Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2020 16:08
fikovnice

XXX.XXX.134.155

Zdravím všechny kočkaře!
Většina z vás zná mé kočičí osazenstvo, přesto připomínám - dva kluci obyčejňáci a Elsa = MCO. A právě o Elsu mi jde. Čas od času zvrací, naposledy dnes před pár hodinami. Dost často je to odlitek žaludku (dnes teda ne). Takže je jasné, že jde o bezoáry. Navíc je samozřejmě dlouhosrstá. Vyčesávání nenávidí, zdrhá; když ji přidržím, kouše mě - i bolestivě.
Takže můj dotaz nebo spíš prosba o tip - nemáte někdo vyzkoušený nějaký fakt dobrý antibezoárový přípravek/pamlsek? Jde o to, že zatím všechny, co jsem kdy nakoupila, ostentativně odmítá. Jediná z mých tří koček je čistě granulová - prostě odmítá žrát maso nebo kapsičky...
Tak prosím, pokud někdo máte odzkoušený nějaký takovýto pamlsek, podělte se s radou.
Díky moc!

4.4.2020 19:09
Lucy13

XXX.XXX.98.170

Dobrý den,
mám taky chlupatého, vybíravého, kocoura a jediná pasta kterou baští opravdu rád je od Miamore.
Jedná se o klasickou maltózovou pastu ale na rozdíl od jiných je tato krémovější a voňavější.

4.4.2020 20:42
fikovnice

XXX.XXX.135.59

Lucy13 napsal(a):
Dobrý den,
mám taky chlupatého, vybíravého, kocoura a jediná pasta kterou baští opravdu rád je od Miamore.
Jedná se o klasickou maltózovou pastu ale na rozdíl od jiných je tato krémovější a voňavější.

Děkuji moc za tip! Ještě se zeptám, dá se tato pasta koupit v kamenných obchodech (Zvěrokruh, PetCenter) nebo ji objednáváte přes internet?

Jo, ještě podotýkám, že jak už začala růst tráva, tak máme kolem paneláku dost takové té ostřice, tak ji občas natrhám. Elsa a prostřední kocour se v tom "frfňají" a žvýkají, takže toto trochu pomáhá. Nevím, zda máte čistě bytového kocourka (?), pokud ano, zkuste tady tu obyč. trávu z venku.

4.4.2020 21:15
Lucy13

XXX.XXX.98.170

fikovnice napsal(a):
Děkuji moc za tip! Ještě se zeptám, dá se tato pasta koupit v kamenných obchodech (Zvěrokruh, PetCenter) nebo ji objednáváte přes internet?

Jo, ještě podotýkám, že jak už začala růst tráva, tak máme kolem paneláku dost takové té ostřice, tak ji občas natrhám. Elsa a prostřední kocour se v tom "frfňají" a žvýkají, takže toto trochu pomáhá. Nevím, zda máte čistě bytového kocourka (?), pokud ano, zkuste tady tu obyč. trávu z venku.

Pasta se dá sehnat i v obchodě. U nás např. v Superzoo. Prodává se v krabičce po 7 kusech (asi).
Ale větší množství přes internet vychází samozřejmě levněji (např. Zoohit).

Jinak žijeme na polosamotě, daleko od jakékoliv cesty a kočičky si pobyt venku dávkují pomocí kočičích dvířek sami. Ale nejčastěji se stejně válí doma na gauči.

Holt máme lemry gaučové...

4.4.2020 21:27
akiiinka

XXX.XXX.165.74

Dobrý den, jelikož jsme teď týden běhali po infuzích a léčili ucpané střevo chlupy, dostala jsem doporučení na přípravek Vetoquinol. Zatím jsem vzala jednu pastu přímo od veterinářů, dle nich jediná osvedčená funkční, paní doktorka má doma dva ragdoly. Tak uvidíme, pak musím pohledat, kde by se na internetu dala sehnat. Ale kupodivu ji i ty moje příšerky žerou, pasta je hodně tekutá a docela dost aromatizovaná, tak nevím čím to, ale žádnou jinou ze zverimexu zatím nikdy nejedli, hodně si vymýšlí... tak třeba by měla úspěch i u Vás doma:). Přikládám obrázek pasty.

5.4.2020 11:34
fikovnice

XXX.XXX.134.83

akiiinka napsal(a):
Dobrý den, jelikož jsme teď týden běhali po infuzích a léčili ucpané střevo chlupy, dostala jsem doporučení na přípravek Vetoquinol. Zatím jsem vzala jednu pastu přímo od veterinářů, dle nich jediná osvedčená funkční, paní doktorka má doma dva ragdoly. Tak uvidíme, pak musím pohledat, kde by se na internetu dala sehnat. Ale kupodivu ji i ty moje příšerky žerou, pasta je hodně tekutá a docela dost aromatizovaná, tak nevím čím to, ale žádnou jinou ze zverimexu zatím nikdy nejedli, hodně si vymýšlí... tak třeba by měla úspěch i u Vás doma:). Přikládám obrázek pasty.

Moc děkuji!!! Mám vybíravá zvířata, takže určo zkusím, co doporučujete!

Přidejte reakci

Přidat smajlík