Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2020 10:02
Znameni

XXX.XXX.174.177

Ahoj vsem ,Posledni tidny zacala nase kocka kousat do ruky ,prijde ja ji hladim a pak zacne cuchat k ruce a kousne nebo kousne i bez hlazeni sedi na me a pak zachvyli zautoci na ruku ,nevym co se to s ni deje nikdy to nedelala a to ji mame od malinka v dubnu ji budou 2roky .Meho pritele kousla az do krve sedela na nem vrnela on ji jemne hladil a najednou kousla poradne ma tam jizvu na ruce nevym proc to dela ,nepoznam jestly ji neco boli poradite ?nemam s ni zajit na veterinu? Utoci i na 7leteho syna i kdyz ji nic nedela a jen si hraje v postely ale je pravda ze ji kolikrat nenecha byt a to se ji neliby

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2020 10:48

Znameni napsal(a):
Ahoj vsem ,Posledni tidny zacala nase kocka kousat do ruky ,prijde ja ji hladim a pak zacne cuchat k ruce a kousne nebo kousne i bez hlazeni sedi na me a pak zachvyli zautoci na ruku ,nevym co se to s ni deje nikdy to nedelala a to ji mame od malinka v dubnu ji budou 2roky .Meho pritele kousla az do krve sedela na nem vrnela on ji jemne hladil a najednou kousla poradne ma tam jizvu na ruce nevym proc to dela ,nepoznam jestly ji neco boli poradite ?nemam s ni zajit na veterinu? Utoci i na 7leteho syna i kdyz ji nic nedela a jen si hraje v postely ale je pravda ze ji kolikrat nenecha byt a to se ji neliby

Můj mladý kocour (půl roku) taky při mazlení toto dělá. To ho hladím a on najednou bez varování začne ruku lovit a zakusuje se, vidím o spíš na hru. Prostě mu znemožním do ruky kousat a odnesu ho, někdy ho stačí znehybnit a chvíli hladit.
Při tom kousání nezpůsobuje rány, jen trochu tlačí.

Jestli ta potvůrka kouše do krve, tak si pořiďte kožené rukavice, když na ni budete sahat. A zkuste si s ní víc hrát, třeba ji to přejde. Na problém zdravotní to nevypadá, leda byste si opravdu všimli, že kousne na pohlazení po určitém místě.
Před synem jí zajistěte možnost úniku třeba někam nahoru kam on nedosáhne a zkuste mu vysvětlit, že kočku musí respektovat. On jí prostě asi zavazí a není jí příjemný, chce ho zahnat.

16.3.2020 11:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Znameni napsal(a):

Nezměnilo se u vás něco, v běžném chodu domácnosti? Kočka je očividně z něčeho nervozní, něco jí vadí. Přítel s váma bydlí jak dlouho?

16.3.2020 14:04

Znameni napsal(a):

...Kristovy rány, prosím ty gramatické chyby jsou opravdu příšerné, pokud jste dys, omlouvám se.....

29.3.2020 17:15
Bobča

XXX.XXX.105.52

Znameni napsal(a):

pozor na to...už jen jak startuje,zkuste uhnout-nenechat ji...vím,je to okamžik...mě se to stávalo u mého kocoura taky sem tam,nenechala jsem ho a odešla vždycky pryč od něho...až se jednou nečekaně zakousl pořádně,a už týden chodím po doktorech...začla mi ta ranka hnisat...mám ATB,sádrovou dlahu a bolesti celý týden....

29.3.2020 19:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
pozor na to...už jen jak startuje,zkuste uhnout-nenechat ji...vím,je to okamžik...mě se to stávalo u mého kocoura taky sem tam,nenechala jsem ho a odešla vždycky pryč od něho...až se jednou nečekaně zakousl pořádně,a už týden chodím po doktorech...začla mi ta ranka hnisat...mám ATB,sádrovou dlahu a bolesti celý týden....

A jak si na tom dnes? Je to už lepší?

