Najka

XXX.XXX.228.200
Zdravím, mám takový dotaz zda jste se někdo nesetkali s podobným chováním u kocoura.
Mam doma roční kočičku a 9ti měsíčního kocourka, asi 2 měsíce je kocour aktivně velmi hlučný a to 24hodin denně, už si na nás stěžovali i sousedi že tu týráme zvíře k tomu se poté přidalo i naskakování na kočičku . Jelikož jsem měla strach z koťat a celé 2 měsíce jsem pořádně nespala rozhodla jsem se tedy pro kastraci. Asi po 6ti hodinách po zákroku se kocour relativně zvládl pohybovat sám a první co ho zajímalo byla kočička , na kterou okamžitě naskakoval a samozřejmě zase za hlasitých projevů. Je tomu zhruba 5 dní od kastrace a kocour je beze změny. Můžu očekávat nějaké změny? Nebo nemáte zkušenost s tím že by se mohlo jednat o jinou příčinu? Veterinář mi moc neporadil, jen nad tím mávl rukou a kocoura vykastroval.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono chvíli trvá, než se uklidní, klidně bude ještě týden plodný a až po měsíci hormony vyprchají. Musíte to vydržet.

kočička kastrovaná není?
Najka

XXX.XXX.228.200
Nene, kočička kastrovaná není

Najka
napsal(a):
Nene, kočička kastrovaná není
Teď ji dobře krmte, protože bude na 90% březí (počátek březosti), a ohlížejte se po zájemcích o koťata.
Utekl mi kocour za kočkami v 6 měsících, ten Váš už byl schopen krýt a kočka dávno zralá, ta už může být zralá pár měsíců.
Co je to za kočku a kocoura-barva, plemeno?