Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2020 20:06
angloumene

XXX.XXX.16.46

S těmito ne. Pokud nechcete šlápnout vedle, zkuste tyto stránky: https://www.peceomazliky.cz/. Nabízí tam pouze kvalitní granule, takže tam bych zkusila jakékoliv.

7.1.2020 21:53
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Co tam mají jiného než všude jinde?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.1.2020 11:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11 napsal(a):
Co tam mají jiného než všude jinde?

nic..zase nějaká nevyžádaná reklama...v diskuzi vedle taky propaguje tento eshop :D

Jinak osobně zkušenost nemám, ale na kočičí poradně na FB to složení docela chválili, plus to mají být velikostně větší granule.

8.1.2020 13:55
Janaaa

XXX.XXX.1.194

No,my jsme nakonec museli přejít na zdravotní granule,protože náš Samík začal dost často zvracet(

8.1.2020 15:13
Bobča

XXX.XXX.105.52

Já mám dobrou zkušenost s granulemi "Josera"-někdo mi je doporučil,že obsahují víc masa....načtěte si o nich...nejsou tam obiloviny,sója...atd...je jich víc druhů..vážené vyjdou kolem 100/kg..kupuju je v Ol. na Holické ulici přímo v prodejně Josera...Od kotěcích-ty mu dost chutnaly...přes kachní a lososa...Kuřecí jsem zrušila,zkrz to "akné"

8.1.2020 15:57
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
Já mám dobrou zkušenost s granulemi "Josera"-někdo mi je doporučil,že obsahují víc masa....načtěte si o nich...nejsou tam obiloviny,sója...atd...je jich víc druhů..vážené vyjdou kolem 100/kg..kupuju je v Ol. na Holické ulici přímo v prodejně Josera...Od kotěcích-ty mu dost chutnaly...přes kachní a lososa...Kuřecí jsem zrušila,zkrz to "akné"

S tím akné...přivedla jste mě na myšlenku. Kočka se pořád škrábe pod bradou, na krku, ale žádné parazity nemá(a škrábala se, i když měla pipetu) a před nějakým měsícem, jak tak ležela jsem koukala, že má pod bradičkou jako-by černé stroupky, žmolky, něco zatuhlého...Ještě jsem jí říkala: co jsi papala, že máš tak zasviněnou bradu? A odškrabkala jsem jí to. Ale až úplně pod tou pusou se nedrbe, spíš na tom krku, jak se říká pod krkem, na líci. Tak mě napadá, jestli taky nemůže mít alergii na to kuřecí? Poté, co začala chodit ven, jí už skoro jen Leonka granule, tedy Royal Canine pro briťáky a jak tak teď koukám na složení, je to kuřecí moučka! Já jsem byla celý život proti, aby to žral, zkoušela jsem bezpočet značek, ale prostě jiné nechtěl. Teď, když Leonek není, mohla bych se pokusit je převést na něco lepšího. Musím se vnořit do kočičích granulí

8.1.2020 20:45
Bobča

XXX.XXX.105.52

já jsem našla staré"vlákno" o akné a bylo mi doporučeno otevřít nové-proto jsem založila nové Zkuste najít...Mám opravdu dobrou zkušenost s tím kuřecím-ho prostě zrušit(granule)Kapsičky whiskas jsou míchané,tak to tak až nevadí..Kocour má bílou bradu-vypadal opravdu hrozně-nemám ho vyfoceného,když to měl nejhorší,ale fotky jsem tam dala....nejde to oškrabat...to bude ono..

8.1.2020 20:51
Bobča

XXX.XXX.105.52

jo,a Max se škrábe pod bradou a na hlavě taky-ale tam nic nemá...Já to přičítám tomu,že mi utekl u děcek na dědině přes Silvestra ven-byl 24 hod někde venku..Přes ty petardy!!!!Já byla úplně .....vzala jsem ho sebou,aby nebyl v Olmiku přes ty ohňostroje sám v bytě..a nakonec mi utekl noc pře tím...Byl poprvé venku!!..o půl 2 ho snacha slyšela ve sklepě mňoukat-i když jsem tam hledala!!!!tak asi se vyválel někde v prachu,nebo co..ale štve mě to škrabání-nedělal to..

Přidejte reakci

Přidat smajlík