29.3.2020 21:12
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):

ahoj Jani.. po tom pátečním martyriu-psala jsem to myslím na "víčkách"je mi dnes líp-cítím to,ale už to tak nebolí...je to včera už týden....večer mám poslední ATB,tak uvidím zítra,jak to sundá...
jo,a o Maxovi ani vidu ani slechu...modlím se,aby u někoho skončil....je to přece jenom hustější to město,jak tam,jak byl...

29.3.2020 21:14
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):

samozřejmě Raduš!!!!

30.3.2020 05:33
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

Znameni napsal(a):

Je nevyřáděná.
Je jen bytová?
Ven nechodí?
Tam by se zabavila, lovila by mouchy - hmyz,
pozorovala co se kde šustne a domů
by se vracel miláček mazlivej.
Maso někdy dostane?
Jste Češka?
Nastavte si PC, aby to upozornilo na chyby.
Slovo to podtrhne a Vy si to opravíte.

30.3.2020 08:40
Bobča

XXX.XXX.105.52

rapotacka11 napsal(a):
Je nevyřáděná.
Je jen bytová?
Ven nechodí?
Tam by se zabavila, lovila by mouchy - hmyz,
pozorovala co se kde šustne a domů
by se vracel miláček mazlivej.
Maso někdy dostane?
Jste Češka?
Nastavte si PC, aby to upozornilo na chyby.
Slovo to podtrhne a Vy si to opravíte.

"rapoťačko"-dobré otázky
ale-ty chyby bych až tak neřešila-každý máme něco...hlavní je problém..

moje dcera krásně píše,i bez chyb..dlouho-když mi psala nějaký vzkaz"mami dovez my"...jsem jí vysvětlovala,že my se píše jen ve spojitosti "my ženy"....jinak že všude je měkké...no,nevím,jestli to tak píše ještě teď-je vdaná,dospělá......měla to prostě zafixované....možná má"znamení"jiné hodnoty"

to jen tak nic ve zlém

30.3.2020 17:16
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

Nic ve zlém.
Chtěla jsem jí jen poradit, že na PC
se dá psát bez chyby i když to neumím.
Kdysi tady psala paní - hodně podobně.
Nakonec z ní vylezlo, že je "polská".

Může si někomu říct, ať jí nastaví kontrolu chyb.

30.3.2020 17:23
Bobča

XXX.XXX.105.52

rapotacka11 napsal(a):
Nic ve zlém.
Chtěla jsem jí jen poradit, že na PC
se dá psát bez chyby i když to neumím.
Kdysi tady psala paní - hodně podobně.
Nakonec z ní vylezlo, že je "polská".

Může si někomu říct, ať jí nastaví kontrolu chyb.

aha,tak to já nevěděla,že se to dá nějak nastavit mě to tady zastavilo akorát,když jsem se přirovnávala jako de.il,že to je vulgární slovo....to tady čtou?nebo taky to nějaký program kontroluje??sprostá slova?i když to mě zrovna vůbec nepřišlo vulgární..

30.3.2020 17:36
rapotacka11

XXX.XXX.212.132

Ano, to kontrolujou asi tady.

Ale v PC jde nastavit kontrolu chyb.
Když je to špatně, podtrhne to slovo, kde je chyba.
Může opravovat tak dlouho až se trefí
a slovo nebude podtržené = bude v pořádku.

30.3.2020 19:19
Bobča

XXX.XXX.105.52

rapotacka11 napsal(a):
Ano, to kontrolujou asi tady.

Ale v PC jde nastavit kontrolu chyb.
Když je to špatně, podtrhne to slovo, kde je chyba.
Může opravovat tak dlouho až se trefí
a slovo nebude podtržené = bude v pořádku.

dík..zase jsem chytřejší...vím,že když píšu něco ve wordu,tak tam je červená vlnka,když slovo nedává smysl....třeba,když vynechám písmenko nebo není spisovné...

Přidejte reakci

Přidat smajlík