Rentierr

XXX.XXX.110.167
Dobry den. Mame kocourka je to spise venkovni kocka pred par lety prisel z pole... Ale ma i domaci pelisek. je uvnitr kazdy den. V poslednich par dnech vzdy kdyz se chce usadit do pelisku je velice neklidny toci se za ocaskem a nakonec se vzdy rozkroci a cely sebou skube. Skube hlavne zadeckem... Vypada to jako by se chtel parit tim jak sebou skube.Nebo to take vypada jako by se chtel vyprazdnit. (jen pro predstavu) Nemate s tim nekdo nake zkusenosti? Pastu nad odcerveni davam pravidelne... Vubec nevim co by mu mohlo byt a nikde jsem nenasel nic ani podobneho.... Dekuji za kazdou odpoved....
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rentierr
napsal(a):
Dobry den. Mame kocourka je to spise venkovni kocka pred par lety prisel z pole... Ale ma i domaci pelisek. je uvnitr kazdy den. V poslednich par dnech vzdy kdyz se chce usadit do pelisku je velice neklidny toci se za ocaskem a nakonec se vzdy rozkroci a cely sebou skube. Skube hlavne zadeckem... Vypada to jako by se chtel parit tim jak sebou skube.Nebo to take vypada jako by se chtel vyprazdnit. (jen pro predstavu) Nemate s tim nekdo nake zkusenosti? Pastu nad odcerveni davam pravidelne... Vubec nevim co by mu mohlo byt a nikde jsem nenasel nic ani podobneho.... Dekuji za kazdou odpoved....
Jestli se chce pářit, tak by ty pohyby dělal na něčem a zvětšilo by se mu to.....Držel by si hračku v zubech jako kočku.
Možná zácpa z většího množství kostí, nebo ho něco bolí (jiný kocour ho hryzl v té oblasti).
Rentierr

XXX.XXX.110.167
Dekuji za odpoved.... To ja vim ze se nechce parit... To jsem psal jen pro prestavu jak to vypada kdyz se usazuje na pelisku....
Rentierr
napsal(a):
Tak nalezení správné spací polohy vyžaduje důkladnou přípravu! Jestli chcete, tak tuto přípravu Vašeho kocoura natočte na video a vložte sem.