Jak máte zabezpečene žaluzie?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dada123

11.2.2020 01:20
Dada123

XXX.XXX.138.33

Prosim o radu.. Jak máte zabezpečene žaluzie? Firt mi na ně drape..
A nejdou vytáhnout 🤦‍♀️ Dekuju za odpověď.

11.2.2020 19:16
Bobča

XXX.XXX.105.52

musíte je asi zkusit nějak i třeba napevno vytáhnout,chce vidět ven ...Já si musela pořídit závěsy-bo je sem navečer vidět a nemohla jsem mít žaluzky...ale škrábe mě zase závěsy...Je to levnější jak ty žaluzky...A nejhorší,když jsem ho okřikla,to jakoby tuplem brnkal..Věděl co na mě platí...I ty vytažené na spodní části dveří rval naboku,když chtěl otevřít balkon...

12.2.2020 07:43
Bobča

XXX.XXX.105.52

Dada123 napsal(a):

se mi to přes noc rozleželo...třeba vám tu někdo dá jinou radu ,já jsem musela udělat tohle...i když mám u závěsů do poloviny vytahané nitě

2.3.2020 15:49
Adel31

XXX.XXX.209.249

Dada123 napsal(a):

Je i dobré zkusit pepř s vodou. Nechat klidně den odležet i déle. Vodou pak postříkat závěsy. Nam to fungovalo, i známé, roztok z hodně pepře nesmrdí nám ale podle mě kočkám ano. Ale jestli to bude fungovat i na žaluzie nevím za zkoušku to však stojí

12.3.2020 13:49
Marek Macíček

XXX.XXX.20.98

Sežente svému kocourkovy nějakou jinou zábavu. My kupujeme hračky a různé takové věci na mdshop.cz, a když si nevíme rady, tak se zeptáme, ten majitel se ve zvířaech vyzná a taky poradí :)

12.3.2020 17:17
Bobča

XXX.XXX.105.52

Marek Macíček napsal(a):
Sežente svému kocourkovy nějakou jinou zábavu. My kupujeme hračky a různé takové věci na mdshop.cz, a když si nevíme rady, tak se zeptáme, ten majitel se ve zvířaech vyzná a taky poradí :)

dovolím si reagovat...

Když máte jeden pokoj 3krát 6 m-(byteček se vším všudy,co potřebujete třeba 3+1 )a jedno okno s balkonovými dveřmi+malý balkonek.....no nevím nevím...Pokud se kocour chce prostě podívat ven,když je zrovna zima a jsou zatažené žaluzie večer,nebo v noci ...(.Jinak od jara do podzimu má nonstop otevřené dveře) Nepomůže vám žádná hračka ...Preventivně,jak zhasnu,vytahuju žaluzie-pořídila jsem si závěsy,jak jsem již psala,ty na noc rozhrnuji,aby viděl ven z parapetu...Jinak jsou do poloviny krásně vylepšené vytaženými nitěmi ..Pokud máte obyčejného kocoura,co začíná žít nad ránem...a brnká o vytažené žaluzky v dolní části dveří-( tam dosáhne )....čím ho chcete zabavit??Jedině mu otevřít dveře ať jde ven..Jenže chodí sem tam-prostě fakt to není jednoduché-letos byla mírná zima,ale i tak,když je pod nulou,a dveře jsou od 3-4 otevřené...no,dobře se spí..ale on tam není pořád...takže dělám často vrátného,abych neumrzla .

ale podívám se na ten odkaz...Děkuji..

12.3.2020 20:07
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
dovolím si reagovat...

Když máte jeden pokoj 3krát 6 m-(byteček se vším všudy,co potřebujete třeba 3+1 )a jedno okno s balkonovými dveřmi+malý balkonek.....no nevím nevím...Pokud se kocour chce prostě podívat ven,když je zrovna zima a jsou zatažené žaluzie večer,nebo v noci ...(.Jinak od jara do podzimu má nonstop otevřené dveře) Nepomůže vám žádná hračka ...Preventivně,jak zhasnu,vytahuju žaluzie-pořídila jsem si závěsy,jak jsem již psala,ty na noc rozhrnuji,aby viděl ven z parapetu...Jinak jsou do poloviny krásně vylepšené vytaženými nitěmi ..Pokud máte obyčejného kocoura,co začíná žít nad ránem...a brnká o vytažené žaluzky v dolní části dveří-( tam dosáhne )....čím ho chcete zabavit??Jedině mu otevřít dveře ať jde ven..Jenže chodí sem tam-prostě fakt to není jednoduché-letos byla mírná zima,ale i tak,když je pod nulou,a dveře jsou od 3-4 otevřené...no,dobře se spí..ale on tam není pořád...takže dělám často vrátného,abych neumrzla .

ale podívám se na ten odkaz...Děkuji..

Nemusíš Bobi, je to blbá reklama je i na psech.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2020 23:30

Marek Macíček napsal(a):

...ale jděte...

13.3.2020 08:11

lesnížínka napsal(a):

A zase ta čeština, ach jo. Svému kocourkovY? Kocour je podle vzoru pán, nebo ne?

13.3.2020 10:17
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):

Raduš,kukla jsem tam...nevím,možná tam chodí pán osobně ..Když tam získá nějaké rady...Já chodím do Josery na granule..Když se tam sejde pár lidí,taky se "radí",co které zvíře jí,prodavačka mi poradí,co nejvíc jde atd...Ale jestli by mi poradila s žaluziema-nevím.... ...

20.3.2021 15:41
AlenaModricka

XXX.XXX.21.90

Nám zabralo koupit venkovní žaluzie https://www.labona.cz/venkovni-zaluzie-zetta Ty zevnitř podrápat nejdou

20.3.2021 19:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

AlenaModricka napsal(a):
Nám zabralo koupit venkovní žaluzie https://www.labona.cz/venkovni-zaluzie-zetta Ty zevnitř podrápat nejdou

Alenko,ta diskuse je už rok stará ...ale třeba potřebuje i dnes někdo poradit...Já to mám vyřešené .....ne všude se ale dají udělat venkovní žaluzie

20.3.2021 19:55
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Bobča napsal(a):
Alenko,ta diskuse je už rok stará ...ale třeba potřebuje i dnes někdo poradit...Já to mám vyřešené .....ne všude se ale dají udělat venkovní žaluzie

Ha, ha, nám chodila stará Gucci drápat (ťukat) na okna zvenku, když chtěla domů. To by nevyšlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík