Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Shelli

30.12.2019 12:46
Shelli

XXX.XXX.242.68

Zdravím vím, že už se to tu řešilo několikrát, ale bohužel ani jeden z uvedených důvodů se na nás nevztahuje. Doma se nic nezměnilo, nikdo nepřibyl nikdo neubyl. A i přesto zničehonic mi začal kocour močit do peřin. Vždycky ho potrestám zamezím mu přístup do místnosti na pár dní ale jakmile ho tam zase pustím tak trvá jen pár hodin a opět je louže na peřině a to na straně kde nikdo nespí. Už opravdu nevím jak to mám řešit druhý Kocour to nedělá.

30.12.2019 19:59
Jackousek

XXX.XXX.42.39

Dobrý den, stelivo jste nezměnila? Je kocourek vykastrovany? Kolik mu je roků? Dříve to vůbec nedělal? (Jak dlouho) druhý kocour je celou dobu s nim již od začátku?

30.12.2019 20:03
Jackousek

XXX.XXX.42.39

Důvodů proc kočky moci do peřin je spousta. Ale první a nejdůležitější je zkontrolovat jeho zdravotní stav. Kort když je to kocour. Muže mít zánět mocoveho měchýře či kameny. Kocour si může špatne chvile či bolesti spojovat s toaletou a proto chodi močit jinam

31.12.2019 19:22
fikovnice

XXX.XXX.135.203

Proboha, netrestat!!!! Kolikrát se to tu již psalo! Kocour se Vás začne bát a Váš vztah bude už úplně v háji!!!

3.1.2020 00:07
karo2702

XXX.XXX.100.83

Ale teď jste to sama napsala. Změnila jste, to trestání.. Ať už to poprvé udělal kvůli čemukoliv (něco tam cítil nebo se něčeho bál, kočky mají neuvěřitelně dobrý sluch).
Další možná věc je zdravotní problém.
A ještě mě napadá, neznackuje prostě jenom?
Já mám doma kocoura 4 roky a celou dobu nic a teď mi začal taky do postele a jenom mě, zbytek rodiny nic. Přišla jsem na to, že to dělá když má hlad (zvedáme mu misku s granulemi, protože by mu to snědla kočka). Takže stačí pořádně koukat kdy si říká o jídlo, protože on ty náznaky nemá zrovna moc čitelný a taky moc dlouho nečeká. A už je to několik týdnů ok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík