Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kacen.novotna

31.3.2020 10:53
Kacen.novotna

XXX.XXX.150.68

Dobrý den, včera nám přivezli 5 týdenní kotě. Ale nejí, nekaká a ani nečůrá. Jen trochu pije vodu. Mazlí se, hrajeme si s ním ale jakmile přestaneme tak spí. Říkám si že mu chybí máma a je vystresovaný z cesty a změny prostředí ale i tak bych se chtěla zeptat co s tím a jestli máte nějakou radu jak ho rozpapat atd. děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2020 11:31

Je hrozně malinké, pokud můžete, zavezte ho ještě zpět k mámě.

31.3.2020 11:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kacen.novotna napsal(a):
Dobrý den, včera nám přivezli 5 týdenní kotě. Ale nejí, nekaká a ani nečůrá. Jen trochu pije vodu. Mazlí se, hrajeme si s ním ale jakmile přestaneme tak spí. Říkám si že mu chybí máma a je vystresovaný z cesty a změny prostředí ale i tak bych se chtěla zeptat co s tím a jestli máte nějakou radu jak ho rozpapat atd. děkuji

Nevím, kdo vám přivezl 5týdenní kotě, ale pokud nepřišlo o matku, je to hnus Koťata se berou od koček ve věku 13týdnů. Minimálně těch 10 bych dodržela i u micky.

31.3.2020 11:55

Kupte tohle mlíko, pokud teda není možné ho k matce dát

Kacen.novotna

31.3.2020 12:33
Kacen.novotna

XXX.XXX.150.68

Ano já vím je malé a že se nemá takhle bro brát, ale lidé co nám ho dali se jich potřebovali zbavit... takže bohužel ho k mámě zpět dát nemohu

31.3.2020 14:23
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Čím krmíte kojence?!
https://www.modrykocour.cz/kockoklipy/kockoklip-v-jakem-veku-je-mozne-odebrat-kote

Vím, že to je brzy, ale přesto jsem ho vzala od mámy.

31.3.2020 16:12

rapotacka11 napsal(a):
Čím krmíte kojence?!
https://www.modrykocour.cz/kockoklipy/kockoklip-v-jakem-veku-je-mozne-odebrat-kote

Vím, že to je brzy, ale přesto jsem ho vzala od mámy.

..když ono tak malé je tak roztomilé, to si ho vezme každý.........kastrovat,, kastrovat, kastrovat - pak se nemusí udávat nezralá koťata se kterými je průser......

31.3.2020 16:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kacen.novotna napsal(a):
Ano já vím je malé a že se nemá takhle bro brát, ale lidé co nám ho dali se jich potřebovali zbavit... takže bohužel ho k mámě zpět dát nemohu

Měla jsem cca stejně staré(spíš mladší) kotě, protože mu myslivec zabil mamku. Koťata řvoucí v hromadě kamení dva dny, jsme si se sousedkama rozebraly. Koupila jsem kočičí mlíčko, ani se ho nedotklo. Takže smetanu a hotovo. Škrábané hovězí masko.

Kacen.novotna

31.3.2020 17:10
Kacen.novotna

XXX.XXX.150.68

Ono nejde o to že je roztomile, ale radši si ho vezmu od lidí co by ho vyhodili než aby umřelo někde venku bez mámy... ptala jsem se na radu ne na vaše chytré komentáře že jsem ho neměla brát.

31.3.2020 20:14

Kacen.novotna napsal(a):
Ono nejde o to že je roztomile, ale radši si ho vezmu od lidí co by ho vyhodili než aby umřelo někde venku bez mámy... ptala jsem se na radu ne na vaše chytré komentáře že jsem ho neměla brát.

...to víte riziko veřejné diskuze.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík