Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2020 16:53
edbe

XXX.XXX.90.186

Dobrý den, netuší někdo, co by to mohlo být? Kočce se dělá vevnitř v uchu nějaký ekzém, spíš taková suchá šupinatá místa. Navíc jsem teď vypozorovala místa, která jsou jakkdyby trochu opelichaná .. má to na bříšku a přední pacce .. předem moc děkuji za reakce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2020 17:27

trpí celotělovým svěděním.

18.4.2020 17:38
edbe

XXX.XXX.90.186

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
trpí celotělovým svěděním.

Co to prosím znamená a jak se to léčí? Může se přenést na ostatní kočky?

Taky mě napadlo, jestli nemůže být na něco alergická .. jednu dobu si rozškrabala místo mezi uchem a okem do krvava ..

18.4.2020 17:50

to znamená, že jí svědí kůže. příčinu vyvěštit přes internet nelze. to musíte s veterinářem.

pokud je to způsobené parazitem nebo plísní, na ostatní kočky to přenosné je, pokud je to alergie, tak nikoliv.

18.4.2020 17:56
edbe

XXX.XXX.90.186

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to znamená, že jí svědí kůže. příčinu vyvěštit přes internet nelze. to musíte s veterinářem.

pokud je to způsobené parazitem nebo plísní, na ostatní kočky to přenosné je, pokud je to alergie, tak nikoliv.

Dobře, moc děkuju za radu. K vetovi jdeme zítra a už jsme s těma ušima i byli. Ale mastičku co dal jsme vymazali a nepomohla. Vždy se raději ptám na více místech, víc hlav víc ví a já bych nerada něco podcenila .. tak je fajn, když vím všechny možné varianty. Ještě jednou díky za odpověď.

Jelikož máme další dvě kočky a ty jsou naprosto v pohodě, přikláním se k té alergii .. něco mi říká, jestli to nemůže být na stelivo .. ? Uvidíme co řekne vet, ale tohleto odhalování příčiny bude asi běh na dlouhou trať :(

Přidejte reakci

Přidat smajlík