Čůrání mimo záchod

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2019 15:29
basslover

XXX.XXX.207.81

Zdravím,

mám opět menší problém.

Doma mám celkem 4 kočky. 2 jsou v pohodě a 2 mi občas chodí mimo WC.

Kočky jsou jen doma, kastrované.
Záchody mají na chodbě - víceméně v každém rohu, který je volný. Před záchodem mají desku, na kterou občas taky chodí čůrat, jelikož jedna z koček ráda šikanuje ty ostatní a číhá na ně, když vycházení ze záchodů. Jsem doma často, takže se to snažím hlídat, ale ne vždy se povede ( není to denně)

Problém mám s místem přímo u vchodových dveří. Kdyby jako podlaha byla dlažba, tak to tolik neřeším, ale máme v celém bytě plovoučku. Už jsem prohnilé části nedávno měnila, týden byl pokoj a teď to začalo nanovo. Ocet nepomáhá, sprej taky ne .. Je ještě nějaká možnost, jak je od toho místa odlákat? Nic tam nejde dát.

Obědvě trpí na struvity, mají dietu. I když mám doma 10. měsíční dítě, snažím se s nima mazlit, věnuji se jim, spí se mnou v posteli. Záchody máme doma 4 + ty desky na čůrání, které vždy hned umývám.

Díky za jakékoliv rady .. přítel už je na nervy, dělali nám to i na starém bytě, pak byl klid. Misku s jídlem tam nepomáhá dát, hodí to hned vedle.

17.12.2019 18:41
rapotacka11

XXX.XXX.212.58

Všeho moc škodí.

17.12.2019 19:22
ančovička1

XXX.XXX.12.254

rapotacka11 napsal(a):
Všeho moc škodí.

To mate pravdu..ja mám doma jen jednu kočku,je to synova k narozeninám a úplně na tu práci se zachodem staci.je cistotna a klidná..no,britka..ostatni mi domů chodi jen na návštěvu,pohladit, neco dobrého dostanou a zase běží ven..spi v teplé mastali nebo ve stodole na seně😀

18.12.2019 13:32
basslover

XXX.XXX.207.81

Pokud k tomu nemáte co napsat, proč to komentujete? Kočky jsou bytové, ven jít nemohou..

18.12.2019 15:40
ančovička1

XXX.XXX.12.254

Myslim,že rada už tu byla..máte jich moc ..

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2019 15:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak záleží, jak velký ten byt je, ale je fakt, že já bych si do bytu víc jak dvě kočky asi nepořídila...

kdy vám začaly čůrat mimo záchod? Je to spojené s přinesením kočky šikanátorky? Nebo?? ...Podle popisu to zní, jako by byly na nervy z ní...kočky čůrají mimo wc, když je něco trápí...ať už zdravotně, nebo psychicky. Vy nejvíc musíte vědět, jak spolu vycházejí, ale pokud je šikanátorka opravdu šikanátorka, možná by nebylo od věci jí najít nový domov bez jiných koček...ono ne vždy se všechny kočky snesou a některé jsou vyloženě solitérky...
Ono by mi šlo o pohodu kočičí skupiny především, pokud ostatní kvůli té jedné strádají, bylo by asi dobré to nějak vyřešit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík