Kočka nám čůrá do postele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tereza98

26.1.2020 12:01
Tereza98

XXX.XXX.98.47

Zdravím, potřebovala bych poradit neboť jsem už dost zoufalá.

S přítelem jsme si vzali asi 6ti měsíční kočičku z útulku, asi zhruba po 1,5 měsici se nám vycurala 2x do postele, vždy k mým nohou, zhruba vždy po tydnu. Tak jsem zmenila stelivo za klasicke hrudkovaci a pridala jeste jeden zachodek. Problem byl asi na 3 týdny vyřešen, ale kočička s tím začla znovu a zase k mým nohám a už i časteji. Zhruba jednou za 3 dny. V lednu jsme ji vzali na kastraci a doufali, že s tim prestane. 2 tydny jsme spali v pokoji pro hosty, kam nema kocicka pristup a sledovali jestli do nasi postele i tak moci. Nikdy se tak nestalo. Dnes jsme v posteli zkusili znovu spát a kočička se opět vyčůrala k mým nohou. Už si nevíme rady, nebaví mě pořád chodit s perinama do cistirny a navic to stoji tolik penez. Pritom o kocicku je tak hezky postarano, má doma vše- hračky, prolizacky, 2x denne dostava tasticku, kazdy vecer se s ni u televize mazlime. Jinak kočička je pořád doma, venku máme psy. Bojim se toho, ze kdyz ji pristup do loznice zamezim, tak nam zacne chodit na gauc a to už bych fakt nedala. Kočičku máme zhruba 5 měsíců. Dekuji za kazdou radu. :)

26.1.2020 13:52
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Pětiměsíční kočka z útulku asi nechápe rozdil,kde se smí a nesmi curat.take záleží na inteligenci kočky.jeste chapu,že to dělala,když treba mela říji..nase britka,která je od kotěte zvyklá doma,nikdy nic neudelala jinde,než na svém záchodě, jak se začala mrouskat,curala ,kudy chodila..vydrzela jsem asi dvoje mrouskání,poté šla bez milosti na kastraci..od te doby je z ni 100%čistotna číča😁..ostatni kočky chodi domů jen na návštěvu,ty chytřejší nekam zalezou na noc do teplicka,rano je objevim😂,ale nikdy nic neudělají..
Možná zkuste loznici zavřít,co bude kocka dělat..ja bych ji tam určitě nepoustela,je tam zvyklá curat,to se neodnaučí..

27.1.2020 08:05
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Pritom o kocicku je tak hezky postarano,
má doma vše
- hračky, prolizacky,
2x denne dostava tasticku,
kazdy vecer se s ni u televize mazlime.

Tereza98

27.1.2020 12:08
Tereza98

XXX.XXX.98.47

Co je tohle za radu prosim Vas?

27.1.2020 12:14
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

To je jen k zamyšlení.

27.1.2020 12:16
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Kočka to třeba vidí jinak a protestuje.
O nečistotnosti koček je toho tady dost.
Je na Vás, zjistit proč. . .
Spokojená kočka to nedělá.

Tereza98

27.1.2020 13:35
Tereza98

XXX.XXX.98.47

Vyzkoušíme zamezit pristup do loznice a uvidime, snad nam nepujde na gauč. Dekuji moc za radu! :)

27.1.2020 13:50
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Kočka to třeba vidí jinak a protestuje.
O nečistotnosti koček je toho tady dost.
Je na Vás, zjistit proč. . .
Spokojená kočka to nedělá.

Taky mi to napadlo jen jsem si nebyla jistá, jak je to právě s kočkama útulkovýma. I když: tahle to od samého začátku taky nedělala, takže bych problém také viděla jinde. Třeba je to ten typ kočky, která je mezi ostatníma kočkama spokojená a tady se cítí opuštěná, sama.
Dám také k zamyšlení: naše kočky jsou víceméně venkovní, na záchůdek doma chodila jen teďka mladá Gucci, pak už začala chodit ven. Pokud chtěla být na noc doma, byla v pracovně, kde je WC. Kočičí záchod tam není, ale když nemohla vydržet věděla(sami se to naučili, i Leonek) že může jít na to WC na dlažbu. To bylo jen velmi vyjímečně, možná jednou? tam byla. Teď, když je nové kotě, které jí od začátku okupuje tu pracovnu, kterou ona od mala brala za svou. Už když byl v pracovně nemocný Leonek, musela být na noc v jiné místnosti, tedy ne, že by vyloženě musela, ale chtěla, z celé té situace byla špatná. Ale žádná nehoda. Až teď s kotětem, protože byla zase v té druhé místnosti, tak tři noci vlezla do truhlíku s keramzitem, kde se vykadila. Vyloženě na protest, to bylo jasné. Nijak jsem to nehrotila, měla to chudina těžké, umřel jí parťák, který ji vychoval a následně hned kotě, které jí okupovalo barák a dokonce ,,její" pracovnu. A ještě ke všemu tam dostalo i záchůdek! Jak se trochu otrkala, hned přestala kadit do truhlíku a začala mu naschvál chodit na ten záchůdek, aby mu bylo jasno, že všechno je její Už tam chodí týden, nevadí, ať si chodí, je to jedno, brzy budou chodit ven už oba Někdy ji sleduju jak jde a po kotěti to jako-že upravuje, zahrabává A tváří se veledůležitě: koukej, fracek, ani ha.zl si po sobě neuklidí

Přidejte reakci

Přidat smajlík