FIP - vzpomínka na kocourka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2020 06:25
fikovnice

XXX.XXX.135.179

Ahoj všem příznivcům koček!
Tetin třínohý kocourek už je jen krásnou vzpomínkou . A tu si dovoluji sem vložit.
Asi týden či dva zápasil s nemocí, nakonec diagnostikována ta hnusná FIP, navíc vlhká forma. Takže teta jej nechala uspat, poslední den života prý už byl zlý, další přežívání by už bylo jen trápení.

19.1.2020 09:29
canka

XXX.XXX.35.234

To je mi moc líto

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2020 10:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Také je mi to líto.
Ale už se objevuje lék, není oficiálně nijak schválený a pokud vím, jedná se o testovací produkt (docela drahý), ale může pomoct, pokud se podchytí FIPka včas.

Toto je zkopírovaná část článku z FB stránky "Bella nechce FIP" z 16. ledna

"Spousta z vás tvrdí, že lék neexistuje. V podstatě máte pravdu, neexistuje oficiálně schválený, prostudovaný lék, ale existuje experimentální lék GS 441524. Jedná se o virostatika, tedy o lék na virová onemocnění, v tomto případě konkrétně o SARS, ebolu... Tento lék zjednodušeně funguje tak, že zabraňuje viru proniknout skrz membránu bílých krvinek do jejich jádra, tedy hodně jednoduše prostě brání zmutovanemu koronaviru v tom, aby se nadále množil a šířil po těle. GS 441524 je hromadný název pro účinnou látku v léku. Léky lze sehnat pod názvy Mutian, Shire, Curefip, SAK, huahua, blossom, Miner... Je jich spousta. Cena se pohybuje od 1800,- za 5ml ampulku s lékem do zhruba 10000,- za stejně velkou ampulku."
Nebudu sem kopírovat celý text, stránka na FB je veřejná.

Možná by to někoho mohlo zajímat. Má tam sepsáno jak a kolik koček léčila s jakou úspěšností.

20.1.2020 01:01
fikovnice

XXX.XXX.135.227

Oběma vám děkuju za vyjádření lítosti. Mě to také dost vzalo. Byl to velmi hodný a mírný kocourek a i s tím hendikepem (chybění jedné packy) lovil myši ve velkém. A navíc to byl úplně mladý kocourek...

Přidejte reakci

Přidat smajlík