Tereza96

XXX.XXX.142.171
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vypadá trochu jako kříženec mainské mývalí, podle té hlavy a uší. Jen můj odhad.

kočka evropská krátkosrstá
Tereza96

XXX.XXX.142.171
Děkuji moc za typy 😁 my si kočičku vzali od spolužáka, já měla vždycky zvířata s PP a tohle je naše první zvíře bez PP a taky první kočka tak nás to zajímalo. Přijde nám, že je zkřížená s tygrem, ale jinak je to zlato 😁

Jackousek
napsal(a):
Podle tlamičky a uši to vypadá na necistokrevnou bengalku, na mainku to moc nevypadá, ty mají štětiny na uších, dlouhé chlupy v uších a delší srst, ale. ..Je to složitější to tahle poznat, projevit se může gen i prababičky
Mě kříženka MCO napadla podle té poslední, fotky, že má takové výrazné uši, kde už chybí fakt jenom štětinky. Viděl jsem inzerát na křížence MCO x EUR a měli podobné hlavy
Ale může to být i kříženec bengálky, nebo jen evropská.
Je to kotě, uvidí se, může se změnit.
Tereza96

XXX.XXX.142.171
No jsem zvědavá! 😁 uvidíme co se z ní vyklube 😁
Tereza96

XXX.XXX.142.171

...když ona ta koťata jsou opravdu krásná všechny........ale ta želva je opravdu pěkná - bych si podle té poslední fotky v úvodu tipla, že otec byl netopýr
Tereza96

XXX.XXX.182.121

Tereza96
napsal(a):
Moc všem děkuji!:) je to čertík, ale úžasný:)
..kouká jí to z očí.....dala bych si pozor na to žehlící prkno a sušák na oblečení aby se nestal úraz.....
Tereza96

XXX.XXX.226.179
Dávám na ni pozor, máme ji stále na očích:) Ale překvapilo nás, že i když byla úplně malinká tak vyskočila skoro všude :D

Tereza96
napsal(a):
Dávám na ni pozor, máme ji stále na očích:) Ale překvapilo nás, že i když byla úplně malinká tak vyskočila skoro všude :D
..ta vás bude překvapovat poměrně často
Tereza96
napsal(a):
Terezko,moc krásné kotě .Vidím,že ji máte vyfocenou ve všech situacích..Já Maxe taky .A když už teď divočí,máte se na co těšit...Já měla taky "tygra"...Děvčata tady ví....jen jsem vám chtěla říct,že si užijete .
Ty krabice je inspirace na hračku...Max si v nich hodně hrával...i lozil v té trubce..

Já mám taky šílence, co běhá po všem a všude jak raketa, je to divoká šelma, sice kříženec britky, ale povaha mi sedí spíš na bengálku.
Ale po ničem nešplhá, má zastřižené drápky (jejich konce), protože s nimi byl nebezpečný, číhal na mamku a taťku a drasticky lovil nohy. popřípadě po nich šplhal, na mě z regálu skákal a zasekával se do mě, a když ho chytla pořádná chuť lovit...no chudáci ruce. On se mazlí, přede, a najednou ho popadne chuť lovit vše, co se pohybuje.
Rodiče mu říkají Pekelná kočka.
Přidávám foto z procházky. Postroj mu nevadí, chodit sám dovede, ale pořád je nejistý a lekavý, takže může na zem opravdu jen v klidu. Zato v dílně si je jistý až dost a je to jeho domov.
napsal(a):
Já mám taky šílence, co běhá po všem a všude jak raketa, je to divoká šelma, sice kříženec britky, ale povaha mi sedí spíš na bengálku.
Ale po ničem nešplhá, má zastřižené drápky (jejich konce), protože s nimi byl nebezpečný, číhal na mamku a taťku a drasticky lovil nohy. popřípadě po nich šplhal, na mě z regálu skákal a zasekával se do mě, a když ho chytla pořádná chuť lovit...no chudáci ruce. On se mazlí, přede, a najednou ho popadne chuť lovit vše, co se pohybuje.
Rodiče mu říkají Pekelná kočka.
Přidávám foto z procházky. Postroj mu nevadí, chodit sám dovede, ale pořád je nejistý a lekavý, takže může na zem opravdu jen v klidu. Zato v dílně si je jistý až dost a je to jeho domov.
Je z něho moc pěknej kocourek...Závidím ty kšíry,my jsme je zkoušeli X-krát....od malička...nedal to..ale to už je pasé-já jen tak

Bobča
napsal(a):
Je z něho moc pěknej kocourek...Závidím ty kšíry,my jsme je zkoušeli X-krát....od malička...nedal to..ale to už je pasé-já jen tak
Ani já jsem nečekal, že kšíry tahle šílená šelma snese, myslel jsem, že to přehryže, jako by to udělal náš pes.
Když jsem s ním byl několikrát u babičky, tak jsem ho nechal ve kšírech třeba 2 hodiny a nepřekousal si je. Nesnaží se si je sundat. Nechává si je nasadit dobrovolně.
napsal(a):
Ani já jsem nečekal, že kšíry tahle šílená šelma snese, myslel jsem, že to přehryže, jako by to udělal náš pes.
Když jsem s ním byl několikrát u babičky, tak jsem ho nechal ve kšírech třeba 2 hodiny a nepřekousal si je. Nesnaží se si je sundat. Nechává si je nasadit dobrovolně.
Max si je nechal nasadit a zůstal rozpláclý na podlaze...nechala jsem ho tak...nic...táhla jsem ho po podlaze ...a venku,když jsem to zkusila,tak chytil amok,skákal do výšky,kroutil se a snažil se z nich dostat..tak jsem rezignovala...tak doufám,že se má na farmě dobře,že si už zvyká a běhá si kam chce