Utracení kočky - postup

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Meguslávka

1.4.2020 12:03
Meguslávka

XXX.XXX.86.42

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit, jestli by jste mi popsali postup utracení.. Naše Megí už má požehnaných 19let...myslela jsem, že dožije v klidu, bohužel se oběvil nádor čenichu, který se zvětšuje, začíná špatně vidět a poslední stadium je, že oslepne a bude prskat krev..jsem zdrcená a brečet se mi chce každý den... už ji ale nemohu nechat dál trápit...můžete mi popsat, jestli po injekci cítí bolest ? nebo v klidu usne...

děkuji moc za vaši rekci.

1.4.2020 15:32
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

V klidu usne. První se zvíře uspí, až pak se dá injekce, která zastaví srdíčko. Ani jedno nebolí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2020 15:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Meguslávka napsal(a):
Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit, jestli by jste mi popsali postup utracení.. Naše Megí už má požehnaných 19let...myslela jsem, že dožije v klidu, bohužel se oběvil nádor čenichu, který se zvětšuje, začíná špatně vidět a poslední stadium je, že oslepne a bude prskat krev..jsem zdrcená a brečet se mi chce každý den... už ji ale nemohu nechat dál trápit...můžete mi popsat, jestli po injekci cítí bolest ? nebo v klidu usne...

děkuji moc za vaši rekci.

..zavolejte si veta domů.....pomalinku vám po první injekci usne v náručí a pak po druhé usne i jeho srdíčko.....držte se, bude to bolestné rozloučení, ale v klidu a doma, víc už pro něj opravdu nemůžete udělat, držte se

Přidejte reakci

Přidat smajlík