První (?) letošní klíšťata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2020 12:59
fikovnice

XXX.XXX.134.227

Ahoj všem,
dávám se trochu obměněnou kopii příspěvku, který jsem teď vložila na "Psy". Před chvílí jsem svému nočně-venkovnímu kocourovi odstranila první letošní klíště. Zima skoro vůbec nebyla, tak se asi není co divit. Tak se chci zeptat, jak jsou na tom jiné oblasti s klíšťaty (já = Brno). Už jste aplikovali svým miláčkům přípravky proti klíšťatům? Pokud ano, co jste aplikovali/budete aplikovat?

7.3.2020 16:30
Bobča

XXX.XXX.105.52

fikovnice napsal(a):
Ahoj všem,
dávám se trochu obměněnou kopii příspěvku, který jsem teď vložila na "Psy". Před chvílí jsem svému nočně-venkovnímu kocourovi odstranila první letošní klíště. Zima skoro vůbec nebyla, tak se asi není co divit. Tak se chci zeptat, jak jsou na tom jiné oblasti s klíšťaty (já = Brno). Už jste aplikovali svým miláčkům přípravky proti klíšťatům? Pokud ano, co jste aplikovali/budete aplikovat?

Jani-Max měl už-jak jsem ho dovezla z "výletu"před asi 14 dny..Je to na Přerovsku..Dostal na to tu velkou pipetu,už jsem zapoměla,jak se to jmenuje...musela bych pohledat v tom našem vlákně

7.3.2020 17:01
zelenafarma

XXX.XXX.79.55

Taky se připojuji. Koncem února naše dvě venkovní kočeny přišly s klíšťaty. Aplikovala jsem Frontline, tak doufám, že bude na chvíli pokoj Jsme Vsetínsko

7.3.2020 17:11
hokrví

XXX.XXX.105.226

28.2.2020 jsem u vchodových dveří našel klíště velikosti hrachu, na kočkách zatím nic, Trutnovsko.

7.3.2020 18:20
Bobča

XXX.XXX.105.52

Jani-Už jsem to našla ten název.......dala mi na to vnitřní i venkovní odčervení Broadline,na druhé straně(ale v čele krabičky) bylo Merial

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.3.2020 19:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

V minulosti dostávali venkovní kocouři u nás Frontline. Dalo se krásně pozoroval, kdy to účinkuje (opravdu žádné blechy ani klíšťata) a kdy ne (pak najednou jedno klíště za druhým). Pipeta za krk.
U Damiána se nic neřešilo, ten přes svůj jediný zažitý podzim klíšťáky neměl, u Brita to zatím taky neřeším, ale vzhledem k jeho krátké době pobytu venku (jen se mnou) a navíc nechodí nikam do polí, jen na posečenou zahradu.

7.3.2020 20:12
Bobča

XXX.XXX.105.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V minulosti dostávali venkovní kocouři u nás Frontline. Dalo se krásně pozoroval, kdy to účinkuje (opravdu žádné blechy ani klíšťata) a kdy ne (pak najednou jedno klíště za druhým). Pipeta za krk.
U Damiána se nic neřešilo, ten přes svůj jediný zažitý podzim klíšťáky neměl, u Brita to zatím taky neřeším, ale vzhledem k jeho krátké době pobytu venku (jen se mnou) a navíc nechodí nikam do polí, jen na posečenou zahradu.

j.erlec-co Briťulka?roste?dejte foto už bude mít voliéru??

7.3.2020 22:12
fikovnice

XXX.XXX.135.35

Díky moc všem za reakce! Budu muset tomu mému klučíkovi už také něco naaplikovat - spot on, protože tabletu se mi do něj rvát nechce.

8.3.2020 09:30
Bobča

XXX.XXX.105.52

fikovnice napsal(a):
Díky moc všem za reakce! Budu muset tomu mému klučíkovi už také něco naaplikovat - spot on, protože tabletu se mi do něj rvát nechce.

Mám doma tablety na odčervení-Dehynel 230mg/20mg z lékárny-nepřišla jsem na to,jak bych to do Maxe dostala... šla jsem si pro kapičku-někdo mi poradil,že se to dá běžně koupit,ale Max byl kotě Tak jsem byla u vet.za 300 Jak podáváte tablety?Teď má tu "dávku" tak napříště ..Jani máš odpověď na SZ

8.3.2020 10:15
fikovnice

XXX.XXX.134.107

Bobča napsal(a):
Mám doma tablety na odčervení-Dehynel 230mg/20mg z lékárny-nepřišla jsem na to,jak bych to do Maxe dostala... šla jsem si pro kapičku-někdo mi poradil,že se to dá běžně koupit,ale Max byl kotě Tak jsem byla u vet.za 300 Jak podáváte tablety?Teď má tu "dávku" tak napříště ..Jani máš odpověď na SZ

Já bych měla dát tbl. Drontalu, ale pořád se mi do toho nějak nechce , on fakt blbě reaguje nejen na očkování, ale i na antiparazitika... . Na SZ kouknu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík