Lenickapuralupa

XXX.XXX.17.255
Dobrý večer,
Chtěla bych se zeptat čím to může být, že moje kočička, která má 10 měsíců vůbec nechce žrát maso ať kapsičky (dávám Felix, Calibru, zkoušela jsem velmi drahé a kvalitní krmivo) a vždy maso trochu olíže a sežere opravdu zanedbatelné množství. Granule žere normálně a je to jediné, co vůbec chce žrát a ještě dost pije.
Vzala bych ji k veterináři, ale kočička se chová úplně normálně. Má nejvic energie ze všech mých kočiček a nemá žádné známky nemoci nebo pokles energie a tak se ptám tady, abych získala rady a zkušenosti čím to být? Tak budu ráda za každou radu nebo vlastní zkušenost, než to začnu řešit veterinární cestou. Děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tak jí ještě zkus dát MASO, jako opravdové, v kapsičkách žádné není
jinak jo, je to v podstatě normál, taky mám a měla jsem takové různé
To ,,nežere maso" mě fakt pobavilo. Olíže a to ,,maso" nechá. Vy si fakt myslíte, že je to maso? Přesně totéž dělají teď moje kočky. Kupuju levné kapsičky, protože ať to byly takové či makové, vždycky jen olížou tu omáčku či ten rosol. Jediné, kde jedly to maso(co bylo maso) byl myslím, že to má Aplaws? A to zase nevidím důvod, proč kupovat a nenakrájet trochu masa
Lenickapuralupa

XXX.XXX.17.255
Ale ja jsem kupovala konzervy, které mě doporučila veterinarka! Nenapsala jsem v příspěvku že jsem zkoušela jak kapsičky, tak drahe konzervy od doporuceni veteriny a řeknu vám , že nežrala ani to.
A mam další dvě kočky a ty sežerou vše co jim dám a div se o to nepoperou.
Lenickapuralupa
napsal(a):
Ale ja jsem kupovala konzervy, které mě doporučila veterinarka! Nenapsala jsem v příspěvku že jsem zkoušela jak kapsičky, tak drahe konzervy od doporuceni veteriny a řeknu vám , že nežrala ani to.
A mam další dvě kočky a ty sežerou vše co jim dám a div se o to nepoperou.
To je ale normální, že některá kočka něco prostě žrát nebude. Měla jsem briťáka, který 12let žral jen granule royal canine pro briťáky - asi uměl číst Nic jiného si nevzal, z některých kapsiček olízal šťávu. A ta veterinářka vám tedy doporučila které? Dovedu si představit, ale počkám, co napíšete Už to tu padlo, zkuste jí nabídnout syrové maso, na malinké kousky.