Může se kastrované kotě kočička 9 měsíců stará toulat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Moriska

20.1.2020 13:11
Moriska

XXX.XXX.168.160

Dobrý den,
mám čerstvou zkušenost. Ve středu min.týden mi po ranní snídani odešla 9. měsíční kočička kastrovaná ve stáří 6.měsíců říjen 2019 /narozená konec duben až první týden v květnu 2019, přesné datum nevím jsem jí dostala už i s jejím dvojčetem kocourkem od majitele narozené na vsi Novohradsko v Jižních Čechách/ na 3. dny neznámo kam a v sobotu byla v pořádku zpět, ale děsně hladová.
Může se to stát? Všichni i lékař mě ujišťoval, že se toulat nebudou. Byla jsem z toho dost na prášek. Nestihli jsme ani druhé přeočkování na kočičí rýmu.
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2020 13:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Záleží dost na konkrétním jedinci...klidně se mohlo stát, že vám ji nějaký soused někam omylem zavřel, nebo že se něčeho na procházce lekla (třeba ji prohnal pes), utekla pryč a potom hledala cestu zpět.

Moriska

20.1.2020 13:57
Moriska

XXX.XXX.168.160

Děkuji za odpověď,
dodávám že bydlíme na malé vsi asi tak 40 stálých obyvatel, také na Novohradsku. Původně jsem si také myslela že vlezla sousedovi od naproti, který nám zrovna v době jejího zmizení přivezl nákup. Ale tvrdil, že jí v autě vůbec neměl. U všech sousedů v ulici jsme se ptali ale tvrdili, že jí nikdo neměl a u těch co mají psa jsme nebyli. Ona se jich vždycky bála a nechodila tam. Fakt záhada.

20.1.2020 14:10
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Sousedé můžu tvrdit, a skutečnost může být úplně jiná.U nás v ulici takto hledal týden svou kočku soused.Mezi rodinnými domky,nikdy se kastrovaný kocour netoulal víc jak pár hodin a najednou se po něm slehla zem.Kocour se našel dehydrovaný a hubený za týden v garáži o tři domky dál,kde ho soused omylem zavřel a nevšiml si ho (a nebo nechtěl,neměl rád kočky).A bylo to zrovna v těch hrozných vedrech, kocour musel na kapačky ale dostal se z toho.
Vaše mohla někam zapadnout,do sklepního okénka a majitel si toho ani nemusel všimnout...

Přidejte reakci

Přidat smajlík