Karola

XXX.XXX.69.80
Dobrý den,
náš kocourek, stáří cca třičtvrtě roku, žijící téměř venku z ničeho nic začal kulhat na přední nožku.
Žádné zranění jsem nenašla a tak jsem to moc neřešila. Ale den ode dne to bylo horší a kocour se už vůbec neudrží na předních nohou.
Tak jsem tedy po 2 dnech navštívila místní veterinářku, která kocoura prohmátla, řekla, že nenašla žádnou zlomeninu, ani možný zánět a že neví, co by to mohlo být. A tak mu dala nějakou injekci + sirup, který jsem mu měla dávat každý den.
Nic z toho nezabralo a stav je stále stejný. Na předních nožkách se neudrží a celé dny jen leží.
Nohama ale normálně hýbe, jen mu na nich nejde chodit.
Nemáte s tímto někdo zkušenosti a nevíte o co by mohlo jít?
Uživatel s deaktivovaným účtem

chce to veterináře, a ne "veterináře"
HNED!
Uživatel s deaktivovaným účtem

canka
napsal(a):
Určitě jeďte k jinému veterináři a trvejte na pořádném vyšetření.Nespokojte se s odpovědí,že neví ..
Přesně! Jiného veterináře.
Karola
napsal(a):
Dobrý den,
náš kocourek, stáří cca třičtvrtě roku, žijící téměř venku z ničeho nic začal kulhat na přední nožku.
Žádné zranění jsem nenašla a tak jsem to moc neřešila. Ale den ode dne to bylo horší a kocour se už vůbec neudrží na předních nohou.
Tak jsem tedy po 2 dnech navštívila místní veterinářku, která kocoura prohmátla, řekla, že nenašla žádnou zlomeninu, ani možný zánět a že neví, co by to mohlo být. A tak mu dala nějakou injekci + sirup, který jsem mu měla dávat každý den.
Nic z toho nezabralo a stav je stále stejný. Na předních nožkách se neudrží a celé dny jen leží.
Nohama ale normálně hýbe, jen mu na nich nejde chodit.
Nemáte s tímto někdo zkušenosti a nevíte o co by mohlo jít?
Nevím odkud jste ale mám doporučení na Veterináře z Benešova. Zatim jsem se s takovyhle pánem nikdy nesetkal, to se musí žažít. Při náznaku problému po tel.hovoru nebyl problém počkat po zavíračce a mezi tím než sme přijeli tak už měl kocourek zařízenou JIPKU na nedaleké klinice. Naštěstí to nebylo potřeba. Sem jen koukal jak to připravil a zorganizoval. Lepšího Veterináře sem zatím nepoznal.. Pokud by ste chtěli kontakt tak napište