Kočička 5ti měsíční se ztratila

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ti

31.12.2019 20:29
Ti

XXX.XXX.170.114

Dnes se nám ztratila 5ti měsíční kočička byla doma 4 měsíce na vesnici . Nevíte jestli se vrátí stále jí volám a dala jsem jí jídlo ven

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.12.2019 21:55

Ti napsal(a):
Dnes se nám ztratila 5ti měsíční kočička byla doma 4 měsíce na vesnici . Nevíte jestli se vrátí stále jí volám a dala jsem jí jídlo ven

Celkem bych se nedivil, asi se lekla dělobuchů venku (které začínají už odpoledne).
Měla by se vrátit, jestli v úleku neskočila pod auto nebo někam jinam vstříc smrti. Nebo prostě zalezla a vyleze, až bude ticho.
Asi to do pozítří nechte tak, kočku volejte jako na krmení a pak zkuste vyhlásit pátrání (letáčky, rozhlas, soc. sítě).

Ti

1.1.2020 16:23
Ti

XXX.XXX.170.114

Děkuji za odpověď dnes jsme celý den hledali v okolí domu i zahrady volali a nic. Nevím jak daleko může odejit?

1.1.2020 16:37

Ti napsal(a):
Děkuji za odpověď dnes jsme celý den hledali v okolí domu i zahrady volali a nic. Nevím jak daleko může odejit?

Já jsem takto přišel o půlročního kocoura, už měsíc o něm nevím, poslední zpráva byla, že byl asi 2 km od nás párkrát viděn a krmen, a pak už nic.
U kočičky se mi nezdá, že by se odhodlala odejít ze své vůle. Leda že by byla říjná a v okolí nebyl kocour, to by pak mohla jít. Jinak odchází spíš kocouři za kočkami.
Ale spíš je splašená ze Silvestra.
Zkuste udělat letáčky.
Ještě můžete prohlídnout okolí silnic, kde by mohla být sražená.

1.1.2020 17:48

a ne každá kočka, zejména ne vyděšená, bude reagovat na volání

1.1.2020 19:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Včera jsme koukali na světýlka, těsně před chtěla jít Gucci ven...já ji varovala Začala v panice lítat, na jednu stranu baráku, pak prolétla kolem nás na druhou, volala jsem na ni a utíkala jí otevřít vchod, ale už mi zmizela někam za barák, jen jsem doufala, že nevletí na polozamrzlé jezero a nepropadnbe se někde pod led. Za chvíli zase vyběhnula(jinak bych ji šla samozřejmě hned hledat, respective zkontrolovat to jezero) a to už vletěla konečně do baráku. Chuděry kočky venkovní...

1.1.2020 23:29
canka

XXX.XXX.35.234

lesnížínka napsal(a):
Včera jsme koukali na světýlka, těsně před chtěla jít Gucci ven...já ji varovala Začala v panice lítat, na jednu stranu baráku, pak prolétla kolem nás na druhou, volala jsem na ni a utíkala jí otevřít vchod, ale už mi zmizela někam za barák, jen jsem doufala, že nevletí na polozamrzlé jezero a nepropadnbe se někde pod led. Za chvíli zase vyběhnula(jinak bych ji šla samozřejmě hned hledat, respective zkontrolovat to jezero) a to už vletěla konečně do baráku. Chuděry kočky venkovní...

To máte pravdu,chuděrky venkovní kočky .Jsme sice na vesnici a není to tu tak hrozné,ale hází se to tu už i přes den a viděla jsem v panice utíkat nejednu zmatenou čičinu ..
My máme teda jednoho kocoura doma a jednoho venkovního u zvířat jako myšilova,ale nedovedu si představit,že by měl být na Silvestra venku..prostě jsme ho kolem 19 hodiny vzali domů,byl strašně hodný,chodil na kočkolit,spal v posteli...jen ten domácí byl vyřízený z takový návštěvy . Každopádně kolem 11 hodiny chtěl už ven,je to dost aktivní kocour,až moc .Ale musel vydržet...ven jsem mu otevřela až kolem 1 hodiny ráno a šla ho osobně doprovodit až dolů ke zvířatům,abych měla klid,že je v pohodě...

2.1.2020 08:40

jako o Silvestru s nikým nedebatuji, už někde po poledni jsem zabednila výlez a fertig. A v pohodě, žádné scény, bouchání zvládli na jedničku s hvězdičkou.Otevírala jsem ve 4 ráno a to jenom proto, že jsem měla nespavou, kočičáci spali jako jezulátka.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík