Musel být někde zavřená, má asi o 2kg méně. Ale naděje umírá poslední

Floki

26.11.2019 23:23
Floki

XXX.XXX.226.192

To jste dodala!! Moc mi pomuze kazda pozitivni zprava.. Porad verime, doufame a hledame.. Blizi se zima 😥🙏 Dekuji!!!

28.11.2019 13:41
canka

XXX.XXX.35.234

Floki taky Vám držím palce,nevzdávejte to....
Taky se mi takhle ztratil kastrovaný kocourek...už jsem nevěřila,že se vrátí...hledala jsem ho každý den několikrát...všude ve vesnici jsem vyvěsila letáky,všude se ptala,dala to na stránky obce,kamarádka to dala na FB.....nakonec když už jsem ho skoro obrečela,tak se domů vrátil sám,špinavý,hubený,hladový,ale přišel..myslela jsem,že ho umačkám radostí...hned jsem mu nandala kopec jídla,očistila ho a on chudák celý zbytek dne prospal,byl úplně vyčerpaný....
Takže naděje umírá poslední...

Floki

5.12.2019 18:06
Floki

XXX.XXX.176.173

Tak kocicku jsme nasli, ale bohuzel mrtvou 😢 Byla blizko v lese, mista ktere jsme prohledavali, ale tehdy ji nenasli...musela na konci vylezt ven. Mame ji aspon pohrbenou na zahrade a navzdy v srdcich, byla nase zlaticko a moc nam chybi 😢 Dekuji za podporu..

5.12.2019 18:55
fikovnice

XXX.XXX.135.227

Floki napsal(a):
Tak kocicku jsme nasli, ale bohuzel mrtvou 😢 Byla blizko v lese, mista ktere jsme prohledavali, ale tehdy ji nenasli...musela na konci vylezt ven. Mame ji aspon pohrbenou na zahrade a navzdy v srdcich, byla nase zlaticko a moc nam chybi 😢 Dekuji za podporu..

Ach jo, to je zase období...
I Vám hodně síly!

Přidejte reakci

Přidat smajlík