Britská modrá krátkosrstá koťátka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Jsme malá chovatelská stanice Lovely P...
17000 KčMaja1125
XXX.XXX.43.94
Dobrý den, mám 10 měsíčního kocourka ze dne na den si úplně přestal hrát pořad jen spí vypadá jakoby byl smutný. Normálně chodí jist a i na záchod chodí to je všechno v pořádku. Nevím jestli už dospívá ale už opravdu nevím čím by to mohlo být. :( Děkuji za radu
Uživatel s deaktivovaným účtem
Může se potýkat s nějakou infekcí, která probíhá skrytě-chlamydie, v horším případě FIP, nebo je chudokrevný, nějak jinak oslabený. Můžete se modlit za to, aby byl jenom ospalý.
Raději bych se v blízké době u veterináře zastavil, než žrát přestane, lépe je případný problém podchytit dříve...
Maja1125
XXX.XXX.43.94
Chlamydie už jednou prodělal napadlo mě jestli se už nemerouska par dni predtim v noci řval a pak přestal
Maja1125
XXX.XXX.43.94
Je to briťak tak mě napadlo jestli to není povahou nevím zajdu s nim radši k veterináři
Uživatel s deaktivovaným účtem
Maja1125
napsal(a):
Chlamydie už jednou prodělal napadlo mě jestli se už nemerouska par dni predtim v noci řval a pak přestal
Kocour se nikdy nemrouská (mrouskání je říje a to je záležitost kočky), kocour může být leda nadržený z venkovních mrouskajících koček a proto ječí.
Jestli řval a měl velkou chuť nedávno, může být jen vysílený z vyřvávání a dobíjí si teď baterky.