Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2019 15:24
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Toto na mě teď vykouklo na iFAUNĚ v inzerci!
V té ceně snad chybí jedna 0, a i tak je to málo. Nechápu...

Mainská mývalí koťátka s PP

Inzerováno 80 dní (654 zobrazení)
Prodám Mainskou mývalí kočku

Prodám Mainskou mývalí kočku - nabízí vymazlená koťátka s PP. Koťátka budou řádně očkovaná, odčervená, čipovaná s pasem a kupní smlouvou.Oba rodiče testovaní na Felv,FIV a HCM vše negativní N/N. Koťátka jsou zvyklá na běžný chod domácnosti a jsou již k odběru..
Cena 1 000 Kč

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2019 16:20

No, buď se někdo upsal, nebo to PP nebude úplně PP a myslí tím třeba očkovák...a místo mainy obyčejná chlupatá koťátka :D ...

7.12.2019 17:05
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Jak hledám tak hledám, ale ten inzerát nevidím

9.12.2019 12:15
fikovnice

XXX.XXX.135.11

zelenafarma napsal(a):
Jak hledám tak hledám, ale ten inzerát nevidím

No, je možné, že jej již stáhli. Já do inzerce nechodím, mně se prostě zobrazil, teď nevím přesně kde, jestli jak jsem najela na svůj profil...?

9.12.2019 12:20
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Tak jsem to teď hledala a už jsem to také nenašla, každopádně v zadání je vykopírovaný text. Jen škoda, že jsem nedala link, anebo to nezkopírovala sakumprásk. Ale mám pocit, že tam byla adresa nebo jméno, prostě citlivé údaje, tak jsem to nechtěla sem dávat.

13.12.2019 15:57
fikovnice

XXX.XXX.135.83

Další???

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce?hledat=sibi%C5%99

Přenechám poslední 2 koťátka

Inzerováno 180 dní (871 zobrazení)
Prodám Sibiřskou kočku

Prohlédnuto dnes 15:51

Prodám Sibiřskou kočku - Přenechám poslední 2 koťátka, kočičku a kocourka. Osobní odběr Olomouc.
Zdarma, do dobrých rukou.

13.12.2019 16:41
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Další???

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce?hledat=sibi%C5%99

Přenechám poslední 2 koťátka

Inzerováno 180 dní (871 zobrazení)
Prodám Sibiřskou kočku

Prohlédnuto dnes 15:51

Prodám Sibiřskou kočku - Přenechám poslední 2 koťátka, kočičku a kocourka. Osobní odběr Olomouc.
Zdarma, do dobrých rukou.

Já tomu rozumím. Někdo naplehnil kočky(rádobysibiřské) a myslel si(jako většina) že mu zájemci ruce utrhají a nakonec mu dvě koťata zbyla. Co s nima? Ne za dva tisíce, ne za tisíc...vemte si je prosím někdo zadarmo!

13.12.2019 18:57

lesnížínka napsal(a):
Já tomu rozumím. Někdo naplehnil kočky(rádobysibiřské) a myslel si(jako většina) že mu zájemci ruce utrhají a nakonec mu dvě koťata zbyla. Co s nima? Ne za dva tisíce, ne za tisíc...vemte si je prosím někdo zadarmo!

Nene, tento případ bude něco jiného.
Při srovnání fotky kotěte s tímto plemenem jsem si jist, že to nejsou jeho bezpapíroví příslušníci.

Někomu se narodily micky, nebo něco podobného, a mu možná přišly podobné s kočkou sibiřskou, tak takto zvolil plemeno v inzerci, nebo se nějak překlikl (což se stane) a špatně zvolil danou kolonku Plemeno. A nebo mají nějakého předka tohoto plemene, proto kolonkou Kočka sibiřská zaklikl.

16.12.2019 14:26
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Myslím,že je to nějaký podvod. Inzerát už zde opět není. Že by tak rychle našli na koťata zájemce?

21.12.2019 02:55
fikovnice

XXX.XXX.135.83

Tak tento inzerát pobavil, respektive fotky těch nejobyčejnějších mourovatých koťat vydávaných za norskou lesní...

Prodam krasna koťata norske kočky lesni.

Inzerováno 165 dní (1225 zobrazení)
Prodám Norskou lesní kočku

Prodám Norskou lesní kočku - Prodam KOŤATA norske kočky lesi k odběru ihned bez prukazu puvodu,cena 500 kč.

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/3455303/prodam-krasna-kotata-norske-kocky-lesni/

21.12.2019 02:56
fikovnice

XXX.XXX.135.83

fikovnice napsal(a):
Tak tento inzerát pobavil, respektive fotky těch nejobyčejnějších mourovatých koťat vydávaných za norskou lesní...

Prodam krasna koťata norske kočky lesni.

Inzerováno 165 dní (1225 zobrazení)
Prodám Norskou lesní kočku

Prodám Norskou lesní kočku - Prodam KOŤATA norske kočky lesi k odběru ihned bez prukazu puvodu,cena 500 kč.

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/3455303/prodam-krasna-kotata-norske-kocky-lesni/

Pardon, tak oni tam mají napsáno "norská kočka lesi" - tak jde možná o nové plemeno!

Přidejte reakci

Přidat smajlík