Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Čičák

16.1.2020 18:00
Čičák

XXX.XXX.244.9

Ráda bych věděla, zda je normální, že náš obyč. kocour hluboce mňouká při kakání.
Moč má OK, byli jsme u veta.
Děkuji za odpověď.
Zuzana

16.1.2020 18:19
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Dlouho?
Má zácpu ?
Čím krmíte?
Po mase zácpa nebývá.
Po suchých granulích může být.
Třeba málo pije.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.1.2020 18:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kocoura jsem taky při tom zaslechl, udělal mňau, pohnul ocasem a bylo to venku v popelu.
Ale neječel žádnou bolestí, jenom jednou mňoukl a konec.
Možná měl trochu zácpu z drůbežích kostí, které s masem taky neváhá pozřít.

16.1.2020 20:24
Bobča

XXX.XXX.105.52

U Maxe jsem vypozorovala,že někdy hrabe-nic tam neudělá,pak sedí vedle na WC na desce a mňouká,jdu se podívat,nic,za chvíli se to opakovalo,hrabal,nic a mňoukal...Tak jsem mu vyměnila kočkolit,bylo po řvaní a hned se tam šel vykadit ...Už si to hlídám,když má má málo-dřív jsem dosypávala...a teď,když má málo a je to takový už tak mu vyměním..Asi mu to už smrdělo .Mám dobrou lopatku,jen "prosypu"tak mám malou spotřebu-moč se zdrcne do koule... ..to je ovšem jen můj poznatek-u vás to může mít cokoli jiné

17.1.2020 07:18
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Já jsem si na to nikdy nezvykla.Náš Sam to dělá od malička,asi od doby,kdy byl malý koťátko a upozorňoval takto maminku,že bude kakat :-)
Vždycky, když jde na velkou nebo malou to je jedno,tak hlasitě u toho mňouká,celou dobu co to hrabe ,tak Mňouká...Asi mi dává najevo,abych to šla uklidit:-))

17.1.2020 10:46
Bobča

XXX.XXX.105.52

Janaaa napsal(a):
Já jsem si na to nikdy nezvykla.Náš Sam to dělá od malička,asi od doby,kdy byl malý koťátko a upozorňoval takto maminku,že bude kakat :-)
Vždycky, když jde na velkou nebo malou to je jedno,tak hlasitě u toho mňouká,celou dobu co to hrabe ,tak Mňouká...Asi mi dává najevo,abych to šla uklidit:-))

Jani,myslím jsme odbočily od tématu ,ale je to úsměvné,jak ty kočky upozorňují....Mě Max tahal pořád do koupelny...Jako kotě byl zvyklý,já šla ráno na WC,on vedle žral...jak rostl,tak pořád mňoukal,tahal mě do té koupelny,z kapsičky jenom šťáva byla vylízaná,nepil..hrál si s vodou,vyžbrndával to..prostě,abych v té koupelně musela něco dělat..já nevěděla co chce..Až jsem šla zas na záchod,tak začal žrát..Napadlo mě-sice až po víc jak roce- přemístit mu misky(nemám toho prostoru)do pokoje,a byl klid..žere,kdykoli-i pije z "napaječky",většinou,když sedím vedle něj u počítače ale stejně mňouká,když něco udělal do záchodku,chodí po pokoji až vstanu ze židle,a přímo letí mi to ukázat-ať mu to vyčistím..a je klid..Když mě chce nad ránem vytáhnout z postele,dělá pyramidu-nekonečně dlouho.Ale to už jsem začla ignorovat,,Šlo mi o sousedy Ale Zuzka bude mít asi jiný problém možná,jestli řve bolestí???Ale nenapsala,jestli má zácpu Ať zkusí třeba trochu mléka??Vím,že se nedává,ale já bych zkusila všechno,jestli má to hovišo tuhé až moc...
Tak jsem se zas vykecala Max měl vyjímečně klidnější noc,začal řádit až v 5!!ale to byly dostihy škrabadlo jen lítalo.Naučil se skákat z mé postele na to škrabadlo-asi 2,3m vysoké a vzdálenost tam je skoro 2 metry.!!rozběhne se z chodbičky..Teď si zalezl do postele,jenom hlava mu kouká z pod deky a chrápe-dacan

17.1.2020 10:49
Bobča

XXX.XXX.105.52

opravuji-1,3m vysokéškrabadlo..,sloup má až do stropu,na ten přestal,protože jednou ho shodil,je přece jenom těžkej a v tom rozběhu...

17.1.2020 10:53
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Existují granule přímo na zácpu.Jsou ale veterinární a dost drahé.
Já zase kupuji granule veterinární pro seniory,kočce bude 11 a kocourovi 10.Ale stále se chovají jako koťata,řádí po bytě pořád stejně.
Je to asi tím ,že jsou to orientálci.
Ten váš skáče jako serval!:-)Ten vyskočí z místa do 3 metrů vysoko.Nádherná to kočka:-)

17.1.2020 11:23
Bobča

XXX.XXX.105.52

no můžu říct,že jsem fakt nevěděla,co v něm je...zatím skákal jenom ze sloupu na skříň,a dělal "okruh"po nábytku,ale tohle dělá pár dní,jednou škrabadlo shodil,posunula jsem ho,tak dnes se opřelo o okno..hleděl a ve vzduchu ...!!!...udělal otočku a skočil tlapkama na ten sloup-měl ho za zádama!!nechápala jsem..Kreace dělával různé,ale dnes se překonával...

17.1.2020 12:00
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Janaaa napsal(a):
Existují granule přímo na zácpu.Jsou ale veterinární a dost drahé.
Já zase kupuji granule veterinární pro seniory,kočce bude 11 a kocourovi 10.Ale stále se chovají jako koťata,řádí po bytě pořád stejně.
Je to asi tím ,že jsou to orientálci.
Ten váš skáče jako serval!:-)Ten vyskočí z místa do 3 metrů vysoko.Nádherná to kočka:-)

Obrázek černého vzácného servala.To je nádhera !!

17.1.2020 12:24
Bobča

XXX.XXX.105.52

Janaaa napsal(a):
Obrázek černého vzácného servala.To je nádhera !!

Teda..tak to je krasavec fakt nádhera!!to nebude mazlíček,co

17.1.2020 13:37
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Bobča napsal(a):
Teda..tak to je krasavec fakt nádhera!!to nebude mazlíček,co

Cena servala se pohybuje okolo ceny nového auta....Ale jsou mezi lidmi tací,(většinu v Rusku,tam si na to potrpí a mají tolik peněz) kteří je mají i doma...

18.1.2020 11:59
Bobča

XXX.XXX.105.52

Janaaa napsal(a):
Cena servala se pohybuje okolo ceny nového auta....Ale jsou mezi lidmi tací,(většinu v Rusku,tam si na to potrpí a mají tolik peněz) kteří je mají i doma...

Vypadá hodně vznešeně ...Ten by mi to tady zdemoloval ale chtěla bych ho vidět naživo...Mívali jsme černé kočky,když jsem byla malá...Oblíkala jsem je..vzpomínám,že jich u nás bylo dost...Jenže všude smrad,doma písek v krabici..Jinak byli venkovní-dvůr,zahrada..Máma měla ještě na stáří Čičika,zůstal pak na baráku,když umřela, u nových majitelů...Známí se mi divili,že mám po těhle zkušenostech kocoura...Jenže,tady nikdo nepozná,že je tu kočka-mě ten kočkolit maximálně vyhovuje,není cítit...vybírám průběžně přes den..Akorát holt je to venkovní plemeno

Přidejte reakci

Přidat smajlík