Nevermind

XXX.XXX.35.85
Naše kočka, cca 7 let stará, chodí vykonat velkou potřebu do květinových záhonků na našem dvorku. Manželka je z toho nešťastná. Existují nějaké přípravky, které by ji od záhonů odpuzovaly a vykonání potřeby zabránily?
Centauri

XXX.XXX.110.170
Tak ony nejake pripravky jsou, ale s pochybnou ucinnosti, a tak bych na ne rovnou zapomnela..
Proc tam chodi? Ma ji ne misto pro zahrabavani? Co postavit venku k domu kocici WC, nema-li pristup do domu?
Zamezte pristup k hrabani v zahonu - co nejake oblozeni okrasnym kamenim, kura?
Nevermind
napsal(a):
Naše kočka, cca 7 let stará, chodí vykonat velkou potřebu do květinových záhonků na našem dvorku. Manželka je z toho nešťastná. Existují nějaké přípravky, které by ji od záhonů odpuzovaly a vykonání potřeby zabránily?
Bože, co já bych za to dala, kdyby malej už přestal všechno nosit domů a dělal potřebu v záhonech Proč jí to vlastně vadí v květinových záhonech, tam se ani nemusí bát toxoplazmy z neumyté zeleniny a ještě kytky nebude muset hnojit. Já už bych ráda domácí záchod odstranila, protože mi tam zavazí, je vždycky jen pro kotě a pak už jsou kočky víceméně venku, na WC vždycky venku. Malý byl ale první kotě na zimu, tak na něj chodil dlouho a nemůže se naučit, že venku je to lepší
Uživatel s deaktivovaným účtem

Soused měl na záhonech kůru a chodily mu tam ne jemom jejich kočky,ale i cizí.Kůru vyhodil a na textilii dal kamínky,tam kočky nechodí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Soused měl na záhonech kůru a chodily mu tam ne jemom jejich kočky,ale i cizí.Kůru vyhodil a na textilii dal kamínky,tam kočky nechodí.
Stará Gucci chodila do okapového chodníku do kačírku Byl to roh pod oknem, které se neotevírá a kolem se takřka nechodí, takže tam to nevadilo. Občas jsem to trochu vybrala a vyházený kačírek nahrabala zpátky Takže to bude asi na preferencích té které kočky Jinak...tam, kam se nechce, aby kočky chodily se dávají pichlaté větvičky( z růží, trnek, dřišťálů...)