Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rfk

29.4.2020 13:14
rfk

XXX.XXX.153.41

Potřebuju v práci střežit sklad před hlodavci a hodlám si pořídit kocoura.Myslíte si že je to ok?nebude tu o víkendech strádat? Bude mít vlastní dvířka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2020 14:32

rfk napsal(a):
Potřebuju v práci střežit sklad před hlodavci a hodlám si pořídit kocoura.Myslíte si že je to ok?nebude tu o víkendech strádat? Bude mít vlastní dvířka.

1.Neshánějte kocoura, ale kočku. Na myši a havěť bývá lepší kastrovaná kočka samice.
2.Jestli pochopí princip dvířek za kterými jsou granule, tak je to ok.

29.4.2020 16:48
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
1.Neshánějte kocoura, ale kočku. Na myši a havěť bývá lepší kastrovaná kočka samice.

Souhlas, kastrovaná kočka-holka je lepší, chytá fakt s nasazením Princip pochopí nakonec každá kočka, jen u těch natvrdlejších to trvá trošku dýl a je potřeba si dát práci a vysvětlovat a ukazovat

29.4.2020 17:56
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):
Souhlas, kastrovaná kočka-holka je lepší, chytá fakt s nasazením Princip pochopí nakonec každá kočka, jen u těch natvrdlejších to trvá trošku dýl a je potřeba si dát práci a vysvětlovat a ukazovat

už jsem si dělala naději,že bude mít Max práci ...a vy že kočku ...dvířka jsem já pochopila,jakože dvířka ve dveřích na procházení sem a tam,hm?

29.4.2020 21:02
Bobča

XXX.XXX.105.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

ahoj Jakube-jsem tě tu zahlédla-jen trošku odbočím.
už máš něco ve voliéře??-zajímá mě to dík za odpověď

omlouvám se"rfk"za plevelení vlákna-jen tu jednu otázečku dík

29.4.2020 21:14

Bobča napsal(a):
ahoj Jakube-jsem tě tu zahlédla-jen trošku odbočím.
už máš něco ve voliéře??-zajímá mě to dík za odpověď

omlouvám se"rfk"za plevelení vlákna-jen tu jednu otázečku dík

voliéra je prázdná, zatím.

30.4.2020 07:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
už jsem si dělala naději,že bude mít Max práci ...a vy že kočku ...dvířka jsem já pochopila,jakože dvířka ve dveřích na procházení sem a tam,hm?

A já zase čtu: dvířka jsem já pochopila(domyslím si HNED) a říkám si: no jo Bobi, že ty, není nic divného, ale kočka, musí to pochopit i kočka

30.4.2020 08:53
Bobča

XXX.XXX.105.52

lesnížínka napsal(a):
A já zase čtu: dvířka jsem já pochopila(domyslím si HNED) a říkám si: no jo Bobi, že ty, není nic divného, ale kočka, musí to pochopit i kočka

Hej "žíňko" jak jsme řešily dvířka pro Bertíka-ty krmící ,na to čidlo,tak já tyhle chápu,ale od dotazovatele jsem si myslela ty malé "lítačky"(asi se moc dívám na ty zvířecí videa ) papa

30.4.2020 10:38
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Bobča napsal(a):
Hej "žíňko" jak jsme řešily dvířka pro Bertíka-ty krmící ,na to čidlo,tak já tyhle chápu,ale od dotazovatele jsem si myslela ty malé "lítačky"(asi se moc dívám na ty zvířecí videa ) papa

Ty tuplem, malému to netrvalo ani 5sekund. Kočky všeobecně rády něčím prolézají, takže lítačky jsou pro ně i zábava

1.5.2020 21:21
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

rfk napsal(a):

Strádat bude.
Chemie vadí?

1.5.2020 21:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Strádat bude.
Chemie vadí?

Nebude. Kočky, pokud si nijak zvlášť na člověka nezvyknou, ho ani nepotřebujou. Tady ve stájích mají kočky, množí se tam a ztrácejí, dají jim tam něco nažrat, ani neví, kolik jich tam běžně je, nikdo se s nima nemazlí, vlastně si jich nevšímají, co tam jsou teď tři psi, kočky se drží většinou na půdě. Ona tam ta kočka ani sama být nemusí, pokud tam bude dostávat jídlo(a to snad bude) můžou se tam i stáhnout další, ani se jí to možná líbit nebude..
Chemie vadí všem

2.5.2020 15:12
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Kočka zavřená ve skladě?
Sklad není stáj, tedy aspoň myslím.

2.5.2020 15:23
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

rapotacka11 napsal(a):
Kočka zavřená ve skladě?
Sklad není stáj, tedy aspoň myslím.

Představila jsem si nějaký větší sklad, ne jen nějakou špeluňku a bude tam mít dvířka, takže ne,,zavřená". Pokud jsou tam myši, tak tam vydrží čučet a číhat hodiny. Předešlá kočka byla jak umanutá, seděla na poli fakt hodiny. Teďka Gucci taky, jen momentálně má práci ještě s malým Vikťou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík